Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana asa m_am gandit si eu tot de la 3 la 6kg sa iau pt inceput pentru prima luna ca nu cred ca o sa puna 2-3 kg intr_o luna.
Maria e normal ca Ioana sa il simta pe bebe asa ca e diferenta de 2 luni jumatate. Plus ca am impresia din cate am mai auzit ca fetitele nu sunt chiar asa nazdravane ci mult mai delicate.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor ,
Nu pot sa cred , am mancat o farfurie de supa de pui cu legume si ma simt ca un balon umflat la maxim.Sa nu mai vorbesc de arsuri...Nu mai stiu ce sa mananc sa nu am arsuri .
Se pare ca bantui de una singura pe aici...

Anca 28+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Acina, nu mai manca nimic atunci, ca arsuri o sa faci de la orice Eu si daca beau apa am arsuri La mine e regula. La jumade ora dupa masa ... Dicarbocalmul .. si unul si inainte de culcare, ca altfel ma trezesc ca imi taie gatul cineva si eu nu vad cine

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Acina ai luat-o si tu pe urmele mele cu arsurile Am facut si eu astazi supa de pui cu galusti, imi este si frica sa ma ating de ea, daca ma simt nasol dupa ea?
Fetele maine este ultima zi in care ma poate suna socrosenia sa aranjam programul pt. sambata! Sant tare curioasa, daca nu suna termin definitiv cu ea si nici nu vreau sa o mai vadSant asa pt. ca vreau si eu sa montam patutul mai repede si sa fac schimbarile de rigoare in dormitor, mie imi este greu sa sterg si praful pt. ca trebuie sa ma aplec pe zi ce trece sant vai de mine....din cauza asta vreau sa termin odata cu dormitorul!!! Cam liniste pe aici...unde santeti?

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare,
Nu pot sa cred am scris un mesaj lung si nu l-a trimis, asa ca o iau de la inceput. Azi am dormit o ora si ceva la pranz , ca un lemn. M-am trezit toata amortita, ca nu am schimbat deloc pozitia. Sa vezi cine mai doarme la noapte.
Deea mi se pare absolut normal ceea ce ai zis de doctori. O mica atentie , asa un 2 mil, hai , treaca -meraga, dar la sute de euro ? Pai hai sa fim seriosi !!!!
Bee, da la hematocrit se vede lipsa de Fe.
Irina , nu ne zici totusi ce praji ai facut ?
Denisa si eu stiu ca e bine sa urci scari. Eu stau la etajul 3 si urc zilnic , cel putin odata.
Maraki iti tin pumnii sa te sune socrosenia.

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ioana trebuie sa fie nasol cu toate lucrurile adunate in camera si sa nu ai unde sa te asezi. Asa e in tara , da las ca si aici mai sunt cazuri, nu chiar asa de grosolan ca in Ro , dar totusi. Spaniolii astia sunt de un calm, asa un lasa-ma sa te las fantastic. Vorba lor ¨¨ tranchilo¨¨ apai, uneori chiar zici de or fii luat un tranchilizant . Nu se agita pt nimic. De asta traiesc mult.
Monicape unde esti ? A sechestrat sotul calculatorul ?

Ana 32+

Mergi la inceput

Apropo de scutece , intr-adevar fetelor, e recomandat sa luam din cele intre 3-6 kg de la inceput.

Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Buna seara, burticutzelor!

Hop si eu dupa ce m-am intors de la medic. Azi n-am facut eco, doar data viitoare, asta insemnand peste doua saptamani. Noi suntem binisor, ne mai plangem din cand in cand de dureri pe ici pe colo, de arsuri la stomac, dar nu e grav. Medicul a ascultat-o azi pe Ilinca prin burtica mea cu un fel de trompetuta. Incet incet se pare ca intram in linie dreapta. Ma apuca angoasa.

Ioana, si eu am facut o prostioara similara week-end-ul trecut. Cum tati al nostru s-a intors acasica din cele strainataturi, ne-am dus acasa la Cluj cu masina. Daca drumul incolo a mai fost cum a fost (am innoptat la Sibiu si am "rupt" astfel drumul), ei bine la intoarcere, aproape 500 km in aceeasi zi, a fost de-a dreptul sinistru. Nu mai fac de-astea. Am crezut ca nu ajung vie acasa. Dar m-am lecuit, ca m-am cam speriat.
Nu stiu daca are sau nu vreo legatura cu drumul, dar de vreo 3 zile incoace m-au apucat si pe mine celebrele dureri intre picioare, de care va auzeam vorbind si de care speram ca m-a iertat Doamne Doamne.

Teolinda, la scoala parintilor nu se plateste vreo taxa anume, ci se merge pe donatii, fiecare contribuie cu cat vrea. Daca vrea. Cursurile le tin moasele din spital, iar urmatoarea serie se pare ca va incepe saptamana viitoare. Martea de la orele 16. Maine pana in pranz o sa stiu exact ce, cum, cand si cum aflu ceva dau de veste pe forum. Apropo, scoala e pentru ambii parinti, asa ca taticii vor trebui sa participe si ei. Cred ca o sa fie fain si distractiv.

Irinel si bebe Ilinca Ioana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am intrat si eu putin, v-am citit pe toate, dar din pacate miercuri la pranz mi-a luat Clau compu. si l-a adus in seara asta. din pacate numai maine seara il voi ava din nou.
Si calc. nostru se pare ca e grav, acum asteptam sa vedem ce preventiv ne fac cei din Italia.

Ana felicitari pt. vestile bune.
Teolinda te felicit si pe tine, ca maine nu voi intra decat tarziu. Cred ca e cel mai grasun bebe d ian.-feb.

Scutece Pampers si mi mi-au recomandat mamicile mai vechi, New born nr.2, iar in ce priveste banii in spitale preturile se apropie cu cele date de Dana, poate chiar mai mari.

Si pe mine ma mananca seara talpile picioarelor. Mor, ca nu stiu de ce sa le mai scarpin. Aseara m-i le-a scarpinat Clau cu clema de par si stiti ce bine a fost!!!! Super!!!

Maine voi avea ceva treaba prin casa, ca in weekend vor veni ai mei parinti in vizita. Abia astept!!!
Va pe toate si ne mai auzim maine seara.
O noapte cat mai placuta va doresc si fara insomnii si mancarimi de maini si picioare.

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Am venit si eu de la Echo...
Eh... nu va speriati va rog... bebeloiul meu are deja 3650gr. Placenta OK, lichidul OK, colul OK, bebeloiul OK, mama OK... si nenea dr. zice ca imi creste copilul nu se incurca si ca mai are inca loc acolo.

In consecinta..m-am programat pentru cezariana... chiar de ziua lu' bebe, pe 27 decembrie. Sa dea Dumnezeu sa stea pana atunci si sa nu-mi strice Craciunul..si-asa o sa fie unul plin de emotii.

Fug sa pap ceva ca mi-e fomica...si vorbim mai tarziu. Mi-ati facut pofta cu supa de pui cu galusti...maine "confectionez" si eu una, neaparat.

34+

Mergi la inceput