Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
scumpilici mic spune:
un site unde am gasit huse de scaune cam la 1 euroi. pt fetele miresici interesate [editat de moderator]*
daca se considera cumva reclama, va rog semnalati, ca sa stiu data viitoare! :-(
* site-ul mentionat apartinea unei firme concurente www.happy-family.ro" target="_blank">celei recomandate www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41145" target="_blank">aici de catre administratia forumului.
Catalin
Mariana I. spune:
Fetelor ajutor! Cand incepe postul mare al Pastelui in 2006, adica cand e ultima data disponibila pt nunti? Amo problema care nu era pana acum cateva zile si trebuie sa schimb data nuntii... AJUTOR!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Mariana I.
Fetelor ajutor! Cand incepe postul mare al Pastelui in 2006, adica cand e ultima data disponibila pt nunti? Amo problema care nu era pana acum cateva zile si trebuie sa schimb data nuntii... AJUTOR!
La anul Pastele cade pe data de 23 aprilie, exact de Sf Gheorghe. Scade 6 saptamani cat tine postul si vezi ce obtii.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
andreea_trend spune:
Buna fetelor.
Am si eu o intrebare, are cineva vreo parere despre rest Cocosul Rosu (langa complex Apusului)?
E ceva de el?
Cineva mi-a spus ca are saloane mari pt 200 de pers.
Mersi.
pepenash spune:
Kateryna, mi-am aruncat si eu o privire, recunosc fugara, prin Sam Expo. Din ce am vazut eu ar fi de gasit tot felul de metraje (dantela, tull, matase, etc) - dar se vand, de regula, cantitati mai mari, minim vreo 20 m, daca am retinut bine (de fapt, ziceau ceva de genul "o rola" si intreband cam cati metri are o rola am primit raspunsul asta). De asemenea, poti gasi multe sortimente de panglici mai groase sau mai subtiri, trandafirasi sau alte flori pe care le poti folosi ca si cocarde sau in alte scopuri si o sumedenie de alte articole de mercerie. Cam asta am vazut eu! Cat despre vanzare, vand si persoanelor fizice, cu mentiunea ca, probabil, anumite produse trebuie cumparate in cantitate ceva mai mare (adica, nu poti lua doar 5 trandafirasi, ci minim 40 (parca?!), atat cat are o punguta). Cum se ajunge acolo presupun ca stii; daca nu, poti sa revii cu un mesaj si iti spun si asta.
Mariana, din cate stiu eu, Postul Pastelui anul viitor va incepe pe 7 sau 8 martie, dar nu se vor face nunti nici in saptamana premargatoare inceperii lui, deci cam dupa 1 martie pana pe 23 aprilie. De fapt, pana pe 30 aprilie, pentru ca nici dupa Paste o saptamana nu se fac nunti. Acum, depinde si de preot... daca aveti motive suficient de intemeiate, puteti obtine o dispensa si sa va cununati chiar si in perioada postului.
In ceea ce priveste husele pentru scaune, eu am gasit preturi intre 60.000 - 80.000 lei (agentie cu sediul langa Hotel Intercontinental) si 40.000 - 50.000 lei (agentie cu sediul in Drumul Taberei), in felul asta ajungand la concluzia ca pretul este dat si de zona din care le inchiriezi. Sub 40.000 lei nu am gasit nicaieri, cel putin nu inca. Restaurantul ne-a propus, pentru inca 600 euro sa ne decoreze sala dupa bunul plac: huse, flori, baloane (noi nu vrem baloane; de fapt, ori baloane, ori flori... insa balanta inclina clar spre flori), dar inca nu ne-am decis.
Rallu spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Buna fetelor.
Am si eu o intrebare, are cineva vreo parere despre rest Cocosul Rosu (langa complex Apusului)?
E ceva de el?
Cineva mi-a spus ca are saloane mari pt 200 de pers.
Mersi.
Buna Andreea,
Eu am fost la o nunta la Cocosul Rosu in toamna anului trcut si am mai fost o data si anul asta ca sa ma interesez pt. nunta mea.
E un restaurant in limite acceptabile.
L-am mai descris o data dar hai sa repet in acelasi stil...adica plusuri si minusuri:
Plusuri:
- restaurant incapator cu 3 saloane: cel mai mare m-a interesat si pe mine
- mancare buna si destula
- servire buna
- renovat de curand (adica anul trecut)
- pret acceptabil (imi pare rau dar am pierdut oferta lor)
- curatenie (la toalete ... pt. mine e important aspectul asta)
- restaurantul e stil rustic ... asta e un minus pt. mine pt. ca nu asta am vrut la nunta mea...pt. tine s-ar putea sa fie plus.
Minusuri:
- iti omori masina pana ajungi la restaurant, strada fiind plina de adevarate hauri;
- locuri de parcare insuficiente (ale restaurantului) dar se gaseste loc prin impejurimi;
- cele 3 nunti consecutive in cele 3 saloane. La nunta la care am fost eu am luat-o din greseala in cealalta parte iesind de la toaleta si m-am pomenit la nunta alaturata;
- sala mare (care te intereseaza si pe tine) este cu etaj. De fapt e un fel de balcon pe toti peretii unde se pun mese dar se danseaza numai jos. Mie asta nu mi-a placut pt. ca eu am fost pusa sus si am tocit scarile alea toata noaptea de obosisem numai urcand si coborand.
- prietenilor mei (care si-au facut nunta acolo) le-au cerut chirie pt. sala 8 milioane in octombrie anul trecut si i-au obligat sa accepte formatia localului. In august anul asta cand m-am dus si eu sa ma interesez, nu mi-au mai zis nimic nici de chirie nici de formatie dar ne-au zis ca e obligatoriu sa avem cel putin 130 de invitati.
- tot la minus as putea sa adaug si ditamai stalpul care se inalta "grandios" fix in mijlocul ringului de dans si in jurul caruia esti obligat sa te invarti.
Altceva nu stiu ce sa-ti mai zic. Daca am omis ceva...intreaba-ma.
Daca vrei si poze din respectivul restaurant, da-mi o adresa de mail si-ti trimit cateva.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Bun venit noilor miresici.
quote:
Originally posted by Mariana I.
Ultima data disponibila pt nunti inainte de postul Pastelui e 25 februarie. Mai poti face si pe 4 Martie, dar iti trebuie dispensa de la preot.
POZE
clarisa_clarisa spune:
netza fetelor?Cum mai stati cu pregatirile?
Pepenash,spune-mi si mie te rog cum se ajunge la Sam Expo
Clarisa
Divine girl spune:
Neatza cucuietele mele dragi!
Am venit mai devreme la serviciu numai ca sa intru putzin si sa bag un oki peste ce ati mai scris voi, harnicutzelor, pt ca la mine e un balamuc general .
Kreliutz, ai inviat mama? Mercic de raspuns . Am mai auzit eu vorbe din'alea fromoase despre papik si servirea de la C., dar tot mai intreb ... poate-poate o zice si cineva ceva de rau , dar se pare ca nu prea am shanse sa aud asta , nu?
Cat priveste rochitza lui Ellamiss, nu mi-ar fi greu sa dau o fugutza pan'la Tulcea .
Hai ca acush ma duc sa ma trezesc si io cu o dushk de "cafia".
Pup la fete cucuiete!
jesia spune:
Neata si de la mine pe ziua de azi am un chef de munca de nu mai pot
Fratilor unde e raza?