Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen di ce ma provoci?....Amindoi ne terorizeza....MP cu felul ei de-a fi ....iar Luca....nu sta o secunda in acelasi loc...si nu este interesat de nimic gen carti ,jucari..si este gramada de taica-su...(eu la faza asta m-am cam scos)..si tot timpul miorlaie,miriie si face miiii ca maimuta..Cind nu -i dai ceva se trinteste pe jos si da din picioare...cind citeam cum fac ai vostrii speram sa nu fie si cazul nostru..deci capitolul educatie/instructie..la noi nu exista...o sa raminem mai prostovani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, uite aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62459

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Merci Carmen....lume fel de fel...De aceea eu m-am cam ferit sa ajut pina cum..fara sa cunosc pe cine..doar la cazul Mihaita..nu am putut rezista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare gagici! aparem si noi in sfarsit.. sper ca nu ne-ati uitat..

Inca incerc sa ma refac dupa calatoria de sambata... dar mai greu ca am inceput serviciul.. iar bianca se trezeste numai la 5-6 dimineata.
In Ro a fost bine cu cateva exceptii:)) gropile de pe strazi, mizeria, oamenii necivilizati..
Bianca ne-a facut o surpriza frumoasa... si pe cat de stresata am fost ca nu va suporta calatoria de 14 ore cu avionul, pe atat de cuminte a fost... bineinteles, prin cuminte a se intelege ca nu a plans, nu a dormit prea mult, dar s-a jucat in liniste si eventual a misunat prin avion..

Bineinteles ca ne-am vazut cu Nicole si cu moata chiar in ultima zi, dar bine ca am apucat... Nicole ne-a facut si poze pe care le-am vazut deja (multumim, ).

Imi pare rau ca nu am apucat sa ne intilnim si cu alte mamici dar timpul a fost scurt si vremea nu prea buna.

Am reusit sa si citesc ultimul capitol, dar pe sarite si nu mai tin minte nik...

Ma duc sa mai recuperez din urma, pupici la toata lumea.

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, bine ati revenit, sepr ca sunteti mai bine acum. vad ca impresia despre romania se confirma d=si de la tine, din pacate, as fi vrut sa venim cu ganduri mai bune de acolo.
carmen, merci de lamurire, am citit si eu cate ceva. vad ca mai e si alt caz, cu familia florescu, si eu am ajutat cat si cand am putut si nu ma intereseaza cat de real e respectivul caz. eu am facut-o cu buna inima, asta e sigur.
pupici la toata lumea

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Marcela, absolut senzationale pozele...si io vreau..... da' pana-n cluj ii cale lunga....

...Elise muceshte rau de tot, da' asa apos-vascos...si nu mai vrea sa-si sufle nasu', de scos cu pompitza, ce sa mai zic...criza din golf e mik copil pe lenga ce induram noi!...
...ce sa-i fac??? ....ma gandeam s-o las asa pana maine, ca de dimi a inceput....si daca e mai rau sa merg la dr.....n-are altceva decat muci!!!

...ati patit asa??? ce le-ati dat??? stiu pe cineva care i-a dat copilului vibrocyl...da; mi s epare inutil, ca n-are nas infundta...dimpotriva e robinet, nu alta!!!!

Va pupam pe toate si toti!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Anca bine ati revenit! Ma bucur ca nu ati avut aventuri :)....spune-mi ce locuri ati avut ..adica primele cele unde este mai mult spatiu? ma intereseaza direct subiectul..pentru la vara...In alta ordine de idei imi pare rau ca ai revenit cu impresii nu tocmai frumoase despre Ro..Deci va mai repatriati?..intrebarea este cit se poate de serioasa...
Florina...de ce sa mergi la dr....daca doar mucii sint prezenti...demucizare, baie mai fierbinte la culcare, si un supozitor Paracetamol...cam atit....
Carmencita te-ai culcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

seara, fete!
io n-am noutatzi, am vrut numa sa va salut, am citit din urma, shi acu mak la nani, ca s-a trezit pinguinu shi nu mai duarme daca nu mak linga ea, la cotetz

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, cu mucishorii, io am urmat sfatul Stancai si cand ii fac baie ii dau cu apa si-i "storc" nasu, sa vezi ce extraterestri ies moaaaama-moama. Nu i-am dat nimic pt nas, ca n-avea febra, nimic...acum e mai bine si de cand cu pompa, s-a obisnuit, ba mai si stie sa zica "po-pa" cand o vede...si i-o baga si iepurasului in nas, sa-l demucizam si pe ala miku'

...ce inflatie de mātze fraaate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey toata lumea bine sanatoasa?

Mergi la inceput