Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
Neata si de la mine pe ziua de azi am un chef de munca de nu mai pot
Fratilor unde e raza?
Chiar asa, oare unde e raza? Oare tot bolnava e?
POZE
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ancuta5
Krelia ma poti trece in listuta cu 16 septembrie Casa Universitarilor, salonul de jos.[/size=2]
Nashpa, ca sa zic asa... Pe 16 septembrie as fi vrut eu sa fac acolo BOTEZUL!! Caci, fetelor, sunt !!!
Aim heeeeeeeeeeeppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
SunSmile spune:
Neata gagici,
Sa aveti o zi faina si plina de realizari!
Divi scumpa, daca vrei sa mergi la Tulcea, da-mi un semn. Poate ai nevoie de indrumator si "gazda". La origini is de acolo.
Olguttza...FELICITARI! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos si frumos!
Raza si mie mi-e dor de tine! Sanatate si multa putere!
Pupici
ralnied1 spune:
Olguttza, felicitari!!! Un bebe fumos, destept, cuminte si cum mai vreti voi sa fie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
contactnicole spune:
quote:
Originally posted by krelia
Nicole, bine ai venit!!!
Ia-le incet (si de fapt mai repede, ca acu' se termina anu' ) si o sa gasesti si restaurantul potrivit!!! Esti pe listutza, in iulie.
Pup
Si tu, wantoknow, tot in iulie, pe listutza
O sa gasim noi ceva. Eu sunt optimista . "Soferul meu" a tot lucrat pana tarziu saptamanile astea si weekenduri asa ca nu l-am mai stresat si cu asta. Tot din cauza calendarului nu stiam cand pica postul Petru si Pavel...
Oricum ce am vizitat pana acum aveau liber in iulie. dar trebuie sa acceleram ritmul un picut.
Nickidutza
"Imi jur ca n-am sa-l mai iubesc! Dar cand ii vad privirile pagane si zambetul copilaresc, imi jur ca n-am sa-l mai iubesc... de maine!"
Divine girl spune:
SunSmile, saru'mana mult! Esti o scumpa!
Dar si eu ma "trag" tot din zona . Adica m-am cam plimbat cu bacul peste Dunare ... ohohhooooo ... , ca's din Br . Oricum, apelez sigur la tine daa e cazul. Sar'na!
Pup la fata cucuiata!
ralu_trancu spune:
Nashpa, ca sa zic asa... Pe 16 septembrie as fi vrut eu sa fac acolo BOTEZUL!! Caci, fetelor, sunt !!!
Aim heeeeeeeeeeeppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
[/quote]
FELICITARI!!!!
BEBE FRUMOS SI SANATOS!!!
http://community.webshots.com/user/trenurelu
contactnicole spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by contactnicole
De ce oare majoritatea care le-am vazut aveau un stalp in mijloc!
Ca sa presteze mireselu' in cinstea recuperarii miresicii
Al meu nu prea-i cu dansatul. Chiar visa aseara ce-ar fi sa-si rupa el un picior, ca sa stea pe scaun la nunta. Dar cum il stiu si-ntr-un picior ar dansa, numai sa nu danseze altul cu mine
Cat priveste restaurantul, eu caut sa aiba loc de dans, ca ale noastre rude-s topaite. Dar nici ceva de genul, mancam sus-dansam jos nu merge, ca vor sa-si delecteze privirile cu stangacia noastra (mai ales la dansuri populare )
Nickidutza
"Imi jur ca n-am sa-l mai iubesc! Dar cand ii vad privirile pagane si zambetul copilaresc, imi jur ca n-am sa-l mai iubesc... de maine!"
ralu_trancu spune:
nU MAI STIU CINE A INTREBAT DE sAM EXPO.
Este langa Europa. Capatul lui 21 in Voluntari. nainte sa treci podul faci dreapta.
http://community.webshots.com/user/trenurelu