Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

asaaa, vad ca ati lenevit. ati tot zis ca faceti listuta, asa ca am luat eu initiativa, ca ne adunam din ce in mai multe. hop si eu, planuri avem, nimic concret inca. mai asteptam sa vedem cum se aseaza lucrurile.
lista poate fi copiata la capitolul urmator cu quote pe mesaj.
sarbatori fericite!

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

daca vreti sa modific ceva la lista, puteti sa imi trimiteti un mesaj. mai adaugam pe parcurs cand mai apare ceva

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by josefine

daca vreti sa modific ceva la lista, puteti sa imi trimiteti un mesaj. mai adaugam pe parcurs cand mai apare ceva

_

pai pune-ma si pe mine acolo: 9 iunie, Bucuresti (deocamdata atata )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele , felicitari pentru listuta si pentru miresele din 2007. va felicit pentru nunti. veti fi sigur cele mai frumoase. eu mai am vreo 3 luni si vreo 3 saptamani pana la nunta mea. deja stau bine la capitolul rochie ceea ce e bine. dar in fond mai e ceva pana la nunta. va pup pe toate.

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Josefine , sarumana ca ai facut listuta.
Eu ma laudasem ca o fac , dar sunt o puturoasa.

Mergi la inceput

'neatza, fetelor! sunt eu inconstienta sau sunt normala ca inca nu ma gandesc la pregatiri? mie mi se pare tare simplu, inchiriem localul, cumparam mancarea, bautura, invitatiile, rochia&costumul, angajam o formatie si cam atat? e mai multa alergatura decat atat? nu mi-am imaginat niciodata cum ar trebui sa fie nunta mea, pana acum 2-3 ani spuneam ca nu vreau sa ma marit, dar m-am razgandit . nici la prea multe nunti nu am fost, singurul fapt care mi-a displacut la o nunta a fost muzica proasta care a stricat toata atmosfera. mie asta mi se pare un ingredient important ca sa se simta lumea bine. am vazut ca toata lumea zice ca trebuie sa planuiesti din timp, da' inca nu ma arde graba.

voi cum ati ales data nuntii? am gugalit sa vad cand nu se fac nunti in 2007, dar nu am gasit nimic. poate nu m-am uitat bine. stiu doar ca trebuie sa fie mai in iunie, cel tarziu iulie, desi mi-ar fi placut in august

plici plici am modificat listuta. la capitolul urmator sper sa apara pe prima pagina, ca sa ne diferentiem si noi putin. o zi buna va doresc!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

In toate zilele de post de peste an (toate zilele de miercuri si vineri, ajunul Bobotezei, taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul, Inaltarea Sfintei Cruci);
In ajunul praznicelor imparatesti;
In saptamana dinaintea Postului Sfintelor Pasti(7-13 martie);
In postul Sfintelor Pasti(14 martie-30 aprilie);
In Saptamana Luminata(1-8 mai);
In Duminica Rusaliilor(19 iunie);
In postul Sf. Apostoli Petru si Pavel(27-28 iunie);
In postul Adormirii Maicii Domnului(1-14 august);
In postul Nasterii Domnului(15 noiembrie-24 decembrie);
De la Nasterea Domnului pana la Botezul Domnului (25 decebrie-6 ianuarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chloe spune:

Buna fetelor!
Si eu voi fi miresica de 2007, ma treceti si pe mine pe lista, va rog? Noi am fi vrut ca nunta sa fie pe data de 5 Mai in Bucuresti dar m-am uitat la calendarul de mai sus si vad ca nu se fac nunti in perioada 1-8 Mai. Am citit bine?
Fiind departe de RO am rugat pe viitorul nas sa ne faca rost de oferte si poze cu localurile care ne-ar interesa. Deocamdata am obtinut oferte de la Hilton si Mogosoaia. Nu stim ce sa alegem. Poate ma ajutati si pe mine cu pareri va rog. Ce stiti despre nuntile desfasurate la Hilton si la Howard Johnson?
Spor la pregatiri!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Chloe

Buna fetelor!
Si eu voi fi miresica de 2007, ma treceti si pe mine pe lista, va rog? Noi am fi vrut ca nunta sa fie pe data de 5 Mai in Bucuresti dar m-am uitat la calendarul de mai sus si vad ca nu se fac nunti in perioada 1-8 Mai. Am citit bine?
Fiind departe de RO am rugat pe viitorul nas sa ne faca rost de oferte si poze cu localurile care ne-ar interesa. Deocamdata am obtinut oferte de la Hilton si Mogosoaia. Nu stim ce sa alegem. Poate ma ajutati si pe mine cu pareri va rog. Ce stiti despre nuntile desfasurate la Hilton si la Howard Johnson?
Spor la pregatiri!!!

mmm....Hiltonu si HJ erau in topu listei mele pana sa apara o varianta la care nici nu visam (palatul snagov), asa ca eu am numai cuvinte de lauda despre ele. HJ are sala cam joasa (aspect negativ) dar super servire, super mancare si super accesorii tehnice pt sala (lumini de culori diferita care schimba culoare intregii sali cand si cum vrei, proiectoare, ...multe....). Pt hilton am si eu oferta din 2006 si niste poze daca vrei ti le trimit, sa-mi dai o adresa de mail.

pupii

Mergi la inceput

josefine pt lista

Mergi la inceput