Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81
Raspunsuri - Pagina 4
Mishulina spune:
Buna dimineatza fetelor! Nu am disparut,dinpotriva ma simt mult mai bine de la fiziokinetoterapie dar nu mai apuc sa va scriu ca-s franta de oboseala,se pare ca ma "stoarce" de vlaga mai rau ca sportul de performanta...![]()
Eu,din pacate sunt azi in ziua 12 ,zi numai buna de "prestat" si eu am interdictie luna asta
,ca una din procedurile pe care le fac e contraindicata in sarcina....Asa ca luna asta e...dusa,ca eu termin toate cele 10 sedinte undeva prin ziua a 21-a!
Asta e,va tin pumnii voua sa veniti cu vesti bune!
la toata lumea!
Ina
Tabitha spune:
lasa, Mishulina, ca si cand o sa-si faca efectul... O sa fie bine. Iar la anul, in ian, o sa ne dai o veste buna.
Tabi
Madana spune:
GalinaRodicanu pot sa cred. Biata de tine si bietul de Serbanel. Imi pare rau ca nu am cum sa te ajut. Sper doar ca vei reusi sa-ti iei copilasul acasa cat mai curand. Ma gandesc la tine si abia astept sa vad poze cu Serban in patutul lui de acasa.
Daniella-Michella CLEAR BLUE e cel mai bun (asa se spune). Sper sa fie cu doua liniute. Daniella-Michella
Dr. Quin
sau mi se pare mie
. 
Imi pare rau ca nu mai pot sa intru asa dec, treaba muuulta la servici
dar va citesc mereu.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Mirona spune:
Haideti fetelor sa o incurajam pe ratusca1977 ... e sau nu e prea devreme ziua 20 pentru implantare ... daca ea a ovulat intre z. 15-16? ratusca1977 - io tin pumnii stransi stransi ... in 5 zile ... vrem un test cu doua liniute.
Mishu te-am prins .... 

Ai grija de tine ... si de luna viitoare ... pe cai ca se filmeaza ...
Iepurila o fi iar printr-o delegatie ... ca nu mai scoate capu la apel???
Tabi eu ma stimulez din z.5 pana in z. 9 cu clomifen - clostilbegyt. Asta ar fi a patra luna de stimulare. Doua luni nu am raspuns deloc. Ceva de genul ... o luna da si una ba. Deci in luna asta iar imi pun mari sperante ... ca e cea cu DA la rand.
Dr. mea zicea ca asta e ultima cu clostil ... si ca trecem pe puregon ... ceea ce nu mi-ar conveni ... din cauza pretului. Mai vedem. 
Miro
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
lasa, Mishulina, ca si cand o sa-si faca efectul... O sa fie bine. Iar la anul, in ian, o sa ne dai o veste buna.![]()
Tabi
Mai Tabi
tu a "pile" la Mosu? Daca e asa (sa te auda Dumnezeu) spune-i te rog ca-s cuminte,pap tot din farfurie
as mai vrea si un job...Acum serios vorbind...bine sigur o sa-mi faca tratamentul asta (a si inceput sa dea rezultate,desi nu am decat 3 zile) dar problema de baza nu se stie daca mi-o rezolva sau nu...Ramane de vazut..

Ina

Tabitha spune:
Mirona: in afara de clomifen ai mai luat ceva? tincturi sau alte medicamente? Iti tin pumnii sa fie luna cu DA si sa nu mai fie nevoie de puregon.
mishulina: nu stiu cate pile oi fi avand eu la Mosu, dar promit sa ii scriu si sa ii amintesc si de tine.
Am o idee: hai sa facem un nou subiect cu scrisoiru catre Mosul si sa scriem acolo tot ce ne dorim. Ce ziceti, fetele?
MOana: sunt tare suparata. Dr. la care vroiam sa ma duc sa fac eco endovaginala pleaca in concediu pana in ian...

Eu la cine sa ma duc la eco? Ca ceilalti de aici fac extern, si asa nu se vede endometrul...

Ce ma fac? VA trebui sa merg la ghici la Buc si sa ma rog sa ovulez pe partea stanga... asta e.
Va pupic pe toate.
Tabi
Mirona spune:
NU Tabi ... altceva nu am mai luat ... doar clomifen ... dar aveam un endometru atat de rahitic ... nu a depasit niciodata 5 mm. De aceea m-am hotarat sa incerc cu mararul ... lemnul dulce nu ma incumet ... ca eu sunt cu ovare polichistice ... poate gresesc ... dar mai bine ma abtin.
Si eu iti tin pumnii sa fie pe partea care trebuie ![]()
Miro
Tabitha spune:
MOana: am avut noroc. Am gasit un alt dr. care face eco endovaginale. PSer sa le faca bine si sa le siteasca ca lumea... Mi-am mai revenit putin. Tu cum te simti dupa inseminarea aproape perfecta? Astept raspunsul la intrebarea cu tincturile, please...
simonette spune:
Buna dimineata! Sa aveti o zi frumoasa, ca afara e asa de urat!!!

Galinarodica, sincer nu-mi vine sa cred!!! Cum de gasesc astia pe ultima suta de metri, nod in papura??? Chiar nu se gandesc la bietul copil si la toata stradania ta de a-ti lua copilul acasa odata? Neshte scarbe cu S mare! Nici nu vreau sa ma gandesc la ce spuneai cu pila aia...ca vor da bebeu' la alcineva...nu cred asa ceva! Sper sa se rezolve pana la urma cat mai rpd! Multa bafta
Mishulina, ai putinica rabdare, ca luna viitoare vei culege roadele acestui tratament, care sper sa fie miraculos si sa-ti aduca un test cu doua liniute imediat!
Ratzusco, vad ca ai revenit in forta ca sa zic asa! Poate fi de la implantare sangerarea aia! Mai asteapta putzin si fa un test Femina! Tzin pumnii sa iasa cu doua liniute!
Mirona, endometrul ala "rahitic", de la clomiphen era asa. Cum de nu ti-a dat dr. ceva care sa contracareze efectele clomiphenului? Incearca cu tincturi, dar ai grija cu ele!
Tabitha, bafta multa draga mea!
Catty,
sper ca tratamentul pe cfare-l faci sa fie aducator de bb!
Va pupic pe toate si va doresc succes!
Chiar MOana, cum te simti acum? Pupici si bafta!