Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
T_Ioana spune:
Am uitat sa va spun...ieri la 17.00 am mers cu al meu sotior la Cluj (avea de mers in delegatie oricum) ca mi-a promis ca ma duce in Sellgros si imi era si frica pt el sa mearga singur ca era super obosit.
Oricum, nu mai fac eu greseli din astea. Drumul a fost destul de rau, si chiar daca nu am fost cu Dacia noastra tot a fost aiurea. Am mers cu un Peugeot din ala cu 2 locuri si loc de marfa in spate....pai mai fetelor, nu am reusit sa-mi clintesc scaunul nici macar un centimetru, asa ca am mers 120 km si am venit 120 km cu picorutele lui Razvan infipte foarte bine in coastele mele....care coaste cred ca nu mai sunt vinete, sunt negre. Mi-am promis ca nu mai fac greseala asta, pentru ca cine spune ca nu-i recomandabil sa faci calatorii dupa luna a opta, stie ce spune.
In alta ordine de idei m-am bucurat ca am ajuns in Sellgros, am vazut o multime de lucrusoare superbe pentru copii dar m-am limitat la cumparaturi, ca ne omoara banii astia,asa ca am luat un bax de Pampers New Born nr 2, biberoane, suzeta, lingurita, crema si sampon Bubchen si …..termometru de baie. Asa scria pe el cel putin. Am intrebat pe cineva de acolo daca este pentru pus in apa de baie sau doar pentru verificat temperatura in camera de baie.Habar nu aveau, iar marea mea problema este ca scrie numai si numai in GERMANA. Tot ce sper este ca "Hat das Badewasser die rightige Temperatur fur Ihr Kind?" inseamna " Are apa pentru baie temperatura corecta pentru copil?" ca atunci m-am scos, daca nu....Ce mi se pare ciudat este ca gradele sunt de la 0 la 50 grade celsius....iar intre 35-37 grade e o zona ingrosata si apare un desen cu un copil....asta ma face sa cred ca e indicat pentru pus in apa.
Are cineva idee despre ce vorbesc? Fetele care stiti germana imi dati un sfat?
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Am intrat sa va mai salut! 
La noi nu prea s-au intamplat alte lucururi decat cele obisnuite pana acum
(faimoasele dureri intre picioare, dureri de spate...; casa varza ptr ca zugravim inca la baie).
Am fost ieri la control la doctorul cu care o sa nasc , m-a controlat pe masa si mi-a zis ca am colul scurt si uterul jos; mi-a recomandat sa intru in concediu prenatal de pe 8 decembrie , adica de la 31 saptamani! Nu mi-a facut insa ecografie sa-mi vad si eu bebelusa
. O sa o fac abia peste 3 saptamani!
Va pup si o zi buna in continuare!!
Iulia
29+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
maraki spune:
Andiadoro sa stapaniti sanatosi noua bucatarie si sa te bucuri din plin de aparatura
Deea ai perfecta dreptate, nu cred ca se supara cineva cand se pune punctul pe i 
Ioana iti doresc ca maine sa se rezolve 100% cu termopanele
Denisa chiar, tie nu iti este greu in fiecare zi sa urci scarile in casa???Spor la treaba in continuare
Teolinda bine ca poti dormi in timpul zilei, eu daca incerc, sant terminata toata ziua![]()
Giova azi nu ai scris deloc, nu mai ai comp.?
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Ioana da, ai tradus bine,este pt. apa din cadita
Eu o sa folosesc cotul ca este sfant![]()
Iuli ai grija sa te menajezi cat poti de mult ca nu e de glumit cu colul scurt! Eu nu ridic nici macar 2 kg si nu am avut pana acum probleme de col.Sanatate
Bee as vrea si eu halva dar daca spui ca da arsuri...e clar..
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
J G spune:
Ioana, stiu sigur ca wasser inseamna apa in limba germana. Deci e pentru apa termometrul.
Deea tu chiar ai dreptate, nu are nimeni de ce sa se supere. Dar chestia e ca desi toti gandim asa, ca dand spaga incurajam fenomenul in loc sa luam atitudine ca sa se termine cu practicile astea nu are nimeni curaj (mai ales la ceva atat de important cum e nasterea) sa fie primul care sa ia atitudine si sa nu dea spaga. Recunosc ca mi-ar fi frica.
Eu de pilda nu am curaj sa dau bani asistentelor, sa le bag banii in buzunar. Mi-e jena, nu stiu de ce. Dar o sa o aduc pe mama pentru asta.
J 29+
irinadum spune:
Ana pai eu cand zic ca sunt nebuni astia nu ma crede nimeni!Eu zic ca e bine ca greuatate ba chiar ca 3200 e putin sa iaba la nastere asta doar dc nasti mul tmai devreme. Tu cel putin ai facut fierul eu de cand ma stiu stau prost si i_am zis da a zis ca nu trebuie facut
.
Teolinda te asteptam cu vesti diseara chiar dc e tarziu.
Deea si eu sunt de aceeasi parere cu tine. La cum e sistemul inteleg ca trebuie dat o atentie insa totusi de la 10 mil in sus mi se pare nu mult ci exagerat . Pai voi va ganditti cate nasteri au acesti doctori pe zi?
Ioana imi pare rau ca si tu ai probleme cu montatul geamurilor. Parc a mai patit cineva ca tine. In masina si eu patesc la fel acum am o pozitie de zici ca dorm cand stau in drepata dar sa ma vezi cand conduc... Iar pampersii care iai luat sunt pt cate kg?
Iulia la pat cat cuprinde ca altfel vii cu noi de craciun sa facem sarbatorile.
Fetele eu azi am fost harnica tare( bine ca se intampla rar) am facut si salata boeuf si prajitura pe care doar ce am gustat_o insa e prea dulce deci am mai lasat_o mai ales ca e si fierbinte. Acum ca mi_am facut damblaua sigur am sa mai fac o prajitura peste vreun an
.
Irina 35+
T_Ioana spune:
Fetelor am intrat pe www.pampers.ro si exista o sectiune unde arata cam ce face bb in burtica, e super dragut sa vedeti cum isi baga manuta in gurita cand selectati optiunea respectiva....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Ma bucur ca nu am luat teapa cu termometrul. Multumesc "nemtoaicelor" pentru incurajari.
Irina am luat Nr.2 care este pentru 3-6 kg. Toata lumea mi-a spus ca nr.1 sunt mult prea mici asa ca nr.2 sigur sunt buni pentru primele 2 saptamani (banuiesc ca atat imi vor ajunge, cu toate ca sunt 98 de bucati, am inteles ca in primele saptamani bb face kk dupa fiecare masa, asa ca asta poate insemna 7-8 chiar 9 scutece/zi)
Fetelor mie mi s-a parut buna oferta asta:
Pampers New Born Nr.2(98 bucati)= 553.200 lei.
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
Maria28 spune:
Deea sa inteleg ca suntem totusi norocoase ca suntem in BV ...
..Hai sa iti spun cum a fost la mine pt operatia de apendic ,s-a intamplat de mult ,dar cum eram micutza si rusinoasa ,cand a venit asistenta sa ma toaleteze ,nu i-am dat nimic ,pentru ca nimeni nu m-a pus in garda ,dar si de ma punea nu as fi stiut cum sa procedez ,drept pentru care a gasit o lama super ruginita cu care nu ma ras ,ci aproape mi-a smuls fir cu fir ...ce cosmar am trait
.Cand i-am povestit lui mama ,si-a dat seama ca nu i-am dat nimic ,dar era prea tarziu ..asta a fost o exp in spitalul CFR ,unde am fost operata .Din zvonuri am auzit ca la Sp Judetean ar fi fost si mai si .Sunt de acord si cu Monica ...cred ca e deajuns sa ai o camera de filmat cu tine si nu cred ca se mai poarta nimeni urat sau sa indrazneasca sa ceara bani pt anestezist ,etc Oricum mi-e teama ,daca as vrea sa dau ar trebui sa imi leg banii de gat ca din partea neamurilor ,pace buna
,si vorba ta Dana ,am stat si eu si m-am gandit ce atitudine mai are si soacra asta cand a auzit de dat bani a sarit ca arsa ..sa nu carecumva sa dam vreaun leu
parca as da din banii ei .
T_Ioana dar chiar asa de tare da bebele ?....a mea bebelina e foarte cumintica ,nu m-a lovit nici o data tare pana acum ...chiar daca am baut o cafea micutza sau un pahar de cola ...nimic ,ea e tot la fel ...da din picioruse ca un iepuras
Si cu geamurile nu iti mai fa nervi ,vor veni maine si o sa scapi ,multa bafta .
Azi am intrat intr-un magazin si m-am ales cu o geaca pt ca niciuna nu ma mai incapea ,,adica burta era afara ...acum ma simt mai relaxata daca o sa ninga sau va bate vantu 
Ma duc sa pap acum , pupici
25+
Denisam spune:
Uf fetele, e cev ade speriat , cand zic c arespir si eu un pic, nu se poate, ma tampeste baba asta cu ce trebuei ea sa palnuiasca in avans.
Maraki-urc si cobor scarile zilnic de cate 3-4 ori, in fctie de timp, la servici, adica cate 4 etaje, is ok si stiu ca ajuta.
Ioana- bafta cu treburile si sa rezolvati repede.
Teolinda- te asteptam cu vesti bune!
Deea- de acord cu tine, e mare mita si coruptia in Ro si nu ar trebui sa se dea asa suem al doctori, nu e normal si cine face asa, nu procedeaza corect, nu cred ca un ADEVART medic , oricat ar fi de bun se uiat si te trateaza diferit dc ii dai 8 mil in loc de 11 -12.
Daca face asat inseamna ca nu e un Medic Bun care-si face datoria si nu e OM!!!!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!