Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 15
roxygeo spune:
Bineinteles ca vreau pe listuta - data exacta n-o stiu inca, dar de principiu va fi in septembrie.
Pupici
josefine spune:
roxygeo te-am trecut pe lista.
plici plici eu inca nu ma ingrijorez de locatie, ci de data nuntii:-) ne-am gandit la 14 iulie, dar mai vedem. oricum, daca o sa iasa o nunta ca-n filmul my big fat greek wedding, eu sunt multumita. :-)
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
elara spune:
Salutari, fetelor.
Iaca acum sunt si eu din tagma "babelor" (Sun stie ce spun... ) si "spionez" pe la "tinerele".
Pentru cele pe care nu am avut inca placerea a le cunoaste, permiteti-mi sa ma prezint: sunt elara, o miresica de 2006 (mai exat in 29 iulie va fi ziua cea mare).
Deci.... pe aici s-a mutat actiunea...
De aia e asa pustiu la noi?
Saaaaaaauuuu intram incetisor in SEZONUL NUNTILOR si devin fetele din ce in ce mai ocupate?
Aaaaa si inca ceva.
Sun, studiind pe aici pe forum, am prins o idee super cu melodia de deschidere de la tine de la nunta... Si mie imi place mult melodia pe care ati avut-o voi si daca nu ma insel eu, e chiar vals, nu?
Va pup pe toate si ne mai auzim ....[citim]....
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ana6 spune:
buna fetelor sunt noua in grupul vostru si as vrea sa-mi spuneti mai multe despre voi.nu am mai intrat niciodata aici
ana6 spune:
anul viitor voi face si eu pasul cel mare dar numai cununia civila,pt.ca amandoi terminam fac.la anul si vrem sa fim putin pe picioarele noastre.ce ziceti?fac bine?
Giova spune:
faci bine Ana6, mai bine zis viitoarea mea finuta.
am uitat: bine ai venit pe iti spune verisoara ta, viitoarea ta nasa, dar inainte, mireasa de 2006.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
ana6 spune:
scumpa mea verisoara si viitorea noastra nasa imi spune ca fac bine ce fac.doar ca ei ii e frica sa nu mai fac inca un bebe si sa nu poata venii.sa speram ca totul va fi bine
as vrea sa-mi spuneti si parerile voastre
voicu_bebi spune:
ama,nu stiu acuma situatia ta,dar nu stiu ce lagatura ar avea facultatea cu nunta,probabil vreti sa faceti dupa ca asa probabil ati hotarat. uite eu o sa trec anul asta anul 3 si uite peste 3 luni fac nunta ,si sincer nu as fi vrut sa astept atata timp pana termin eu facultatea,dar acuma fiecare cu parerea lui.stii tu motivele de ce faceti nunta la anul,probabil sa va puneti la punct cu pregatirile.
Nunta noastra:19 august
ana6 spune:
fetele poate sa-mi spuna cineva ce inseamna nr.acela de mesaje de jos din stanga?mesaje primite sau trimise?de ex.la giova sunt multe multe si nu stiu sunt primite sau trimise.mersi
ana6 spune:
multumesc ca mi-ai raspuns voicu-bebi.noi vrem foarte mult sa fim pe puterile noastre si sa nu depindem cu totul de ai nostri.amandoi fiind studenti nu putem sa strangem ceva ca sa ne facem singuri nunta.oricum vom avea nevoie si de ai nostri dar nu chiar in toate.