Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
ina32 spune:
Carmen-succes cu remediile...da sa nu te astepti la rezultate spectaculoase peste noapte...eu am facut tratamente care au durat 6 luni si mai bine. Cu rezultate bunicele.
La noi ziua incepe cu asezatul pe olita si face de toate, sa-si ia de o grija. A devenit deja un ritual.
lui Pupi!
Gabi, eu am incercat sa intru pe site-ul ala dar n-am reusit (adica m-a dus pe o kestie slysoft sau cam asa ceva). Poti sa-l mai dai o data?
Pentru ca maine sigur nu intru pe forum, ii spun de azi La multi ani dnei Bibi.
cristalina spune:
Philip, felicitari! Sa va traiasca fotomodelul!
Andreea, sanatate multa lui Matei!
N-am apucat sa citesc decat un picutz pe pagina asta, am intrat numai sa spun buna ziua.
Buna ziua!...:)
Ma duc sa ma agit in continuare...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
leeloo2004 spune:
Fetili, pentru site-ul cu pompita am gresit eu adresa - e www.overland.com si nicidecum .ro....
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
buna ziua, monica, o zi cristialina iti doresc
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
andreea_s spune:
Multumim de urari.
Si noi ne minunam de unde s-a pricopsit cu asemenea infectie mai ales ca nu are nici un fel de simptom de infectie urinara. Doctorita nefrolog ne-a spus ca este un germene care se afla in flora fecala a oricarui om si ca la unii alege sa se activeze la altii nu... De asemenea, mai stiu eu, ca asta e infectie de spital (dar Matei nu a stat in spital in afara de maternitate)
Dorsilia spune:
neata!
Andreea- sanatate zambaretzului ! Acum citeam ce ai scris si ma intrebam daca nu are simptome de infectie urinara cum ati descoperit ca are proteus? la un control sumar de urina sau ? E chiar neplacut sa-l tot duceti la spital zilnic si la atatea investigatii. E sigur ca are ceva sau ati dat peste vreun medic cu idei? Ca pe mine astia cu idei ma cam supara
alice2004 spune:
Bate viiintul afaraaa ... acu ce ne-am intors, ca nu am reusit sa stam mai mult ! Andrei a mers in toate directiile mai putin in cea in care mergeam eu, a pus mina pe toate usile de la magazine, pe toate geamurile si pe toate prostiile , ca deh, am iesit far de carutz si mi-a rupt spatele cit l-am adus in brate acasa ... am mai achizitionat una bucatica jucarie cintatoare sub forma de chitara asa ca pret de fro cinshpe minute o sa stea cuminte si o sa "zdrangane" din ea, pina ce ii fac mincarea la bucatarie si pe urma, sper eu, so doarma ...
Am uitat sa spun ca deja avem un colt de masea stinga jos, poate si dreapta dar nu ma lasa sa ma uit decit o secunda juma !
Pupici !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Lia, io zic ca daca Matei nu ar avea ceva serios, nu l-ar duce la spital, nu ? Ca nu s-ar apuca nici un parinte sa faca tratamente copilului de asemenea natura daca nu ar fi cazul ! Parerea mea ...
By the way, ce mai face Danutz ?
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
andreea_s spune:
Lia, i-am facut coproparazitologic si urocultura pur si simplu, de verificare si dupa ce mi-au dat rezultatele, am repetat analiza la alt laborator ca sa fiu sigura ca nu imi chinui copilul degeaba.
Mimilinca spune:
, de verificare spui, Andreea? adica nu avea nici un simptom, inteleg. Inseamna ca nu-i rau de facut un set de analize la copilasi, sa nu avem, Doamne fereste, altele...surprizele si sa asteptam simptomele......