Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buon giorno si de aici ! Io`s in muncaaaa si beleleee.

Papadicu - bine ca sunteti bine !
SimonaR - Giulia a apapat de toate, aseara a papat fasole, bob cu bob cu furculita
Spalatu` pe dinti - maaare placere maaare distractie, daca o lasam roade peria non-stop.
Corianai,Marina - bine ca ne mai scrieti !!!
Baby-boom - sanatate si bagati pompita !

So, nu stiu cate grade minus sunt seara, dar noi inca iesim ... gresesc io oare ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehe, Roxi, pai de pictat picteaza dar nu pe parchet ci direct pe covor si ghici cu ce ?... Cu rujurile lu' mami ! Ieri ca sa scap si sa ma lase oleaca in pace i-am dat portfardul meu ... si cit m-am intors cu spatele, ca nu mai stiu ce faceam, a scos capacul de la un ruj, a bagat degetul inauntru, ca deh, lui ii incape ! si l-a scos mozolit de ruj cu care desena zor nevoie mare pe covorul din sufragerie !!! Sa inebunesc cind am vazut - nu stiam io de ce nu se aude nik din camera !
Cit despre biberon, mai are o parte haioasa, il intoarce cu tetina in jos si scutura sa curga lichidul dinauntru ! Hehehe, creativi copiii astia !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Salutare!

Sunt pe aici,da mi-e o leneee....de ma doare,vorba aia...
...as pleca la munte,la cabana,afara sa ninga,io sa ma uit la focul din semineu,sa beau vin fiert....ehe,vise taica

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - si noi suntem amatoare de asa ceva, rujuri, creioane, fermoare, tot felul de chestii pe care le poate explora :-)
Cu biberoanele ... distractia este seara cu cerealele, ca de acolo curge si e alb, da bine pe covor.
Chiar acu` 2 seri stateam toti 3 in camera ei, Giulia era foarte ocupata cu ceva, deh, noi doi ne uitam la tv si cand ne-am uitat la ce facea ... freca pe covor cu un animal de plus sa intinda laptele curs Am ras de ne-am cocolosat si ne-am pus sa frecam si noi, dar cu carpeleee

Mey, ce idee cu fardurile si alea-alea, ii pot luat seturi dintr`alea de plastic cu chestii pentru fetiteee, tralalalaaa
Si special pentru Philip - super ideea cu ceva micut in cizmulite de Mosh, dar Giulia mea va primi si o nuia (la noi se zice virgaci)

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria, ai grija la seturile acelea, sa nu contina chestii din acelea mititele usor de bagat in gura, ca dupa aceea dai in altele !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ooooffff... stati sa va zica fata cum e cu scrisul. Noi care avem una bucata scolarita clasa 2 in casa, avem si acareturile aferente, adeca carioace, acuarele, plastelina, etc... si cand da Eva iama prin ele se alege praful de tot in jurul ei. Acu fro 2 zile a scris cu al mai permanent marker pe care l-a gasit pe canapeaua mea cea rosie, ca sa nu mai zic ca si tapetul e plin de mazgaleli, si mobila din bucatarie... Ce sa facem, asteptam sa ne mai creasca un pic mintea si le schimbam...
La capitolul cadouri eu cu Mara rezolv 'usor' adica 1 buc Bratz rock angels, 1 buc mp3 plus neste cercei smecherosi pe care ii vrea musai. Avand in vedere ca e si ziua ei de Craciun sa zicem ca merge, daca nu cumva face vreuna groasa pana atunci si capata un bat
Cu Eva nu stiu cum sa fac, taaaree as vrea o jucarie pe care sa n-o azvarle pe undeva dupa max 3 minutele... Am fost cu ea in expeditie la magazinele astea mari de jucarii sa vad ce-i pica cu tronc. Rezultatul: fata vrea un bebe care oracaie, da din maini picioare ochi gura si altele, mananca face caca etc.. si mai vrea un animalut care se misca si o carte electronica si leeeggggoooo!!!! Asa ca m-am scos nemaipomenit de Craciunul asta!!

Mergi la inceput

Pai Cori, noi daca il luam pe Andrei cu noi dupa jucarii, cum s-a mai intimplat, alege juma de magazin !!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ziua buna, duamnelor
Io am avut o noapte de kkt, Julia mea a urlat fro doo ore neintrerupt, asha ca odihna mea s-a dus pe apa simbetii...E frig rau shi aci, da noi ieshim cam in fiecare zi.
Mai revin, o zi mijtoaca sa avetzi.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Saptamana trecuta cand i-am luat eu pianul lui Radu, din Carrefour, era ultimul, desi cu cateva zile in urma vazusem multe pe raft. Asa ca...grabiti-va cu cadourile ca se pare ca lumea e prevazatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Iren, sorry de noaptea t naspa. poate recuperezi in tp zilei.
Alice si daria, aveti mare grija cu trusele de farduri....nu-s prea ok dpdv chimic ptr pitici! asa ca va rog nu ii lasati sa se joace cu ele.
Cori hihihi ce gusturi au mandrelee.....si vezi ce se intampla daca nu ai consultat-o si pe Eva la luatul canapelei? nu-i place ei nuanta aia de rosu!!!

Mergi la inceput