Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 11
polux spune:
Uauuu, vazut un frumos cowboy pe prima pagina.
Felicitari Andreea ptr fotomodel. Sa-ti traiasca.
Liliana
carmenp spune:
philip, felicitari, io acu` vazui ca pupi e la galeria fotomodelelor!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
kro spune:
Salutari fetelor ! Scriu in miez de noapte ca ziua nu am timp....am citit ce ati scris si am vazut si pozele... tuturor ca-mi sunt dragi cu toti...
Andreea - felicitari pentru fotomodel...
Olivia - felicitari pentru cetatenie...
Ina, Andrea si Oana - felicitari si voua pentru examene...
AndreeaB si Olivia - multumesc de intrebare...sunt mai bine, am inceput sa-mi revin si cu mirosul...
Pako - drum bun...
Carmen - succes cu homeopatul, daca la altii a dat rezultate poate da si la voi...speranta moare ultima ...Ce mai face Ionut, cum a fost astazi...Si Feli a inceput sa tuseasca in seara asta si are nasul infundat...of, of, si iarna de-abia incepe...
Simona - super faza cu "ce face mami ?...sta" ...eu am patit-o cu Feli...avea putin peste doi ani, se jucase cu un puzzle, l-a abandonat si a inceput sa se joace cu un fier de calcat (de jucarie, evident)...eu, ce sa fac, ma apuc sa strang puzzle-ul sa il pun la locul lui...intre timp suna telefonul, Felicia raspunde si numai ce o aud ca spune: "ce sa facem ? mami face puzzle si eu calc rufe" ...primul meu gand a fost "cine o fi la telefon ?! "...noroc ce era tati ...
Referitor la mancare - Alessia serveste mancarea asa cum iese, adica neblenduita...iar ca meniu pentru maine avem peste...
Va pupic pe toate si pe toti puiutii...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
philip spune:
multumesc gagici, adevarul ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut acolo...
philip&andreea
copilasi dragalasi
AncaMaria spune:
'Neata! Scriu acum in miez de noapte la mine ca de la servici nu mai apuc...
Olivia, la repatriere tot ne mai gandim... acum insa nu e momentul..
Andreea (philip), l-am vazut pe pupi pe prima pagina... e un scump!!... mi se pare mie sau tu ai inceput serviciul? cu cine sta pupi, merge la daycare?
Am inceput si noi in sfarsit sa folosim olita... dar io zic ca e pura intamplare cand face acolo deocamdata... voiam sa va intreb voi cum ati procedat? le-ati facut un program de olita si daca da cat de des?
http://community.webshots.com/user/aneagu100
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Andreea, felicitari ptr fotomodel!
Kro mama ce tare fazaaaaa iti dai seama ce misto era sa fie altcineva la telefon!!!
Simona, azi Pat mananca ciorba de fasole si tortellini cu sunca si sos de branza. (sper sa ii manance, ca au si ceva smantana pe care el nu o suporta!) desert fructe.
Daria da de ce tot zici ca dam cu pietre? am dat noi vreodata? e alegerea fiecaruia ce ii da copilului de mancare....mai ales daca ii place!
Alice auci ce faza naspa cu usa...si Pat isi prindea degetele, da sub usa. acu vad ca i-a trecut.
gata, ma apuc de lucru! o zi frumoasa sa aveti toate!
andreea_s spune:
Buna dimineata!
Matei mananca mancarea neblenduita in general. Azi avem ciorba de pui si legume cu peste.
Dimineata inainte sa plecam la spital a mancat iaurt si cand ne-am intors a mancat juma de gogoasa de la mine
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Sunt vesela ca incepe weekendul si ca pe la birou e program aerisit...
Prin bunavointa Marcelei, in weekendul asta avem si noi parte de o sesiune foto - abia astept! Imi doream asa mult niste fotografii de familie facute de cineva care se pricepe! In fine, sper ca sesiunea sa iasa bine si Stefan sa fie in forma...
N-am citit prea mult din urma, dar intrucit se vorbea de mincare, vreau sa va spun ca Stefan de vreo citeva saptamini maninca super-bine la reclame. Daca avem reclame (si in special, nu stiu de ce, cele cu copiii de la hochland) pot sa-i dau in gurita ce vreau eu si cit vreau...Eu sunt multumita ca maninca si nu mai imi face nazuri, asa ca tati are in atributii sa ne gaseasca un canal cu reclame atunci cind ii dau de mincare...
Si el maninca mincarea blenduita, dar carnita i-o tai cu cutitul - nici nu prea am incercat sa i-o dau neblenduita - vorbesc de piureul de legume, dar o sa incerc sa vad ce efect are...
Mitzura - pompa am gasit-o la o farmacie de la Drumul Taberei 34 - dar poti sa o comanzi de la ei de pe site (www.overland.ro) si poti sa-i si suni sa vezi daca o livreaza si in Sibiu (parca de acolo esti, nu?). Oricum e super pompitza!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
a, da, uitasem de felul mancarii - normala, asa cum e si ptr noi, dar taiata bucatele. nu includem aici rosiile, bananele si orice fructe care se mananca cu mana, intregi (ca altfel iese circ)
Simona R. spune:
Buna dimineata!
mey...unde sa ma uit sa-l vad pe Pupiiiiiiiiii?Sunt mandra de el...da' eu sunt si nu stiu unde sa caut.
http://community.webshots.com/user/simonarida