Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea_s spune:
Salutare cam tarziu
Dana super pozele. Marcela felicitari! Sunt absolut superbe si frumos lucrate.
szivarvany spune:
Roxanaz - o nuuu, Giulia nu le papa, ea doar de dezintegreaza sau picteaza pe unde apuca
Nu-si linge dejtele si striga precum disperata cacacaca si-si intinde mainile sa mi le bage mie in gura
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
Daria, nu e vorba de mancat, ci de dezintegrat si dupa aia lins degete sau mai stiu eu ce.
alice2004 spune:
Roxi, nici Andrei nu le maninca, are ce are cu etichetele de pe rujuri sau de pe creioanele de fard, dar de mincat nu s epune problema, de pictatinsa cu ele daaaaa ! Mama zicea ieri si ii punem undeva pe o usa lipita o coala de hirtie alba sa deseneze copilu', da de la coala la perete e doar un pas asa ca i-am explicat ca nici nu se pune problema de asa ceva !!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
roller025 spune:
'Neatza! (ca mie tot somn imi e...)
Cori, sal'tare! Nici canapeaua mea nu e mai breaza, dar inca n-are marker pe ea, doar pix (in diverse nuante si grosimi...)
Alice, io am renuntat la ideea de pictat pe hartii... asta nu e interesant delok... asa ca a pictat peretii cu carioci... acu am ascuns cariocile si picteaza cu creioane cerate (se curata de pe pereti...).
Fardurile mele nu sunt tentante pentru Vic (de altfel nici pentru mine nu mai sunt...)
Iren, somn usor...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Mimilinca spune:
Ziua buna, fetelor, atat cat a mai ramas din ea...Ca tare urata a mai fost. Si nu sta ploaia asta deloc.
Am sunat acasa, am vorbit cu bona care taman se intorsese de afara. Cu Ilinca, of course. Ilinca, precum Ana a lu'Manole, nu se lasa doborata de ploaie si vreme urata. Cica nu se mai intelegeau cu ea. Isi lua ghetele si la usa. Ieri nu a iesit din cauza de vant, si inca o zi de stat in casa ....prea mult.
Ne inscriem si noi pe lista mancatorilor de periuta si pasta de dinti . Fetelor, da voi reusiti sa-i faceti pe copilasi sa nu inghita toata pasta? E drept, i-am cumparat din aceea de la Chicco, pe care scrie ca nu-i pericol daca o inghite, da'eu stiu?
Altfel, cu scrisul pe pereti/covoare si ce s-o mai gasi nu le avem inca. Ultima pasiune, jucatul de-a v-ati ascunselea. Dupa usi. Si baga degetelele pe la toc iar mie mi se face rau gandindu-ma ce s-ar putea intampla daca si le prinde pe acolo.
Si tare ii mai place sa danseze. Si reclamele..... A propos, stiti pe unde este magazinul cela PLUS, s-o fi deschis prin Bucuresti (reclama este cu piticaniile alea portocalii care alearga ?)
Felicitari Marcelei pentru pozele super facute lu'Vicu!
Sanatate la copilasi muciosi si febrili. Odihna placuta la mamici catre au de recuperat somnul de noapte!!!!!!!
Si eu cred ca trebuie sa ne grabim cu cumparaturile pentru sarbatori. deja sunt ametita de cate oferte am vazut. Dar, vorba lui Alice, ajungi acolo si constati ca ciuciu.... fuse si se duse.
Va pupam,
alice2004 spune:
Eeee, prins degete in usi, cunoastem deja, din nefericire ! Intr-o zi sotul meu cauta ceva in bufetul din bucatarie, Andrei bineinteles dupa el, si cind sa inchida usile, nu mergea bine si degeaba se chinuia pentru ca omu mik bagase cinci degetzele drept opritoare, dupa care a inceput sa urleee, ca nah, il durea de mama focului ! De atunci sintem triplu atenti cind inchidem ORICE !
Lumi, eu cred ca am putea avea noroc apropo de ofertele de jucarii, ca ei au pe stoc, dar nu le scot pe toate odata ! Principalul este sa te gasesti la locul potrivit la momentul oportun, ca sa ma exprim plastic ! Eu am sa mai dau o raita prin cora si carrefour, poate gasesc ce caut .. la happybaby nu ne-a placut nimik !
Dana, hehehe, buna dimineata !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Mimilinca spune:
Offfffff, cu usile astea. Alice, imi pare rau ca deja ati experimentat ce inseamna prins degetele pe acolo .
Cat despre momentul oportun la locul potrivit, din pacate doar sambata si duminica imi raman la dispozitie, cand este balamucul mai mare !!!!!!!!!!
alice2004 spune:
Io una m-am lecuit de dus la shopping simbata+duminica, mamaaaaa, sint neshte cozi de te sperii ! Plus ca saptamina asta 25 zi de salariu e vineri, deci iti dai seama cum va fi in uichend la marketuri !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Simona R. spune:
Ohooo...si David si-a prins degetele la usa..si eu ,in loc sa dau usa inapoi sa i le scot,o deschideam tot mai tare ...si urlaaaaaaaaa...(semnul era pentru mine...nu pentru copil)
Fetele...scrieti si voi ce aveti pt.masa de pranz de maine pt.copilasi?Va rog...ca sa-mi mai fac si io niste idei....(sau ce aveti de gand sa le faceti,daca nu e deja preparat)Va multumesc...
Bai da' ce m-am plictisit...e ora patru...si cat mai e pana diseara la noua cand il culc....avea dreptate Mitzura ...cred ca de plictiseala mai urla saracii copii....ca vorba aia ,eu ditamai omu',m-am plictisit...
Si as manca ceva bun,da' ce?Eee..acum vorbesc ca un om plictisit....copilul invarte niste roti,ta-su zace pe un fotoliu si ii mai distrage atentia din cand in cand,si eu....tastez..
A.. mi-am adus aminte...Cand il intreb pe David "ce faceDavid?" el raspunde "sta"(bine ,de fapt"ta")..asa ca ,mai devreme spalam in baie si il intreb"ce face mami?" ,el raspunde "sta"("ta"),apoi ,cand faceam mancare..la fel...si i-am zis ca daca l-o intreba cineva si el o raspunde asa,o sa zica ca ma-sa aia sta toata ziua..
Da,mai aveam o intrebare...David nu mai vrea sa bea nici un lichid(doar laptele de seara si dim),nu reusesc sa-i mai dau nici ceai(si bea o gramada pana acum vreo luna),nici Tedi din ala...nu vrea si nu vrea...sa insemne ceva faptul ca nu vrea lichida?
http://community.webshots.com/user/simonarida