Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenp spune:
`neata.
marina, ce matinala esti, da` n-ai somn?! sanatosi pe drequ`, nu va mai zic, dimineata cind s-a trezit ionut mi-a zis ca-l doare gitu` si burtica.... l-am impachetat cu tot cu nurofen si l-am trimis la gradinita, nici nu vreau sa ma gindesc.
iren,
m`ac sa beau cafeaua, poate revin la sentimente mai bune
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
roxanaz spune:
neatza neatza!
Florina, fa cum zise Tiza mea. baga baie mai calda si apa...ca ies extraterestrii (hahahhahahaa ce exprimare cool!!!)
Anca bine ati revenit! bine ca ati calatorit ok!
Carmen sper sa nu fie nik cu Ionut!
Marina noi suntem ok, voi?
pup tuturor si o zi buna!
papadie spune:
neatza* Miss Cucuie e in regula a mai mult i-au trecut si semnele Fantastic ce repede i se duc vanataile si bubuoaiele Deh carnitza frageda de melutz va pupucim********************
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
cristalina spune:
Bine sanatoasa si voioasa!...:)
Neata! Vreau sa vie vara, se poate?!...:)
(binenteles ca se poate sa vreau, pacat ca nu se poate sa vie!...)
Imi place la maxim cum scrie Papa far' de semne de punctuatie...super...rad ca prostu' p'acilea!...:)
Baby-boom, eheheeeiii...io mai aveam putin si incalecam pe Botosica la demucizare...acusi sta fara probleme ca nu prea e nevoie, dar cand trebuia erau lupte grele frate!
Sanatate la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
corianai spune:
Ziua buna,
Hehehe...Am citit faza cu incalecatul pe Botosica, si parca m-am vazut impreuna cu tati si Mara calare (la cat se poate de propriu) pe Eva la spalat pe dinti... Voi patiti asa ceva?? A noastra nu stu ce are ca pana acum 2 saptamani era ok cu trebile astea si acum nu mai sta neam. Am pus-o sa ma spele si ea si pe mine in acelasi timp, a incercat si Mara, am lasat-o si singura, toate combinatiile posibile, dar nu merge. Strange din dinti si zgarie si suceste capul si .... offff...
Asa... iata ca am spus pasul zilei.
Sa stiti ca sunt eu mai lenesa la scris da' cu okii pa voi
Pupam
leeloo2004 spune:
Buna ziua fetelor!
Am intrat ceva mai devreme pe forum dar pina acum am citit despre cazurile de care vorbeau Carmen si Adema - foarte trist, intr-adevar...
Pe la mine pe la servici e tare liniste - sefii sunt la traininguri sau intilniri in afara companiei asa ca...soarecii joaca pe masa...
Soacra-mii i-am spus sa nu il scoata nici astazi pe Stefan afara - mi sa- parut si frig si umed si mai presus de toate vintul care m-a luat pe sus...asa ca avem tot program de cabana!
M-am uitat din nou pe oferta de jucarii de la carrefour - cred ca pina la urma o sa-i iau masa/pianul de acolo, asta daca il mai gasesc desigur...Am de luat si jucarii pentru copii de 5, 6 si 7 ani si la astea chiar nu prea ma pricep... M-am gindit sa le iau niste jocuri (am vazut de ex. ca au scos Twister) si action figures. Voi ce sugestii imi dati?
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Buna ziulica ! Se pare ca aveti trebi de este asa de "trafic" de mesaje pe aici ... eu acu ce am terminat cu bucataria, ca ramaseram fara de mincarele prin frigi si de ingurgitat toata ziua doar sandwichuri nu se poa' ! Asa ca am pus de o supa de pui, de un ghiveci si de un pilaf de orez, asa ca acu sintem aranjati, ma refer la noi cei mari, ca Andrei are portiile lui !
Pupici la toata lumea si ... is pe aici, daca ma lasa teroristu' sa botonez si nu mi se urca in cap !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Aaa, si ca vorbeati de spalat pe dinti, Gizmo nu se lasa de nici unele sa ii dau cu periuta, pune mina pe pasta si o baga in gura si abia de desclesteaza dintii sa ii pot peria pe cei din fata, dar asta daca sint foarte iute de mina, ca imediat se razgindeste si aleluia !!
Plus ca mai nou are o indeletnicire care ma dispera - isi ia biberonul sa bea suc sau apa sau ceai si indeasa tetina cu mina pina ce dispare inauntru si apoi vine la mine sa o scot afara !!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Simona R. spune:
Buna ziua!
Daca nu am citit doua zile,acum am avut de recuperat si ,normal,nu mai stiu ce am citit...
Am retinut treaba cu mopu'...daca nu exista de jucarie,eu oricum o sa-i cumpar o matura cu coada scurta,din aia de-adevaratelea....
Nu mai stiu cine zicea ca scrie in timp ce copilul zgandareste mouse-ul...eu nu-l las sa puna mana pe el,daca i-am permis o data sa atinga ceva,apoi e jale daca incerc cu o alta ocazie sa-i interzic..asa ca ,mai bine nu pune mana de la inceput...da' credeti ca reusesc sa-l opresc sa puna mana??Eheeee...
Spalatul pe dinti...mai mult il zgarai cu periuta aia decat il spal...nu comenteaza,dar nici nu tine dintii cum ar trebui ca sa-l spal eu bine...el mananca repede pasta si eu il mai intep nitel cu periuta pe unde mai nimeresc...
Gata...daca Alice doar ce a terminat cu bucatareala,eu acu' ma apuc ca am avut de citit ce ati scis in doua zile si iaca..s-a facut unu ceasul...oricum,nu stiu ce sa-i fac de mancare...piure cu carne de pui...scap repede(pt.noi avem varza)Apropos....pot sa-i dau si lui varza?Bineinteles mixata..
Mai scriu o data,poate nu vedeti..Pot sa-i dau varza copilului?Voi le-ati dat?
Va pup...mai vorbim...
http://community.webshots.com/user/simonarida
roxanaz spune:
Alice las ca e bine.......sa vezi cand picteaza cu ele pe parchet!!!!
Cori cam rarutz, cam rarutz....cam multe absente!