Miresele anului 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Andita spune:
Olguttza, FELICITARI!!!!!! Sa ai un bebe frumos si sanatos, si sa ne povestesti si noua ucm e sa fii mamica in devenire!
Fetelor, eu sunt cam absenta in ultimul timp, ca-mi caut de lucru in disperare, am inceput cu interviuri, cu CV-uri peste CV-uri, si tot sper ca o sa fie bine, si o sa ma vrea si pe mine cineva, sa pot face ce-mi place. Of, urata activitate...
In rest, cu nunta batem pasul pe loc. Aveam numere de telefon de la cameraman si fotograf, dar al meu iubitel nu a vrut sa sunam acum in week-end, ca sa-i mai las o luna, pana in sarbatori, ca el nu poate sa traiasca cu ideea ca facem nunta la Buzau, dupa regulile lui taica-su, si ca mai incearca sa faca nunta la care sa se simta si el bine. Si il inteleg perfect, ca si mie mi se face parul maciuca cand ma gandesc la tuica de pe mese si la toti taranii care or sa fie acolo, la nunta mea, unica si irevocabila...... Asa ca nu m-am suparat prea tare, cu toate ca sunt cam panicata, ca mi se pare ca suntem in mare criza de timp...
Nunta noastra
Poze
ralu_trancu spune:
"De la nasu fara numar"
Citat dupa Romanita Iovan , din declaratia de aseara de la saptamana modei
http://community.webshots.com/user/trenurelu
olguttza spune:
Dragelor, n-aveti idee cum ma simt. Desi, ar trebui sa recunosc, sunt, in primul rand, bulversata . Nu stiu daca am realizat amandoi inca ce inseamna, desi ne-am dorit-o din tot sufletul. In al doilea rand, am parte de varii reactzii de la cei din jur (cei care stiu, ca n-am dat la ziar inca ). Cei care s-au bucurat cu tot sufletul au fost nashii nostri. Dragii de ei...! Si, cumnata'mea. Soacra'mea...hmm...cam rece si foarte calculata, in ciuda faptului ca, atunci cand venea vorba despre asta, nu contenea sa spuna ce mandrete de nepot o sa aiba! Mama si sora'mea nu stiu inca...am o oarecare strangere de inima sa le dau vestea, mai ales ca sarcina am "depistat-o" ieri, fix la doi ani dupa ce a murit tata....iar maica'mea nu prea si-a revenit din shoc - desi au trecut DOI ani! Dar eu tot sunt fericita si simt ca-mi iubesc jumatatea mai mult ca niciodata!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
emilyjeuly spune:
'neata fetili!
felicitari, Olguttza! Sa fii sanatoasa si sa va dea D-zeu un copil frumos si sanatos!!!!
Fetele, aseara am fost in vizita la Ralucah! mi-a aratat tone de cataloage. imi fugeau ochii....!
este super draguta si noi vom lucra cu ea!!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Rallu spune:
Fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru,
Eu am nunta la anul, mi-am ales restaurantul...deci totul bine si frumos.
Problema e ca am o prietena care s-a gandit sa se marite si ea tot anul viitor dar nu reuseste sa gaseasca restaurant.
Ea are probleme din doua motive:
1. a inceput cautarile cam tarzior
2. nunta ei va fi foarte micuta (maxim 50 de invitati).
Oriunde s-a dus, si a mai gasit locuri libere, a fost refuzata din cauza numarului mic de invitati.
Daca puteti sa-mi enumerati si mie niste restaurante micute ca sa-si mai mareasca si ea aria cautarilor, mi-ati fi de mare folos.
Multumesc frumos
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rallu spune:
Scuze ca am postat de doua ori acelasi lucru dar m-am gandit ca aici sunt mai mari sansele sa-l vedeti.
In alta ordine de idei...noi inaintam incet dar sigur. Dupa ce saptamana trecuta am semnat cu fotograful, ieri am luat vinul (adica am dat banii, urmand sa ni-l aduca acasa). Sper ca pana anul viitor sa luam si tariile.
Azi mergem sa vorbim cu un DJ, desi sunt cam cu inima stransa. E unul recomandat de cineva, nu unul pe care l-am auzit la vreo nunta si eu as fi prefererat sa-l si vad in actiune.
Deh...poate are vreo petrecere si mergem si noi un picut ca sa-l auzim.
Olgutzza...SA FI SANATOASA SI BEBELE LA FEL si sa ai o sarcina usoara.
Intre noi fie vorba sper sa nu citeasca Ubi anuntul tau (mai intra si el sa citeasca) pt. ca iar incepe sa ma bata la cap si eu nici nu vreau sa aud de asa ceva deocamdata.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Andita spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru,
2. nunta ei va fi foarte micuta (maxim 50 de invitati).
Oriunde s-a dus, si a mai gasit locuri libere, a fost refuzata din cauza numarului mic de invitati.
Daca puteti sa-mi enumerati si mie niste restaurante micute ca sa-si mai mareasca si ea aria cautarilor, mi-ati fi de mare folos.
Multumesc frumos
"
Ehei, tot problema asta am avut-o si eu, si din pacate oferta e foarte mica, sa stii. Partea buna e ca la restaurantele mici si preturile sunt mai mici, asa ca...poate tot raul spre bine. Sa incerce la Etiquette, la crama, la Zet, Crilis, poate gaseste ceva. Spune-i sa intre pe www.localuri.ro , acolo mai sunt oferte de localuri micute, micute. Bafta multa!
Nunta noastra
Poze
olguttza spune:
Iti dai seama cum avenit moshu la mine??
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.