Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 10
alice2004 spune:
Muraturi ? Nuau cam multa sare si otet??? Eui-am dat lui Andrei o bucatica de gogosar murat, ca se uita la noi cum mincam si din fericire nu a fost placut impresionat si a scuipat-o imediat !
Altminteri, i-a placut ciorba acra pe care o facusem si mincarea de fasole cu usturoi ...
Noi la prinz mincam legume cu carne/peste/ficat sau piureu cu ou si cu smintina, uneori mamaliguta cu brinza si smintina, mai faceam ciulama ... depinde ... Azi am avut carne de vitel, spre exemplu, cu legume - morcov, cartof, fasole galbena, broccoli si ardei.
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
szivarvany spune:
Dat fiind ca nu mananca fata 1 kg de muraturi ... oricum ii dau salata olteneasca si aia e dulceaga ... nu dati ...
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Daria, !!! Nu daaam, stai linistita ! Asa zic si eu - nu ii dau un kil de aia sau de aialalta, dar sa vezi cum se aduna la un moment dat !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
szivarvany spune:
Stiu io ca dati, da` nu ma supar Si sfecla ii place la nebunie la capra asta mica
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
mitzura spune:
Salutare!
Fetele cu pompa minune, imi spuneti si mie daca are un nume, ca sa stiu ce sa cer de la farmacie? Gabi, tu ai spus ca ai gasit-o in bucuresti. Poti sa-mi spui la ce farmacie? Ca cred ca ne-au pocnit mucii iar.... sau intr-o formulare mai noua "ne viziteaza extraterestrii"
Si eu ma lupt cu el la spalatul pe dinti. Deschide gura doar putin, la inceput, cat sa linga pasta de pe periuta si dupa aia tine gura stransa.
Roxi, ma intrebai ieri de pisica. E bine...efectiv nu ne vine sa credem cand o vedem cum umbla. Se cam clatina pe picioare si oboseste repede, dar important este ca merge. Ca mi-era teama ca o sa faca pipi tot pe ea, saraca, cum s-a intamplat in zilele de dupa accident. Dar acum s-a remediat si problema asta.
Simona R. spune:
Fetelor,sunteti niste scumpe...multumesc pt.raspunsuri!As mai vrea sa stiu(daca aveti chef sa-mi raspundeti data urmatoare cand scrieti) daca mancarurile astea pe care le dati copiilor le bagati la mixer sau ei mananca asa cum iese mancarea?
Si referitor la spalatul pe dinti...da,eu una nu ma stresez,m-am apucat sa-l spal pt. ca v-am auzit pe voi,ca prietena mea (medic stomatolog) a zis ca pot s-o fac...eu v-am mai zis...cand eram noi mici,cine ne spala pe dinti la un an?!
He he....in seara asta am aplicat metoda propusa de Adele cu hranitul copilului impreuna cu o broscuta...ca i-am "administrat" niste mamaliga cu branza si smantana de care serveste sau nu,dupa cum doreste muschii lui,si muschii lui nu prea doreste....si a mancat si el si broscuta..
http://community.webshots.com/user/simonarida
alice2004 spune:
Simona,ce n-as da eu ca Andrei sa manince mincarea asa cum iese ... apoi daca are el chef de mestecat, o face, daca nu, o bucatica mai mare sa fie si scuipa tot, asa ca eu mama prevazatoare, i le pasez inca ... asta pentru ca recunosc ca m-ar durea inima sa muncesc la mincarea cu pricina si domnu' mic s-o faca praf in doi timpi si trei miscari !!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
mitzura spune:
Hehe, ma bucur ca functioneaza...Eu ii convingeam pe copii sa faca cele mai nastrusnice exercitii de logopedie cu metoda asta. Niciodata nu refuzau si iesea distractie maxima. E adevarat ca eu lucram cu copii mai mari.
No, imi spuneti si mie de pompita aia, ca maine as vrea sa ma duc sa o caut pe aici prin Sibiu (desi, parca vad ca nu o gasesc).
polux spune:
Buna seara si de la mine.
Mai ce bine e sa fi acasa. Eu am patru zile libere.
Hei Olivia, ati plecat la munte?CAnd te intorci sa ne scri cum a fost.
Daria, mama, lasa ca tu si sotul aveti dupa cine freca. Dar eu mai acum cateva zile am frecat de mama focului covorul din bucatarie, caci varsase "copilul meu cel mare", alias sotul, un pahar din cel mare (cca 800ml) de lapte pe jos. Asa ca...l-as fi lasat pe el, dar imi era mila de el cum arata ca un copil vinovat, si mai mult incurca pe acolo.
A si sa sti ca este normal sa-i scoatem afara si pe vremea asta. Hai mai fetelor, ganditi-va ca-i scoteam noi anul trecut cand erau de o schioapa. Adica, eu o scoteam pe Adela indiferent de vreme, si la - 20 de grade. Si nici nu acepta sa ii acopar gurita. Si nu am avut-o bolnava niciodata.Si ganditiva ca in Chicago mai e si vant, de windy city.
Lumi, vezi ca este un subiect la Generale despre magazinul PLUS. De fapt am inteles ca sunt doua, unul langa Crangasi si unul, habar nu am unde.
Simona R, ia incearca tu cu apa simpla, dar data din canuta. Si Adela tot asa incepuse sa refuze orice altceva in afara de lapte, pana cand ia venit ideea mamei mele sa o incerce cu apa, apa, in cana. Si uite asa fata mea bea de la un an apa numai cu cana normala, si nu se uda deloc. Si bea singura.
Simona, noi de mult mancam mancarea asa cum iese. Nu ne place asa blenduita. Dar sunt copii si copii, asa ca vezi cum accepta frumosul tau.
GAta astea au fost raspunsurile.
Mai incolo noutati despre noi, caci mami suna acasa la zana.
Liliana
carmenp spune:
sal`tare...
bey, io de mincare ce sa zic? blen-du-i-ta... pentru miine nu am nimic gatit, nici nu m-am hotarit asupra meniului. astazi a papat biberonul de lapte dimineata, citeva guri de supa la prinz, nesemnificativ, dupa amiaza o banana si jumatate cu un out fiert si-n seara asta canci, ma scuzati...
altceva, in seara asta am fost la homeopat, incurajati-ma, io una nu cred in ei da` m-am saturat de dat medicamente la cupiii...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei