Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Salutare tuturor ...ce faceti frumoaselor?....eu treaba rau si acasa si la birou....vineri dau o fuga pana la Bistrita...
va pup cu drag pe absolut toate...si pregatiti cadoul de mos de pe acuma...ca sa fie pozitiv de sarbatori...
MOana...ce mai stii de Danutza?

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

La Danutza azi a fost prima zi de CM........
A vorbit cu Cocei si incepe sa numere pentru un nou FIV......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Oana, din pacate exact asa am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

in sfarsit...cam greu a cedat la progesteron...
succes Danutzo!!!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella-michellaG spune:

Buna seara fetelor!
Imi spune si mie cineva care test de sarcina este mai elocvent?
Multumesc!

Mergi la inceput

Oana, abia acum realizez ce-am facut , zici ca unele se folosesc inainte si altele dupa ovulatie...pai de aia bietul folicul cand crestea cand scadea, l-am zapacit de tot Bine ca ma luminasi!

Mergi la inceput

Motzunica dar daca tot te stimulai cu clostilbegyt de ce ai mai luat tinctura de coada soricelului, de cretisoara, de branca ursului si mugur de zmeur?????
Si din prima pana in ultima zi!!!! Doctora care te-a monitorizat nu te-a intrebat ce mai iei pe langa clostilbegyt?
Intelegeam sa mai ajuti cu niste ceaiuri de coada soricelului si cretisoara pe toata perioada, ca rau nu ar fi avut ce sa-ti faca, dar tincturi.................

Daniella Clear Blue e testul cel mai bine cotat, chiar si la americani, dar eu sunt suparata pe el, caci iese numai negativ......
Cel mai bun este insa testul de sange....
Clear Blue costa cam 210.000 lei, atat am dat eu pe el, luna trecuta.

Mergi la inceput

Oana, pai de fapt ma stimulam cu tincturi de 2 luni fara rezultat si atunci ce mi-am zis: ia sa adaug si niste pastilute ca poate iese ceva, si a iesit!...un
Doctora care m-a monitorizat stia ca i-au tincturi dar ea stie doar echografie nu si ginecologie sau fitoterapie, asa ca toata vina imi apartine in exclusivitate.

Mergi la inceput

Motzunica dar conteaza in primul rand ce rezultate doresti sa obtii.
Stai prost cu cresterea folicului, cu endometrul, ai probleme cu progesteronul sau cu prolactina, vrei sa scapi de amenoree.......
Cam pe toate tincturile si ceaiurile scrie ca ajuta la multe boli + sterilitate si amenoree.
Dar trebuie vazut fiecare tinctura la ce tip de sterilitate se revera, adica care e cauza sterilitatii.
Pe tinctura de marar si cea de lemn dulce scrie clar ca e vorba de sterilitate in care problema e estrogenul/estradiolul.
Mastodynonul, de exemplu, ca am vazut la alte capitole discutii legate de el, se administreaza atunci cand problemele sunt legate de prolactina.
Tinctura de mugur de zmeur e legata de progesteron........
Un medic ginecolog care se respecta trebuie sa aiba macar niste cunostinte minimale in acest domeniu.
Dar trecutul nu mai conteaza......... De acum inainte e mai bine sa te documentezi tu cat poti de mult, daca pe mana doctorului nu te poti lasa cu toata increderea........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor o sa innebunesc iar m-au amanat. Nu mi-l dau nici vineri acasa Dupa ce ieri mi-au zis ca mi-a expirat certificatul medical si cazierul (eu am intuit ca asa o sa faca si mi-am luat ce-mi trebuia) cand i-am zis azi tipei ca maine i le duc a zis ca nu pot intra vineri la comisie, ca nu au gasit-o pe mama si ca au facut rost de un telefon al ei etc si ca o sa mi-l dea in regim de urgenta (dupa ce acum 3-4 saptamani au zis ca nu se poate in regim de urgenta.....) intr-una din zilele saptamanii viitoare. Va vine sa credeti? Maine ma duc la directorul DPC sector 6 ca nu se mai poate. Va rog din suflet daca aveti vreo pila la astia ajutati-ma si pe mine

Mergi la inceput