Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Tanti, din pacate nu accepta serverul nici macar un cantecel. Ocupa prea mult spatiu. Astea-s serverele acestea ce gazduiesc gratuit... spatiu... mai redus, ce sa facem ?
Imi pare rau.

Ana si Toanca, bafta astazi la controale !

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
DE cand m-am culcat eu, mare parte din discutie s-a invartit in jurul mancarii! Pai chiar toata lumea asa gurmanda? Votez si eu cu salata de ciuperci cu usturoi, care e un deliciu la care nu rezist (si in care eu pun masline). Si cu pestele Anei (horror p[ovestea cu sotzul tau. la amandoi pt sange rece!), aproape fiert in sos marinat- asa servim si noi. Diana eu la caisele tale le spuneam "piersicute"- dar sigur e aceeasi prajitura destul de migaloasa!
Ana, dupa cum observi doctorul tau are foarte multi frati (si confrati) peste tot! Daca asta poate fi o consolare! DAr din ce tot citesc, parca in Romania mai dai si peste doctori atenti si responsabili!
Irina, nu te impacienta cu prelevarea aia vaginala! Nu e mare chestie. Bine e drept ca depinde si de cine executa manevra! Eu in sarcina asta am avut 2 ocazii! Si "no problem". Doctorul meu are o mana super! Culmea a fost ca eu am avut dureri cu alte ocazii, fara legatura cu manevra. Si e clar, cand zice nenea ca am colul scurt si moale, ma si doare ingrozitor jos (astea erau durerile Denisa). Cat despre tensiune, bine ca a fost ok ultima data. Eu am avut tensiune maare la inceputul trimestrului 3. Dar a scazut intre timp! Acum e pe la 11 cu 7 (eu care toata viata am stat la 9 cu 5). Aha, si am vazut ca te plangi si tu de dureri, chair daca e vb doar de fund si doar de la statul la calculator!
Ursoaica si ANda, eu la mama am 4 pisici! Superbi! Si stau cu totzii in 2 camere. Fetele sunt niste printzese, iar baiatul.....e cel mai bland motan posibil (are cel putin 10 kg). SOtul meu mi-a promis ca ne luam si noi pisicuta dupa ce fac si bb2!

IN rest eu sper ca azi o sa bag doar cateva reprize de citit + scris la PC, ca nu prea mai pot sa stau pe partea . Monica si eu sunt intr-o dunga mai ales cand ma ridic. Cred ca preseaza ceva pe sciaticul meu stang si sunt ca o babutza aplecata! Nu pot sa ma indrept. Sper azi sa reusesc sa atipesc ziua, ca deja e regula ca noptile sa fie de cosmar!

Bee 34 +
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna Dimineata burtici!

Si eu am dormit binisor... desi m-am trezit cam devreme (8:30) decat mi se intampla pana acum.Asta din cauza ca au inceput sa ma manance mainile.

Ieri nu v-am mai spus....am o mancarime pe maini si daca ma scarpin f. tare abia se zaresc niste brobonele micute...micute (numai eu si dermatologul le-am vazut...in rest nu ma crede nimeni ca as avea ceva) Mi-a spus dermatologul ca este posibil sa fie o alergie din cauza sarcinii...voi ati mai auzit de asa ceva?

Eu la inceput am crezut ca e de la detergent, ca am frecat cu Cif crema mov, prin baie. Dar nu a trecut cu nici o crema iritatia. Dupa aceea m-am gandit ca poate am mancat ceva aiurea sau poate de la vreo crema...

Oricum cica nu e ciuperca sau alta boala...

Mie mi-e ca am facut chestia asta pe sistem nervos...din cauza ultimelor 3 sapt. f. agitate.

Abia astept sa merg astazi la Echo...si sa vb si despre nastere, conditii de "cazare" si despre "mancarimea de pe maini".

Dana...ce frumooooos...deja ai inceput sa cumperi cadourile de Mos pentru printesica mare.Si eu trebuie sa fac lista pentru cadouri de Mos Nicolae si Mos Craciun pentru familie si finutii mici si sa merg cu sotul in week-end la cumparaturi...ca pe zi ce trece devin tot mai nedeplasabila.
Vremea de-afara ma sperie rau...nu-mi place deloc frigul, iarna...sunt friguroasa si vreau sa vina primavara cat mai repede.

Va doresc o zi buna tuturor!

PS: Fetele cu salatele.... eu fac salata de ton cu porumb, masline feliate si lamaie...toate le pun pe un "pat" de salata verde, tocata. Pofta buna...daca v-am inspirat!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza burticutze!

Si eu dorm foarte bine de 4 nopti, si ma duc o singura data la baie. Sper sa o tin asa pana la sfarsit!

Crisu 32+

Mergi la inceput

Teolinda sa stii ca si pe mine ma mananca mainile si bratele si picioarele
Ma trezesc de multe ori noaptea scarpinandu-ma

Crisu32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Crisu23 esti o fericita; eu desi dorm f. bine, ma duc de minim 4 ori la baie, maxim 6; fac la ture......

Toanca si Matei Alexandru 32+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Crisu, pe mine ma incearca picioarele..dar in partea inferioara...la talpi (pe fata insa)...le mai frec de pernuta pe care dorm cu picioarele...dar incerc sa le ignor sa nu intretin si pe-acolo scarpinatul ca si-asa ma chinuie "manutele".

Tu de la ce banuiesti ca ai simptomele acestea?

34+

Mergi la inceput

Eu cred ca este pe sistem nervos, ca nu vad de la ce altceva ar putea fi. Si sincer...nici pe doctor nu l-am intrebat. Dar astazi voi merge la medicul de familie pentru concediu si sper sa nu uit sa intreb.

Crisu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza burtici!
Teolinda si eu avut cateva eruptii pe piele de cand sunt gravida, pe incheieturi,pe glezne si pe gat. Acum au aparut iar. Nu stiu daca au fost de la stres sau pur si simplu de la sarcina. Doar ca pe mine nu ma mancau...
Bee eu ziceam sa ne vedem pentru ca eu tin minte ca mama ta sta in Piata Sudului, iar eu lucrez acolo si ne-ar fi usor sa ne vedem. Desigur daca ai dureri nu prea e indicat sa te plimbi... ce rau imi pare ca nu te simti mai bine!
Catalina trebuie sa vorbim cu T despre epidurala, am impresia ca la Elias o putem cumpara din spital, ca la alte maternitati trebuie sa ti-o cumperi singurica, din timp. Din cate stiu costa cam 2 sau 2,5mil. In fine, o cheltuiala care merita!!!!! Ce citesti?
Fetelor ma bucur ca puteti manca bunatati! Eu daca as lua o gura de salata de ciuperci as muri. Am arsuri de la orice acum si, mai nou, ma doare stomacul. Zici ca am ulcer!
Toanca nu poti sa-ti pui net acasa?

Vroiam sa mai zic fiecarei fete cate ceva dar am uitat. Imi aduc aminte si revin, pana atunci...

J 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Buna dimineata, burticutze!

Aseara n-am mai putut intra ca ne-am dus calculatorul la despaducheat.
Bee, s-a intors dragul nostru tati, bineinteles cu o gramada de minunatii pentru Ilinca. Si pentru mine, bineinteles. E atat de bine cu el acasa si desi lucreaza toarta ziulica parca imi e mai usor daca-l stiu aproape. Constat oricum ca toate suntem iubite si rasfatate de dragii nostri.
Nu stiu nici eu cum stau lucrurile la municipal, cu nasterea, speram sa mai aflu de pe forum. Dar aflam noi. Eu oricum intentionez sa merg la scoala parintilor la municipal. Asa cum v-am mai zis, doctorita mea mi-a recomandata sa merg la scoala parintilor, niste cursuri organizate de moase despre nastere, alaptat, ingrijirea copilului, fie la Municipal, fie la Elias. Cum eu nasc la Municipal, am optat si pentru scoala parintilor tot acolo, cu ocazia asta o sa mai aflu una alta despre cum merg lucrurile. Noua serie de cursuri (poate ultima pana nasc) incepe saptamana viitoare. Nu e o taxa, ci merge pe sistemul donatiilor. Apropo, nu esti interesata? Sau alte fete, ca nu cred sa fie doar pentru mamicile care nasc la Municipal. Cred ca o sa fie distractiv.
Teolinda, si eu am avut alaltaieri niste mancarimi de genul celor pe care le pomeneai, pe doua din degetele de la picioare si un pic pe gamba dreapta, cu niste mici vezicule; nu m-am dat cu nimic si vad ca acum nu ma mai supara.

Mergi la inceput