Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruanama spune:

Salutare tuturor miresicilor de 2007!!..si nu numai.
Tin sa va anunt ca si eu voi fi miresica de 2007, si ma bucur foarte mult!!
Insa eu am ceva probleme caci nu sunt de aici din Bucuresti ci sunt din Constanta. M-am mutat impreuna cu prietenul meu de vreo 9 luni impreuna si am hotarat sa ne casatorim la anul dupa Paste, sper ca pe 15 aprilie, insa trebuie sa mai consult calendarul cu Sarbatorile de primavara.
Remarc ca sunt un pic in urma cu pregatirule, de fapt nu m-am pregatit deloc...nici macar nasi nu avem..ce sa mai zic de altceva.
Oricum mie imi va fi destul de greu cu organizarea mai ales ca nu prea cunosc orasul ca sa zic asa...de aceea ma bucur tare mult ca v-am gasit pe voi si sper intr-o colaborare.
Ca si locatie ne-am gandit la Casa Armatei, caci am fost la o nunta acolo si mi-a placut...ce parere aveti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Plici plici ba da ai vazut la mine pantofi.

In semnatura mea, inapoi la albume se gaseste ce am acuma. Astept o tura noua de pantofiori in weekendul asta din Spanien, albi pt mirese.

Ruanama nu esti in urma deloc. Din cate stiu eu nu prea ai voie sa faci nunta atunci, dar verifica oricum cu un cap sfintit.

Pt restul fetelor, care nu aveti conduri, baga-ti un pm la mine. Sambata si duminica sunt in Bucuresti:)

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatza, la fetele cochetele!!
Ce ziceti de caldura asta? Eu ma plangeam acum 2 sapt ca nu mai vine vara asta odata, si acum..........
Am vazut ca avem si lista de nasici de 2007 si v-as ruga sa o treceti si pe nasica mea Fany (Stefania), actualmente miresica de 2006.
Pupicutzi multzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

Hello! Nu prea mai am suficient timp sa intru zi de zi pe forum, dar atunci cand intru vad miresici noi inregistrate ma bucur tare mult...Welcome (to) all of you!!!

GabyHila: superbi pantofii din imaginile tale! eu m-am uitat la cei casual (sa le spun asa) si mi se par suuuper! Din pacate eu nu am activat PM(nu am prea multe mesaje la activ). Daca ai o adresa de mail unde pot sa-ti adresez niste intrebari...
Multumesc anticipat.

In rest la mine nimic nou...Si nici nu am timp pentru vreo 2 saptamani. Doar daca nu-mi face barbati-miu vreo surpriza si se ocupa el de restaurant si toate alea...Uff, iar am visat frumos azi-noapte

Pup la toate miresicile de 2007 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Krelia, Silda sunt gasibila in principiu pe yahoo la gabyhila.yahoo.com Punctul dintre Yahoo si gabyhila e pentru ca nu vreau sa preia vreun robotel adresa mea de email.

Va raspund cu drag si daca va pto ajuta cu conduri, miresici, super.
Va pup cu drag,

Gaby Hila

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

buna seara, fete cucuiete! am chiulit, dar motivat, ca tocmai am terminat facultatea, am avut proiecte si examene de dat, si a mai trebuit sa imi fac si bagajele sa ma mut la ai mei. temporar, ca vin ro pentru mai mult timp.

fetele noi, GabyHilla, matzoi, ruanama, mexxa, bine ati venit! ce ma bucur, ca devenim din ce in ce mai multe..mexxa, felicitari pentru cavalerul din burtica. o sa va trec si pe listuta, tre sa mai citesc din urma, ca am cam lenevit.

azi fac cordon bleu; in ultima vreme mi-am tot testat abilitatile de mare bucatareasa.

"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bep81 spune:

dap...ce sa zic, ma alatur si eu voua, fetelor...voi fi si eu mireasa in 2007, sper ca undeva la inceputul lui iunie...ink nu am stabilit exact, pt ca nu ne-am hotart ce local vom lua...am mai postat cateva mesaje ici-colo, si imi permit eu, asa, din propria initiativa, sa le mentionez si aici: 1) am o problema cu nashii, care sunt crestini dupa evanghelie, si cik nu putem fi cununatzi decat de nashi din aceeasi religie (adik ortodoxa). Voi ce stiti, ati mai intalnit cazuri de nashi din alta religie?
2) ce stiti de restaurantul RATB, as vrea sa fac acolo, dar se intra cam greu, cu vesnicele pile.
va multumesc si va pupici
(eu sunt din bucuresti, am uitat sa mentionez, si ma numesc oana, de fapt elena, dar oana imi spun prietenii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neata la fetele cucuietele!
Bucuroase de wend-ul care se apropie?? Eu abia astept, pt ca plec cu sotul meu la munte, ca doi porumbei.
Elena, bep 81, bine ai venit printre noi. Sunt f incantata ca incepem sa ne adunam, si sa facem ditamai gasca de mirese.
Pupicutzi multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matzoi spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa incepeeeeeee wend-ul!
Nu de alta dar nu am chef sa mai muncesc deloc si ma tot uit la ceas doar doar o trece mai repede vremea.... ca am planuri mari ...sa colind prin magazine sa-mi caut bijuuri pt nunta.
Am vazut ceva tare dragut in Unirea mai demult si vreau sa vad daca mai are.
In plus tre' sa ne mai uitam si pe la verighete ca ne trebe si d'alea .
Si as vrea sa ajung si pe la magazineel de tesaturi de pe Lipscani sa caut un material dragut pt cosuletul cu flori si pt pernuta pt ca vreau sa le fac singura. Sper sa-mi iasa...
Va pup pe toate si spor la distractie in wend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruanama spune:

Pentru Gaby Hilda...unde putem vedea acesti pantofi pe care i-am vazut pe site???
Sau se cumpara doar pe comanda prin internet??

Mergi la inceput