Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 14
josefine spune:
Chloe te-am adaugat pe listuta. Bine-ai venit printre noi! suntem deja 10, iuhuu! de-abia astept sa treaca si anul asta, ca sa incepem cautarile si sa ne sfatuim.
vuplitzayam calendarul pe care l-ai dat e pe 2005 :((, l-am gugalit si l-am gasit pe un site. Chloe, poate se poate si pe 5 mai. singura chestie pe care o stiu e ca Pastele pica pe 8 aprilie.
plici plici felicitari, ai rezolvat si cu restaurantul. cred ca e de vis locatia!
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Rallu spune:
Fetelor aveti grija cu luna iunie si cu postul Sf. Petru si Pavel.
In fiecare an incepe in alta zi, nu are data fixa. De exemplu anul trecut a tinut numai 2 zile, pe cand anul asta tine 10 zile (de pe 19 pe 29).
Eu era sa ma ard rau anul asta cu el pt. ca nesimtitii de la unele restaurante nu spun ca-i in post chiar daca stiu.
Interesati-va inainte sa dati avansul ca sa nu aveti surprize.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
moko spune:
quote:
Originally posted by josefine
Chloe te-am adaugat pe listuta. Bine-ai venit printre noi! suntem deja 10, iuhuu! de-abia astept sa treaca si anul asta, ca sa incepem cautarile si sa ne sfatuim.
vuplitzayam calendarul pe care l-ai dat e pe 2005 :((, l-am gugalit si l-am gasit pe un site. Chloe, poate se poate si pe 5 mai. singura chestie pe care o stiu e ca Pastele pica pe 8 aprilie.
plici plici felicitari, ai rezolvat si cu restaurantul. cred ca e de vis locatia!
_
daca pastele pica sigur pe 8 aprilie, atunci incepand cu 15aprilie se pot face nunti, fara nicio problema, pana la primul post (al sfintilor apostoli petru si pavel) care incepe prin iunie.
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Chloe spune:
M-am linistit, deci probabil se poate pe 5 Mai asa cum stabilisem noi.
plici plici - imi poti da si mie mai multe detalii despre palatul snagov, te rog? Si eu ca si tine aveam Hiltonul pus undeva sus pe lista numai ca nasul nostru cand a fost sa ne ia oferta a observat ca tavanul nu era curatat si vopseaua de pe usa era putin crapata. Nu stiu ce sa mai cred. Imi poti trimite si mie pozele care le ai tu te rog? Adresa mea de mail este dalmations101us@yahoo.com
josefine - merci
krelia spune:
Exact acelasi lucru vroiam sa-l spun si eu, fetelor, Rallu.
vulpitzayam, datele religioase pe care le-ai scris tu acolo nu sunt valabile pt anul 2007 - numai Pastele Ortodox anul viitor cade pe 8 aprilie, intra-adevar (cum ti-a spus si josefine), ina ceeasi zi cu Pastele Catolic
..asa ca...aveti grija!
PS - Nu promit nimic sigur, insa incerc sa va fac rost de datele exacte pentru Sarbatorile religioase 2007!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
josefine spune:
krelia, multumim anticipat!
fete cucuiete, cum merg pregatirile? eu mi-am luat o revista cu mirese si am vazut niste rochite frumoase tare. o sa mai rasfoiesc revista si o sa mai selectez lucrurile care mi-au atras atentia.
_
plici plici spune:
quote:
Originally posted by josefine
krelia, multumim anticipat!
fete cucuiete, cum merg pregatirile? eu mi-am luat o revista cu mirese si am vazut niste rochite frumoase tare. o sa mai rasfoiesc revista si o sa mai selectez lucrurile care mi-au atras atentia.
_
neata cucuiete :)
pai cred ca eu o sa ma linistesc o vreme pt ca grija mea cea mai mare s-a rezolvat (locatia) ...asa ca pt orice altceva e prea devreme din pct meu de vedere :).
pupicii si spor la trebi
roxygeo spune:
Buna ziua viitoare miresici!
Eu sunt o miresica de 2005 si o viitoare nasica de 2007, asa ca subiectul vostru ma intereseaza si pe mine
am citit pe net, dar trebuie vreificat, ca anul viitor pastele va pica pe 8 aprilie, iar postul sf. Petru si Pavel va avea trei saptamini asa ca mare atentie pentru cele care vor nunta in iunie Pe acel calendar pe 03.06 este Duminica de Lasata Secului pentru postul Sf Petru si Pavel...
Pe site-ul asta m-am uitat io http://www.romania.co.nz/rel/calendar.php
Sper sa va fie de folos
josefine spune:
roxygeo
cred ca e excelent:) acum putem sa ne hotaram si noi. mersi mult!
vrei sa te trec pe lista ca nasica?
_