Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 21
josefine spune:
daii , bineinteles ca avem listuta. e pe pagina 8, dar o reiau aici, ca poate am gresit ceva si sa fac corecturile de rigoare. eu am mai intrat pe forum, dar mai mult am citit, ca am avut o saptamana plina. inca putin si termin facultatea:-) un uichend placut tuturor!
Miresici 2007 13 miresici
www.romania.co.nz/rel/calendar.php" target="_blank">Calendar Crestin-Ortodox 2007
Aprilie 1 miresica
28.04 sora lui BlueEyes
Mai 1 miresica
??.05 Chloe, Hilton, Bucuresti
Iunie 2 miresici
09.06 Karisma, Iasi
09.06 plici plici, Bucuresti
Iulie 1 miresica
??.07 Silda
August 2 miresici
18.08 vulpitzayam, Constanta
25.08 daii , Biserica Sf. Maria, Restaurantul Vulturul, Bucuresti
Septembrie 1 miresica
22.09 nitzuc, Turda
Miresici indecise 5 miresici
??.?? oanaiasi, Iasi
??.?? BiancaN, Bucuresti
??.?? josefine, Focsani
??.?? mexxa , Iasi
??.?? ana6 , Sibiu??
Nasici 2007 2 Nasici
??.09 roxygeo
??.?? Giova
"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."
silda spune:
HEllo!
Josefine, multumesc mult pentru ca m-ai pus pe listutza!.In afara de Bucuresti, nu am deocamdata alte detalii...
Bianca_N multumesc mult de mail si te pup!
In rest, ma tot cert cu barbati-miu asta care nu vrea nunta la 5 stelutze!. Nu ducem lipsa de finante, dar cica pe el nu-l reprezinta stilul asta de nunta.Ca daca noi facem nunta acolo, Columbeanu unde face?...EEE, ce parere aveti? Ca mai bine strangem banii sa ne luam un teren pe langa Bucuresti sa ne facem o casutza(in conditiile in care speram sa o terminam pe asta pe care o avem in constructie undeva in Moldova, impreuna cu ai lui). Intr-adevar noi stam cu ai lui, ,in 4 camere, dar nu ma deranjeaza. Cat timp nu exista plozi...nu e nici o problema.
Cred ca o sa ma supar si o sa renuntz la party, ma duc doar la civila si biserica si gata...cu ai mei, ai lui, matza si catzelul meu si gata...Sa-l aud dupa aceea ca deschide pliscul ca vede el.
oricum ma ami gandesc...
sper ca nu v-am plictisit.un weekend frumos va doresc!
elara spune:
Silda, el ar putea avea dreptate. Bineintzeles, nu cu motivul invocat care este, evident, unul amuzant si ireal.
Ma refer la decizia lui care e posibil a fi mai intzeleapta.
Voi sunteti convinsi ca toti invitatii vostri isi vor permite sa plateasca un meniu la 5 stele? E posibil sa ai persoane pe care sa le indragesti faorte mult si pe care sa ti le doresti alaturi in ziua aceea si care e posibil sa nu va onoreze invitatia....
Am auzit si de astfel de cazuri...
Asa ca mai bine faceti o evaluare a situatiei prietenilor si invitatilor pe care ii aveti in vedere...si apoi decidetzi.
In plus e posibil ca sa isi imagineze ca meniul e mult mai scump decat este in realitate.... E foarte trist cand se intampla asa.
Parca tot pe aici pe forum am citit anul trecut (cred ca la miresicile de 2005) de un caz cu nunta la Marriot cu porumbei, limuzina si toate cele si au avut parte de o seara f trista fiindca nu au venit colegii lor de facultate ai mirilor (altfel prieteni buni cu acestia) tocmai fiindca ei povestisera tuturor cam ce pregatiri faceau si cam ce cheltuieli avusesera. Nu pentru a ii atentziona asupra pretzului ci din entuziasm......dar... cert e ca oamenii s-au temut ca nu vor putea iesi onorabil din situatie asa ca au preferat sa nu participe la eveniment....
Eu iti doresc o nunta minunata asa cum o visezi si sper ca nu te-a suparat parerea mea.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ana6 spune:
eu fac nunta la alba-iulia fete si giova va fi nasa anul viitor dar inca nu stim data.va pupic pe toate!
silda spune:
Hello!
Am putin timp liber ca sa va ma spun una-alta...
Ne-am pus invitatii pe lista, am periat-o corespunzator doleantzelor noastre si avem 110 persoane, ceea ce noua ne convine foarte mult. La cei care au auzit ca facem nunta si care vor sa vina (desi nu sunt pe lista noastra de invitati)le vom spune ca este o nunta restransa, in familie(ma rog...si colegi). Poate vi se pare o masura cam dura, dar pe langa faptul ca "managementul invitatilor" e mai usor la nr mai mic, nici nu-mi creez obligatii la persoane de care habar nu am si pe care nici parintii nostri nu mor de placere sa le onoreze...
In atare conditii, am repus pe lista 1-2 restaurante sa le vedem. De exemplu,, la Phoenicia am fost sa vedem si este dragutza sala. Intr-adevar este compartimentata in 3... Problema este ca pretul meniului este ca la Crowne, dar sincer nu se compara(la acelasi pret mananci mult mai bine la CP). Ma rog, ,bauturile sunt mai ieftine la all inclusive, all night(14 eur fata de 26 la CP). Am renuntat deoarece nu-mi place mancarea...
Draga Elara , multumesc mult pantru raspuns. Ca sa mai dau unele lamuriri, sa stii ca ce a spus barbati-miu despre restautant(ca i se pare prea fastuos pt el si ca unde face nunta Columbeanu etc) este foarte real . Este o altfel de persoana, care nu se simte bine in anumite conditii(asta este una dintre ele pentru el). Cat despre invitati, cu exceptia colegilor de facultate(25 la ultima numaratoare) pe care ii trecem la capitolul "cheltuieli"(dar sunt flebetzea nostra si ii iubim si altceva nu mai conteaza) , restul invitatilor sunt ok . Nunta nu o vreau la 5 stele din motive de "fitze", ci doar pentru ca vreau ceva mai bun, o servire mai buna, o mancare mai deosebita, o sala mai interesanta. Dar daca el nu vrea, nu insist...am scazut o stelutza, DAR DOAR UNA. .
Cam atat...Va urez o saptamna superfaina!
daii spune:
Hello, miresici!!!1
Ce fac fetele, deja ocupate cu pregatiri, de nu mai apare nimeni pe aici????
Pupicuti multi la fetele miresele
plici plici spune:
quote:
Originally posted by daii
Hello, miresici!!!1
Ce fac fetele, deja ocupate cu pregatiri, de nu mai apare nimeni pe aici????
Pupicuti multi la fetele miresele
eh, as vrea eu sa fiu ocupata cu pregatiri, dar nu, doar cu munca :)
nu stiu ce pregatiri sa fac de acuma...parca e putin cam devreme, acu ca nu mai am grija restaurantului.
pupicii la fete
daii spune:
Apropo de restaurant.
Eu inca nu mi-am luat grija lui. Sper ca wendul asta sa putem merge sa vorbim cu patronul si sa ne rezerve ziua.
Asa, ca sper ca luni sa am o confirmare si eu. Pupicei
daii spune:
Scuze ca sunt off- topic, oarecum!!!!!!
Fetele, de ceva timp ma bate un gand si poate ca e bine sa-l postez aici. Cine stie poate se gasesc fete interesate.
Vreau sa-mi vand rochita pe care am purtat-o la cununie. Este rosie, din tafta, corset, fusta, si o capa neagra din blanita. Eu m-am bucurat de ea, si ma gandesc ca nu o mai pot purta si la alte ocazii festive, pentru ca lumea deja ma stie miresica in ea. Soooooooo, daca intereseaza pe cineva astept mesaje pe mail.Pupicutzi multzi
pupici multi de la o viitoare mamica
Giova spune:
Ete ca sunt si eu trecuta pe lista, ca si nasica .
la toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco