Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua !

Am facut vaccinul fara nici un planset, ba din contra :-) Fetili, io am stat si m-am uitat la Giulia cum vorbea ea cu ceilalti copii si parca le povestea ceva ... dar io una nu inteleg o boaba Vorbeste foarte mult, multe silabe cu intonatii ... da` nu stiu ce vrea ... Voi ii intelegeti ????????

Mitzura - sanatate si sa treaca repede extraterestrii !

Roxa - scuze noah, da` Giuliei chiar ii plac muraturile si stiu ca nu sunt prea indicate ... dar i-am taiat de vreo luna pufuletii sa nu pape atata sarat.

SimonaR - papam vrac, ce vine, ni s-a si stricat blenderul ...

Philip - f e l i c i t a r i !!!

AncaMaria - noi facem pisu dimineata, kk dupa pranz si apoi daca mai suntem pe faza, ca Giulia ne anunta ... doar ca se intampla rapid. Iar daca a facut pe ea kk urla si se trage de pantaloni in disperare.

Polux - hihihi, ce cupil mare ai tu acum, Adeluta sigur e muuult mai cuminte. Da` ce de treaba esti tu, io daca sotu` face la fel il si penalizez cu un schimbat de scutec cu greutate in +, ca noi facem cu schimbu` :-)

Am uitat oare ceva ???
Revin.

Pupici si o zi frumoasa.

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna dimineata! parca astazi este un pic mai bine, nu? Este vineri, in Bucuresti nu mai ploua... Desi cred ca celor mici le place pe afara indiferent de ce-i pe jos, ce vine de sus, ba dimpotriva. Aseara, am infofolit-o pe Ilinca si am scos nasul in ploaie. Era asa de incantata si tot repeta "poaie, poaie". Fericire mare cu baltile, cu frunzele, cu ceva crengi rupte de vant. Liliana, ai dreptate, trebuie plimbati piticosii chiar si cand noua nu prea ne vine. Si multumesc pentru informatii. Si felicitari pentru asa o domnisoara care bea apa din canita si mancare nepasata. Daca imi spui ca faceti la olita chiar ma dati pe spate. La mine asta este durerea cea mai recenta, nu mai vrea sa stea de-mi vine sa . Asa ca AncaMaria, mult succes in aceasta operatiune. Sunt curioasa...cum va merge.

Carmen, succes cu homeopatul. Cunosc o mamica de prin parc, care exasparata de vesnicul rosu in gat al fetitei a apelat si la asa ceva. Tratament mai lung, dar pare ca da rezultate mai bune decat altele.
Kro, sanatate Feliciei!

Andreea, de ce plecati la spital???????

Admirat vedeta cowboy Philip AndrewScump tare!

Gabi, asteptam poze frumoase!

O zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor....

Andreea, pt. micul fotomodel!!!!!!

Daria, cam asa facem si noi omleta...de mancat muraturi ioc, nici fructe nu inghite darmite acrituri....vrea si ea sa guste, da' cand ii dai o bucatzica se stramba groaznic!!

Carmen, si eu vreau la homeopat...io cred un picutz, da' nu de tot, ca pi pielea mea n-a actionat nici unu' inca, ca n-am fost...io sper sa pot s-o inscriu la o dr. homeopata care ne-a vizitat acas'...sanatate!

Roxana, exact asa mananca Elise, ca Patrick, soldatei, in afara de bucatile de mana...doar ca ea papa putintel, ca-i moftu'
Cu olita nu prestam deloc....e isterica cand o pun la kk & pp....in schimb imbracata se aseaza ea, parc-ar fi pe fotel!!!

...nu pot accesa site-ul acela cu pompita....si vreau si io pliiiiz!!!!

Elise inca mucineaza, da' s-a infundat un pic nasu'...fara alte simptome....prestez diseara la baie pt. exterminarea alienilor...aka crocodili, balauri!!!

De mancat azi mananca supa legumix...si ieri asta a papat

...sa va zic, s-a dat pe brazda de o saptamana, si mananca dimi soldatei cu unt, sau branza de uns, sunca si mozarella......uneoari cu iaurt, uneori fara....cel mai putin a papat o juma de felie, si cel mai mult una intreaga, fara coaja....
...ea pana acum n-a mancat paine niciodata...e bine cat ii dau????

Va pupam pe toti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Florina, wow, ce schimbare! felicitari, sa o tina tot asa! si las sa manance....nu e mult, e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Lumi, Matei are o infectie urinara cu proteus. E a doua oara in trei luni si am fost cu el la nefrolog care ne-a chemat la spital sa ii puna branula sa ii faca tratament intravenos. Pe langa asta a facut ieri dimineata eco la rinichi si vezica ca sa vedem daca sunt anomalii la vreunul dintre aceste organe. Pe 6 e programat la cistografie (i se umple vezica cu un lichid printr-o sonda si se urmareste treaseul acestuia). Si pana duminica inclusiv, merge si dimineata si seara la spital pentru tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata la prinz.
am cupii matinali, nu stiu de ce, s-au sculat cu noaptea-n cap. noi mergem pe linie dreapta, adecalea, ilinca mai tuseste, ce-i drept nu la fel de urit da` flegmele nu-i dau pace iar ionut zice ca-l doare gitul, nu a facut febra in schimb are nasul infundat... le-am administrat granulele si aseara si azi dimineata sa vedem. asa e, speranta moare ultima...
kro, mi-a placut faza cu telefonul, super.
is in zona...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Helou, helou ...
Adela, am vrut ieri sa iti raspund la mesajul tau si sa iti scriu unde gasesti pompita minune dar din motive de cazut net nu am mai reusit, noroc ca acu merge, dar vad ca ti-a spus deja Gabriela ce si cum ! Io una inca am inima indoita ca al meu copil se va lasaa demucizat cu atare inginerie, ca altminteri i-as lua-o urgentisimo !!
Andreea, muuulta sanatate lui Matei !! Dar de unde o asemenea infectie ? Ma gindesc ca trebuie sa fie tare neplacut pentru un copil asa de mic sa suporte asemenea interventii medicale ... chestia cu sonda ma duce cu gindul la momentul cind am facut cezariana si mi-au instalat aia sonda, taaaare nashpa a fost !
Aici intr-adevar nu mai ploua, cred ca dau si eu o raita pina afara cu Gizmo, sa mai ia si el niscaiva aer !
Pupici tuturor si ne auzim, sint prin preajma, ca tati nu-i acasa ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Andreea, sanatate multa si lu' Matei zambaretzul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

simona, uite-l aici pe pupi http://desprecopii.com/
andreea, imi pare tare rau de matei...dar cum s-a procopsit cu asta?
aici e lapovita si e tare frig...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea - va dorim din tot sufletul sanatate muuulta muuulta !!!

Apropos sonda ... io una nu am simtit nimic, m-am bucurat ca nu mai simt contractiile

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput