Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

JG din pacate nu-mi pot pune net acasa ca nu am calculator si ar fi o investitie prea mare.
Si eu, ca si tine, ar arsuri din orice; pana acum aveam arsuri numai seara; acum nu se mai tine cont de ora; si dimineata si seara, inclusiv noaptea......chiar ca zici ca as avea ulcer

Toanca si Matei Alexandru 32+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Buna dimineata , burticute!
Am pierdut discutia cu mancarea...chiar puteti manca cu usturoi,ceapa...??Eu cand trebuie sa mananc ma apuca groaza...nu am nici o pofta...FERICITELOR!

Am vazut ca vorbiti de bani...DANA si UTOCATALINA....pt ce asa multi bani??? cezariana? sau e spital privat? cum ati calculat? daca nu sunt prea curioasa

33+ Bianca

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irinel, ma bucur pentru tine acum ca a venit tati acasa .

Ancutza, pai uite cum am calculat eu:
Operatia de cezariana (eu sigur intru la cezariana): 4 milioane mana intai + 1,5 milioane mana a doua + 1,5 milioane anestezistul = 7 milioane
Neonatologul: 1 milion
Asistente/Infirmiere + diverse: 2 milioane
Si s-au facut deja 10 milioane !!!!!!!

Nu e spital privat... stai linistita. E maternitatea judeteana.
In Bucuresti stiu oricum ca se practica sume muuuult mai mari decat in alte orase. Dar cred ca si conditiile sunt mai bune.

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Fetele care s-au dus la eco, va asteptam cu vesti bune
Dana mai bine ca nu merg cantecele pe site-ul nostru pt. ca la mine se incarca foarte greu paginaCum sant fulgii de zahar?
Catalina eu am inteles ca la cezariana se plateste mai mult decat la nastere naturala, ma gandesc ca daca ajungi la naturala nu mai avea rost sa pui aia 2 mil. in plus, te scoteai din banii pt. cezariana
Alina mi-am adus aminte: ce socrosenie aiCum sa spuna ca mananci prea mult?????
Fetelor astazi am de doua ori pana acumSant singura care mi se intampla zilnic?

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

DANA multumesc pt lamurire....ma speriasem un pic...

33+ Bianca

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
Ia uite ce feceti voi noaptea in loc sa dormiti ...vorbiti de papa bun.
Azi noapte a fost suuper , am dormit pana dimineata fara sa ma trezesc macar o data , nu m-a durut butica .
Va doresc o zi buna

Anca 28+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor am citit la mamici nov-dec despre o mamica: in 24 de ore i s-a rupt apa, s-a dus la spital, a nascut si s-a si externat
Denisa poate asa repede o sa te externezi si tu, mi se pare prea exagerat totusi ca dupa 6 ore de la nastere sa iti dea drumul acasa.

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare burtcute,
Am ajuns acasa de la doctor, demult, dar eram nervoasa si m-am descarcat facand curat in toata casa. Dupa cum am zis doctorul asta e un cretin si totul i se pare normal. Lui nu i s-a parut ca stau rau cu Fe ( desi eram sub limita ), vorba Monicai de aseara, s-a bucurat ca mai sunt niste urme acolo. Bine ca nu a asteptat moasa dupa el , si m-a pus ea sa iau. Cu tensiunea : sa mananc far asare, sa mi-o controlez la 5 zile, si daca trece de 140 cu 90 va trebui tratata. Fain, asta stiam si eu.
M-a intrebat daca am contractii, i-am zis ca da, i-am zis ca ma doare in partea de jos, a zis ca e normal pt ca bebelina e cu capul acolo.
Colac peste pupaza, nici nu mi-a aratat-o la eco, s-a uitat el vreo 2 min , a zis ca bebelina e foarte bine , are greutate si inaltime foarte bune. La care intreb eu : ce greutate , si ce credeti ca imi zice : normala . Totusi , pe urma mi-a zis ca 2,200. A zis ca daca creste asa , la nastere va ajunge la 3,200 ceea ce e bine, nu ?
Nici nu mi-a mai dat programare pt data viitoare, oricum credca de luna viitoare ma programeaza la control in spital.
astea-s aventurile pe ziua de azi, pe dimineata de azi, asa ca cretini sunt peste tot .

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Toanca, Teodolina, sper ca voua v-a mers mai bine azi la doctori.
Bee , tie ti-a spus ca daca ai dureri jos , e colul scurt si moale ? Dar ai dureri tot timpul sau cateodata doar ?
Ancutza , bucura-te ca nu ai pofte. Pe mine de o saptamana m-a apucat ca trebuie sa mananc zilinic castraveti si rosii. Eu nu eram asa de impatimita dupa castraveti nu stiu ce m-a apucat acuma.
Maraki , hai ca mai a ramas putin. Uite
Dana, daca poti trece si la mine in listuta la greutate 2,200 la 32 sapt.

Ana 32+

Mergi la inceput

Dana , mersi vad ca ai trecut deja. Da vad ca e grasana bebelina asta a mea, doar bebelusul Teodolinei o intrece.

Ana 32+

Mergi la inceput