Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81
Raspunsuri - Pagina 5
M Oana spune:
Eu ma simt excelent dupa inseminare, nu ma inteapa, nu ma doare nimic, nu am mai avut nici un mucus ciudat de mare sau cu un mic cheag in el, iar candida da semne sa ma paraseasca pana cand am sa ma hotarasc eu s-o mai invit........
Fiind in ziua 6 de la inseminare, simt sanii cum sa ingreuneaza, caci incepe progesteronul sa intre in actiune.....
Tabitha tincturile pentru ajutarea endometrului, care la tine e destul de bun, de 7 mm, e bine sa le iei din ziua 5 sau ziua 7, mai ales daca recurgi la clomifen. Ziua de incepere se stabileste si in functie de ovulatia ta. Daca ai o ovulatie, de obicei, prin ziua 12 atunci incepi mai devreme si te opresti in ziua 10, inclusiv. Daca ovulezi in ziua 14, incepi in ziua 7 si te opresti in ziua 12, deci te stimulezi cam 5-6 zile........
Vezi ce scrie pe prospectul lemnului dulce la contraindicatii.......
Cat despre cantitatea pe care s-o iei, avand in vedere ca te stimulezi cu clomifen, poate e mai bine sa iei mai mult decat am luat eu, adica poate e mai bine sa iei tincturile respective de 2 ori pe zi, cate 20 de picaturi. Eu asa as face, acum hotarasti singura, cum crezi ca e mai bine pentru tine.......
Poate isi dau si fetele cu parerea.....
Eu acum zbor de acasa, ca am niste intalniri si sunt intr-o intarziere..........

Liana30 spune:
'neatza va spun si eu![]()
am luat rezultatul la progesteron..
---21,6----Faza luteala...1,7-27ng/ml
dupa cum stii oana l-am facut in a 5 zi de la ovulatie ia zimi si mie dna..."profa" cum stau????
stii val la sarcina trimestrul I sunt 19,7-52..stii ce m-am bucurat? ca eu acolo m-am uitat prima data da nu are cum nu?????
va pupacesc pe toate

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
rodi imi pare rau da lasa nu te mai necajii ca dupa cum te stiu eu REUSESTI...

pentru Serbanica,,,ca tare mumos e
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Liana inainte de a inchide calculatorul, raspund: a avut dreptate Moisa, in cazul tau ciclul vine mai devreme, deci faza luteala e scurta, nu de la progesteron, ci pentru ca asa e setat/functioneaza organismul tau......
Progesteronul e bun, nu trebuie sa suplimentezi cu nimic, pana nu esti sigura ca e sarcina.
Cat depsre ziua 5 de la ovulatie, avand in vedere ca tu ai avut si cicluri la 23 de zile, e la fix........
piccaflor spune:
Buna dimineata!
GalinaRodica imi pare tare rau ca din pricina unor imbecili trebuie sa suferiti tu si Serbanica...oameni fara suflet...dac-as putea ,te-as ajuta cu cea mai mare placere...Multa bafta!
Sincera sa fiu ,ma gindesc cu groaza la dificultatile pe care le vom intimpina cind vom incepe si noi procedurile pt adoptie...
Mishulina sa-ti ajute Dumnezeu si dupa acest tratament sa vina
...
Simonici pup fata scumpa
...
Tabitha iti doresc mult succes!
Ratzusco tin pumnii sa fie un semn bun
Mirona,Madana,Diciu,Ingeras,Catty,Bubulina
MOana sper din tot sufletul sa ai parte de cel mai frumos Craciun din viata ta
...esti o persoana deosebita
Liana
...oltencutzo nu ne mai zici nimic?...cum te simti?...noi te asteptam cu vesti bune
Amely iubita pe unde esti?
Pupici pt toate fetele
...Sa fie cu bebei pt noi toate!
Tabitha spune:
MOana: te
dulce, fata buna. Multumesc de sfaturi. Cred ca voi astepta sa vad cum se prezinta endometrul la ecografia din ziua 7, si in functie de rezultat o sa decid cat sa iau. Eu zic ca asa e cel mai bine. Voi ce spuneti, fetelor? Pe prospectul de la tinctura de marar scrie doar sa nu se depaseasca doza prescrisa. LA mod de administrare zice sa se ia cate 30-40 picaturi de 3 ori pe zi, intr-un pahar cu apa plata, cu 30 min. iniantea mesei. In schimb zice ca se recomanda ca adjuvant in indigestie, lipsa poftei de mancare, balonare, flatulenta, dureri menstruale, alaptare, astenie, insomnie. Deci nu scrie nimic de efect de estrogen... La tinctura de lemn dulce zice in schimb ca este estrogen puternic, dar la indicatii spune: hirsutism, cresterea si marirea fermitatii sanilor, menopauza prematura, hipomenoree, amenoree, sterilitate, tulburari de menopauza, osteoporoza, imbatranire prematura. Nu zice nimic ncaieri de efecte asupra endometrului... Ei, asta e. Om trai si om vedea.
toate fetele
Tabi
Liana30 spune:
mey pica eu de zis tot am mai zis cate ceva da vaz ca trebe sa-ti dau si ochelarii mey

in rest ma simt bine![]()
multam frumos oana
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
aaaaaaaaaaaa...vazusi si tu..doamne unde sa scriu ca ai inceput sa vezi..pica mama..

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Baiii, imi aman intalnirile, cu explicatiuni pe DC......
Legatura dintre estrogen si endometru, Tabi nu o vei gasi intr-un prospect cu 10 randuri, ci in cartile de medicina......
Trebuie legate mai multe informatii, pana la concluziile finale.....
De aceea spuneam aseara ca pe prospectele tincturilor mai mult de cuvantul sterilitate si amenoreee nu gasim, de aceea trebuie sa sapam mult mai adanc dupa informatii, ca sa nu gresim.......
Si inca ceva: tincturile de marar si lemn dulce se prescriu in locul estrofemului, adica sunt varianta naturala. Pe prospectul estrofemului vei gasi explicata legatura dintre estradiol si estrogeni, respectiv influenta asupra uterului........ Dar si aceste informatii trebuie corelate cu altele, pana la concluziile finale........
Asa cum dostinexul si brocriptina sunt medicamentele pentru a regla prolactina, mastodynonul este varianta naturala pentru prolactina....
E extrem de simplu, atunci cand se formeaza imaginea completa...........