Mamici de ianuarie-februarie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursoaica- salata de ciuperci; ciuperci fierte, taiate marunt, amestecate cu putin maaioneza si usturoi pisat si al sfarsit, sare, piper si patrunjel dc iti place.
Sal. de ton- 2 conserve de ton light, cu maioneza cu 1-2 castraveti murati cu un ou fiert tocat si ceapa tocata, si gata, le amesteci, pui sare si piper, deci iarasi iti ia 15 min.
Pofta buna!
Somn usor, plec sa fac exercitzii si sa mincam si apio la curs.

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Hee, multumesc Denisa, de abea astept sa fac. Sa vezi ce fata o sa faca al meu, ca este disperat dupa maioneza.

Ursoaica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Repede ca suna stingerea-striga sotul dupa mine.......mie la salata de ton imi place sa pun si o cutie de porumb.

ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata burtici.... iar sunt treaza la ora asta
nici nu am apucat sa lipsesc bine vreo 2 zile de pe forum ca ati si inkeiat un capitol... ce ma fac cu voi fetelor? sunteti prea rapide.. nu pot sa tin pasul cu voi
citisem despre salata de ciuperci... eu ii pun marar tocat nu patrunjel... mi se pare mai aromata.

va pupic si incerc sa va scriu maine...

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Asa cum zicea Irina, apar si eu in jur de patru.
Am muncit azi la caisele alea de mi-au iesit pe nas. Imi tremura picioarele de oboseala.
Nu prea sunt in stare sa fac o lista si sa raspund nominalizat asa ca va pupic pe toate si ne auzim maine. Cel putin asa sper. Maine si poimaine e liber aici asa ca suntem in formatie completa acasa, dar am sa incerc sa trag cate un ochi pe forum.
Sa aveti o zi frumoasa.

29+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...eu matinala ca de obicei...Bee am vzut ca propui intilniri cu Janina...fetelor eu nu cred ca ma mai bag pe vremea asta, ca tare e urit si am devenit si mai greoaie in miscari...plus ca si pe mine ma doare spatele daca stau prea mult pe scaun, daca stau prea mult in picioare se face burta ghem...asa ca stau la caldurica in pilotica...Alina m-ai intrebat daca dau lei sau euro...daca aveam euro in casa era ok, dar eu am lei si nu-i mai schimb ca tot dracul ala este...am mai pus 2 mil. la cele 15, ca ma gindeam ca poate trebe sa cumpar si trusa de epidurala, in cazul in care voi naste natural...am zis ca acum stau linistita daca stiu ca banii sunt pregatiti! Acum alta distractie...ieri mirosea puternic a gaz in bucatarie...am crezut ca mi se pare, dar cind a venit Dan a zis acelasi lucru...am inchis gazele si azi astept de la Distrigaz pe cineva...de incalzit, incalzesc la microunde, dar vroiam sa fac un spanac! In rest, azi voi citi..am inceput o carte si m-a captivat, o sa o finalizez azi...in rest nu fac nimik! Tot bine am dormit azi noapte si peste zi mai ciupesc cel putin 1 ora de somn!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza !

Dragele mele, am vazut ca s-a discutat la un moment dat si de acel salariu dat ca PREMIU pentru nastere.
El este stipulat in www.dsclex.ro/contracte/ccm_2005.htm" target="_blank">CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL PE ANII 2005-2006 - articolul 51, alin. c)
Asta pentru mama sau tatal care lucreaza la o institutie/societate ce respecta prevederile acestui contract. Inca ceva: se pare ca va trebui sa faceti voi o cerere catre conducere (nu catre compartimentul contabilitate!) si sa cereti explicit ce anume cereti, precizand actul normativ si articolul exact care prevede asta.

Alina, pai soacra-ta e . Cum sa spuna asa ceva ? Mama, ce scarboasa e.

Tanti, ma gandisem si eu la a pune pe site cantecelele, doar ca ocupa mult spatiu.
Ce as putea face ar fi sa le pun periodic. De exemplu sa pun melodiile din cutiuta muzicala 1, apoi dupa ce toata lumea interesata a facut download sa le inlocuiesc cu altele.
E ok asa ?

Apropo de bani, eu am pregatit 10 milioane. La noi e mai mult decat ok. In Bucuresti sumele care se dau sunt muuuuult mai mari decat aici.

Aseara am fost si eu la cumparaturi: mi-am luat vata (8 pachete - sa fie !), chiloti XXL, sapun bebelina, servetele umede bebelina si cam atat.
Am gasit niste prosoape atat de finutze , moi si placute la atingere, dar erau dimensiuni prea mici. O sa mai caut, imi trebuie pentru Roxana cand o vor spala in maternitate, dar si pentru acasa.
I-am mai luat Oanei dulciuri: diverse figurine de ciocolata (Mos Craciun, ursuleti, girafa), napolitane, ciocolatele, fulgi de zahar (pentru MOS NICOLAE).

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Dana din partea mea este ok, am ascultat cateva melodii si mi-au placut foarte mult
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
In noaptea asta am dormit foarte bine, cred ca de un secol n-am mai dormit asa. Si record : am fost doar o singura data la baie . Fug sa ma imbrac acum, ca ma duc la eco.
Pupici

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Aveti un avant la scris ceva de n-am vazut.....abia am reusit sa citesc multele pagini scrise de aseara pana acum.
Azi ma duc la dr.; nu fac eco, dar macar poate reusesc sa stabilesc (90% macar) cum o sa nasc; eu recunosc ca mi-e foarte frica de nasterea naturala si as prefera cezariana, dar nu depinde numai de mine.

Toanca si Matei Alexandru 32+

poze

Mergi la inceput