Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Meniu Ilinca la pranz: ficatel de pui cu legume (dovlecel, morcov, cartof...) si suc de rosii (sa fiarba asa impreuna un pic) si budinca de paste cu branza, dupa care este innebunita. Felul 1 la noi este cu scandalau, asa ca baza a fost budinca.

Cat despre lichide, i'm sorry, nu stiu. Ilinca bea la "miiii" de umple pampersul una doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi azi am papat supica de legumix si felul 2 conopida la cuptor cu cascaval si smantana; maine`i vineri, are ompleta Giulia bea foarte multe lichide, mai ales cand vorbeste mult si alearga mult. Apa, Tedy, zeama de porto cu lamaie, ce apuca.

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria, cum faci omleta? o prajesti in ulei ori ba? nu i-am dat pana acum Ilincai si as incerca sa vad daca ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

'Na seara!

1. Cupilu a mancat varza ocazional, dintr-o salata de-a noastra. Nu a fost impresionat. Altfel de mancare cu varza nu i-am dat.
2. Magazinele "Plus": pe Iuliu Maniu (Militari) vis-a-vis de lic Tudor Vladimirescu si in piata Crangasi, in spatele iesirii de la metrou din (fosta) piata.
3. Degetele nu ni le-am prins in usi, inca.
4. Pasta de dinti si periuta o refuza si Vic de fro saptamana. La el e cu toane: cand ii place, cand nu.
5. papa de pranz: habar nu am in cursul saptamanii. Cred ca vesnica amestecatura de legume cu variatii de carne / ficat / ou. In w/e din ce mancam noi.

Io ma pregatesc sa plec acasica. O seara buna tuturor si o noapte linistita!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Matza mea a papat azi ciorbita de vacuta,preferata ei daca ar fi ar manca in fiecare zi,si dupa doua polonice n-a mai intrat si felul doi,pastele cu sos de rosii.
In afara de lapte,mai bea cam 200-400ml de apa.
Hehe,Daria si pitica are maine zi de omleta.
Lumi,eu omleta o fac asa:branza/cascaval ras,un ou,prajit intr-o tigaita mica,mica cu putin ulei de masline si dupa ce e gata ii mai pun in ea un catel de usturoi pisat si o lingura de smantana....nebunie curata

Mergi la inceput

Dana, mersi pentru "PLUS" . Prea departe pentru noi....

gata, imi fac si eu bagajele...

O seara buna, o noapte usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Chiar daca veti arunca cu pietre io ii dau Giuliei omleta: 1 lingurita ulei masline + oul batut () + cascaval , papa cu paine neagra si muraturi

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Andreaa, multumim si tie de reteta !

Mergi la inceput

Giulia, pietre pentru ce? oare pentru muraturi? nu-s cam saratele pentru Giulia?

Oricum, si tie pentru reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Dana, vazut-am pozele. Doamne, scump mai e Vicu!!! Nu pot sa nu-l laud ca doar e 'fratiorul' mai mic cu vreo 4 ore!!
Am facut si noi niste portrete super la fotograf. Imi pare rau ca nu le am in format digital sa le aratam la lume.
Vad ca voi nu va stresati cu spalatul pe dintosi, dar pe mine m-a mustrat dentista cand am fost la control si mi-a zis sa nu o las orice ar fi... Asa ca acu ii infig cate un dejt in gura si mussscaaa...

Mergi la inceput