Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81
Raspunsuri - Pagina 3
motzunica spune:
Oana, problemele de care stiu ar fi: lipsa ovulatie, prolactina marita putin (29,4), endometrioza, astea sunt dovedite, de-oi mai avea si altceva numai Dumnezeu stie. A, si sotul astenooligospermist.
Galinarodica,imi pare rau, nu sunt din capitala si nu te pot ajuta. 
diciu spune:
Galinarodica...vai Dumnezeule! ce aud!

dar cum naiba e in tara asta?...ia copilu..nu-i copilu?
pai ti-au zis ca ti-l dau vineri si acuma ce motiv au invocat?....nu stiau acest motiv de mai demult?...cum te pot chinui asa????
imi pare tare rau....si din pacate n-am nici o pila pe nicaieri...
cu cine ai vorbit?...du-te la dir spitalului...nu stiu...nu-i lasa....sper sa nu fie vreo pila si sa-l pierzi....ce nenoriciti!...vai cat ma enervez la faze dastea...
sper totusi sa fie bine si sa ti-l dea in curand!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
galinarodica spune:
Banguie fira-ar mama lor a dracu de neaveniti si insensibili, cauta nod in papura. Din pacate acum ca e sanatos cred ca au ei vreo pila. La directorul DPC-ului trebuie sa merg, dar daca imi iau copilul ajung la Basescu. In acest moment ma pregatesc sa-i scriu Monei Musca poate se misca ceva. Simt ca turbez, ma doare si ficatul de nervi.
Cand am vorbit la telefon cu madama eram in tramvai spre bebe, asa ca m-am dat jos (am uitat sa cobor unde trebuia noroc ca ala a prins stopul si a mai deschis usa...) si m-am plimbat pe strada 1 ora ca sa nu ma duc nervoasa la copil ca simte si se agita si el micutul.
diciu spune:
sunt alaturi de tine si ma rog pentru tine sa-ti iei minunea acasa cat mai repede...
mi se pare f greu prin ce treci...l-ai vazut de atatea ori..te-ai pregatit psihic si nu numai sa-l aduci acasa....simti deja in toata fiinta ca e copilul tau...si acuma....cand inca nu ti-l dau...cred ca o senzatie ca si cum copilul pe care l-ai nascut..copilul tau...nu-l poti avea...
dar il vei avea...trebuie sa gandesti pozitiv...si-l vei avea repede!!..vei vedea!
rezista...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
galinarodica spune:
Nu imi e de mine ci de micut, care sufera. M-am saturat de tara asta de cacat cu oameni de doi lei care ne conduc.
catty spune:
Buna dimineata,
Doamne ce imi e dat sa aud. GALINARODICA,imi pare tare rau scompo, oamenii aia sunt niste insensibili si termenul oameni pt ei nu trebuie folosit. Nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci. Nu vreau sa te descuragez, dar seful meu a facut catre Basescu o cerere de gratiere individuala pt o femeie de 73 de ani bolnava de cancer, cu 2 infarcturi la activ si cu osteoporoza, si stiti ce a facut un nemernic de la Administratia prezidentiala? Ne trimite toate actele medicale ale femeii inapoi, inclusiv certificatele medico- legale facute la Mina Minovici la Bucuresti si ne anunta ca nu se poate face nimic pt ca nu am trimis si cazierul femeii. De unde sa luam noi cazierul daca biata femeie este in penitenciar si idiotii de la caziere nu vor cu nici un chip sa ne elibereze unul, ca cica se elibereaza personal? Dar dobitocul nu putea sa citeasca hotararile in care scria clar ca nu are antecedente penale. Pana reusim noi sa facem ceva femeia aia moare in puscarie. Sunt de acord cu tine ca traim intr-o tara de tot cacatul, scuzati expresia.
AVALON, ma bucur ca nu a fost candida.
INGERAS26A la mine CM este de 26-17 de zile. Am avut respectivul folicul de 22 mm in ziua 13, si este natural. Nici luna asta nu fac nici o stimulare, dar o sa iau tratamentul prescris de medic. Oricum am de aseara semne evidente de invazia care trebuie sa apara saptamana viitoare, asa ca nu imi fac iluzii.
catalina
ratusca1977 spune:
Fetelor, am si eu o dilema, poate ma lamuriti si pe mine ca sunteti mai experimentate: sunt in ziua 24, pe 29 ar trebui sa vina CM iar pe 20 am avut o intepatura in partea stanga si peste cateva ore 2-3 pete de sange....stie cineva ce inseamna, eu m-am cam speriat sa nu am vreo problema... Pana acum nu mi s-amai intamplat.
Multumiri si pupici.
Mirona spune:
neata fetelor,
daniella-michellaG bine ai venit printre noi ... io zic asa ... incearca intai un test dr. Sigur ... si daca iasa ceva ... cat de mic ... risca si un Clear Blue. In ultima instanta iti ramane testul de sange.
galinarodica imi pare rau pentru tine ... incearca sa nu mai gandesti negativ ... spuneti mereu ca se va rezolva in cel mai scurt timp posibil ... iti tin pumnii sa reusesti.
ratusca1977 desi e cam devreme pentru ziua 20 ... as spune ca ar putea fi si de la implantare. In ce zi ai ovulat? Doamne ajuta sa fie asa cum iti doresti tu.
Tabitha si andicu numaram numaram?
Z.3 
Azi incepe Tabi stimularea .. io din z.5 .... tu andicu ... si tu te stimulezi luna asta?
Pupa Miro toate fetele.
Miro
Tabitha spune:
MOana: aseara nu am mai reusit sa intru pe net, ca mi-a facut o graoza de nervi nefunctionand cum trebuie. Asdar, am inteles sfaturile tale si le voi aplica. Azi sunt ziua 3 a CM si incep sa iau colifen (tot nu sunt decisa daca sa iau ova-mit sau clostilbegyt...). Vreau sa nu gresesc si de aceea te mai intreb inca o data (oare te-am mai intrebat si ieri? Nu mai tin minte..
): cand si cum sa iau tinctura de lemn dulce si cea de marar? 15 picaturi din una si 15 picaturi din cealalta, o data pe zi? Te rog, da-mi un sfat in privinta asta. M-am hotarat: in ziua 7 si ziua 9 merg la dr. din orasul meu sa ma monitorizez, ca sa stiu exact cum stau si vei fi prima pe care o voi anunta, ca sa imi spui parerea ta, ok? 

Galinarodica: mama, ce i-as bate pe aia... Vezi, de asta sotul meu nu vrea inca sa se gandeasca la adoptie. A auzit ca e poate la fel de greu sa ai un copil inclusiv pe calea asta. Eu, de la 400 km departare, nu am cum sa te ajut decat sustinandu-te moral si rugandu-ma sa se rezolve odata problema si sa iti iei pruncul acasa. Am auzit la noi de un caz in care cineva vroia sa infieze, era aproape totul perfectat, familia adoptiva s-a dus cateva zile la mare, moment in care cineva cu suflet mare de la leagan i-a sunat si le-a zis sa vina repede sa ia copilul, pentru ca altii pusesera ochii pe el. Fam. respectiva s-a intors urgent acasa si pur si simplu l-au "rapit" pe copil din leagan, si abia mai apoi au terminat de finalizat actele. Daca nu faceau asa, il pierdeau. Ca sa vezi pana unde se ajunge... Eu ma rog ca la tine chinul sa mai dureze f. f. putin si in sfarsit saptamana viitoare sa ne dai vestea mare.
motzunica: imi pare rau pentru problemele pe care ti le-au creat tincturile. Eu sper ca la mine sa nu fie asa si te rog ca in viitor sa fii mai atenta...
Promiti? Si eu am ceva probleme la activ, dar pe care sper sa le rezolv luna asta, astfel ca la Craciun sa am ce pune sub bradut... un test cu II linii (daca sunt gemeni nu apar III linii?![]()
)
daniella-michellaG: la teste chiar ca nu ma pricep, am facut o singura data unul, acum vreo 4 ani, dar nici macar nu mai stiu cum se chema.L-am luat in graba mare, sperand ... Dar asta e. Luna viitoare promit sa fac tot posibilul ca sa fie nevoie sa cumpar unul. Si atunci o sa ma lovesc si eu de intrebarea pe care ai pus-o tu.![]()
Diciu:
dulce
Mirona: ziua 3... La mine din ziua 1 temp au urcat dupa cum urmeaza: 36,6; 36,7 iar azi dimineata 36,8. Cred ca pastila o iau diseara. Tu cu ce te stimulezi? Ai vazut ca eu vreau sa iau si tincturi. La ce dr. mergi? Hai, sa fie ultima luna cand numaram.
Andicu: tu ce faci? Ne sustii?
ratusca1977: sa dea Domnul sa fie bine.
Va 

pe toate! Si va dau cate o floricica

la fiecare. Iertata sa fiu daca am uitat pe cineva.
Tabi