Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Fetelor, acum nu dati fuga la medi sa faceti analize ca nu va mai povestesc nimic niciodata. Lui Matei ii apareau niste pete pe piele si noi, impreuna cu pediatra lui, am presupus ca are viermisori. M-am dus eu la copro si mi-a dat prin cap sa ii fac si uro, dar nu trebuie sa va apucati toate de analize acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

A nu se intelege ca am facut nici macar o aluzie cum ca Andreea ar fi neglijat vreun aspect, pur si simlu am cerut niste lamuriri, in ideea ca poate n-am citit eu din urma, in rest....probabil ca nu am ales cea mai potrivita exprimare

Noi suntem bursuci, stam in casa ca prea bate vantul si-i doar un grad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Gata, am inteles. Deci ceva, ceva tot a fost de v-ati apucat sa-l analizati pe copilas....... Atunci stam cuminti.
Multumim

Mergi la inceput

Lia, nu te-am inteles gresit, stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, mama, ! Stai linistita, ziceam si io asa, sa nu carecumva sa te apuci sa te gindesti iara la cine stie ce nazdravanii !
Eu una sint complet impotriva analizelor asaaa, aiurea ...
Hai ca am reusit sa adorm si teroristu', dupa ce a ras o cana intreaga de spanac cu ou cu brinza si ceapa verde, plus un bibe de 150 aproape de suc de porto ... asa ca-s pe aici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea, si lui Stefan i-a iesit proteus la o analiza de urina cind era el mai mititel (pina in 2 luni) si dr. mi-a spus ca a luat-o din spital de la sonda urinara (si stii ca el a si stat in spital ceva timp). Sincer nici nu prea stiu cum a facut asa ceva pentru ca el cit a stat in spital a fost numai sub antibiotic - si pentru ca nu se stia ce infectie si de ce natura era ea, a fost tratat cu cea mai puternica combinatie de antibiotice acoperind un spectru foarte larg...dar in fine, la analize asta i-a iesit si l-am tratat cu un alt antibiotic, nu mai stiu cum ii zicea... La analizele de mai tirziu nu i-a mai iesit...
De bine ca ma laudam ca Stefanutz maninca bine, m-a sunat mama sa-mi puna ca azi la prinz nu a mincat decit jumate de supa si jumate de felul doi...
Eu mai stau pina la 4.30 la birou si o zbughesc in oras - daca nu mai intru ii urez un sincer LA MULTI ANI Monicai (Dna. Bibi) pentru duminica - multa sanatate, fericire si macar un dram de noroc!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Va pupam pe toti. Eu plec si mai revin pe 5. Am o delegatie mai lunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara mamici dragi

monica - la multi ani pentru maine!

eu sunt binisor, putin cam obosita dupa treziri constante la 5 dimineata si culcat seara tarziu... aseara de oboseala am scapat din mana o cana care s-a facut tandari pe gresie. bine ca lia dormea, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost langa mine.

nu am reusit sa citesc decat pe sarite. sanatate puilor bolnaviori. felicitari micului cowboy de pe prima pagina. un weekend frumos tuturor!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Gabi, am intrat si pe al doilea site si tot nu reusesc sa dau de pompa aia, sau de un numar de tel. Pe acolo sunt haine si jucarii. Poti sa mai revii cu lamuriri?
Scuze ca te innebunesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Nici io nu m-am dumirit cu site-ul ala...da mi-a fo rusine sa mai intreb a doua oara.... Am zis ca-mi scapa doar mie ceva

Mergi la inceput