Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Dea si Maraki pai eu ziceam de penultima oara cand aveam 14 cu 9 si care m_am gandit eu ca era mare dar mister doctorul a zis ca e ok . Ultima oara a fost 11 cu 7 si a zis iar ok .Macar acum dc mai e ridicata am sa ii trag cu ok _ul in cap bine ca stiu cam ce valori trebuia sa ai.
Maraki stai sa fac prajitura si dc iese ceva iti spun. Sper sa o fac maine asa cum sper s amai fac si salata boeuf si mai stiu eu ce mai visez la noapte.
Ana parca te si vad cu penseta. Nasoala treaba . chiar ii ziceam lui Marian ce ti s_a intamplat la care reactia lui a fost : " de asta nu mananc eu peste". Apropo de ce povesteai mi_a dat si mie sa fac o analiza o prelevare vaginala ( uite ca nu imi vine in cap cum ii zice) si ma rog sa nasc pana sa o fac adica pana pe 14 ca nu am amai facut niciodata si trebuie sa merg la un laborator si.
Monica dai o bere ceva. E meci . Pcalaeste_l.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Monica, da.. si eu fara sare. Dar nu iti inchipui ca am eliminat-o. Am intrebat doctorul si nu sarea e cauza. Sarcina e cauza ca de altfel pentru toate bubele . Doctorul mi-a zis ca nu se mai da ca pe vremuri regim fara sare deloc ci doar se recomanda sa se manance normat, ceea ce mi-a explicat ca inseamna sare mai putina. Pe unde am reusit am redus-o, dar nu m-am straduit prea mult. Si vad ca tensiunea a scazut, deci nu e o conditie asa importanta. Cred ca se recomanda fara sare mai mult pentru umflaturi de maini si de picioare, care asociate cu tensiunea ar fi naspa. Dar asta e parere personala, nu o luati prea mult in seama

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA vezi ca tot mai indicata era caracatita!
Si eu tot 90/60 am avut, acum e 110/70.Si mananc foarte sarat. Cred ca totusi de la kg in plus e diferenta: eu am cam 11 kg in plus acum.
MARAKI nu mai am nervi de TV in afara de serialul rusesc de dupaamiaza "ANASTASIA", nici la stiri nu ma uit decat "cu forta" ca-l aprinde sotul si tot aud...El e responsabil cu TV-ul acum e la al doilea film in seara asta! Si apropo de placinte...am primit niste gogosi si eu, sa-u asortat cu cana de lapte!

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana, esti maestra se pare . Bine ca ai avut idei si curaj . Al meu nu cred ca ar fi stat pe mana mea . Nu te stresa prea tare cu sarea. Nu e de la sare. Doar sa nu sari calul cu saratul.

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mama burtici ce pofta aveti de scris.
Monica si Ana- bafta multa cu doctorii si eu zic sa av calmati ca va fi totul bine si nu aveti probleme, Ana tu sa verifici tensiunea aia ca parca e cam mare si sa nu ai robleme cu ea, o prietena de a mea a nascut la 35 de sapt dar a fost ok fetitza, din auza ca tembela de medica nu i-a taiat mai repede sarea si nu a pus-o pe regim.
Bee- sanatate multa, nu am inteles ce dureri ai.
Teolinda tin pumnii sa ai vesti bune si sanatate multa la toata familia!
Maraki- imi pare rau c anu ti-a priit ciulamaua, ma gandescsa fac si eu una, dar nu cred ca am chef in weekend, mai ales ca Duminica avem musafiri si gateste Dragos!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DEEA, IRINA deci pe-aici erati dar taceati malc!
IRINA deci si-al tau doctor e ruda cu astia!
DEEA da, ai dreptate ca sarea retine apa in organism, dar am mai citit ca-i bine sa bei cu atat mai multa apa. Cu tensiunea o fi ea cumva! Mai un pic si gata! Bine ca a fost ok pana acum!
DENISA what is your opinion about that? (bine-am zis ca nu prea le am ...}
MARAKI salivezi tot cu gandul la prajituri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica la fix au mers gogosile cu lapteEu din pacate am arsuri si de la gogosi Cu tv-ul la mine e balamuc, intr-o camera se uita Giorgos la nemti iar intr-una ma uit eu la romani
Irina mi-ai dat idee cu salata de boeuf Cred ca fac si eu duminicaGiorgos nu mananca deloc morcovi dar cu salata l-am pacalit de prima data, e singurul fel de mancare unde accepta morcoviSocrosenia nici sa guste nu vrea pe motivul ca nu-i place cum arata
Fetelor i-am spus lui Giorgos sa cumpere telina azi si vad ca mi-a adus una de zici ca-i pepeneCe mare esteeeeeeee !!!! Mai are cineva picioarele umflate?

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

DENISA deci nu ne-ai parasit..
Da' vedeti ca santem la pagina 10 si in ritmul asta...avem nevoie de URSOAICA,IOANA,DIANA...(pe unde bantuiti?)sau de un pui de somn fortat.
Pe DENISA o trimitem la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica eu eram pe aici ca de obicei ca mi_am facut un program foarte simplu : la calculator si atat.
Maraki buna chestia cu tv ul eu sunt in dilema cum sa fac la satelit sa il bag si in dormitor ca nu am decat un receiver. Dar ii dau de cap. Imi e dor sa stau in pat si sa ma uit la tv si sa adorm nu prin sufragerie pe canapea. Eu maine in timp ce bag un film tai tot pt salmata si uite asa le fac pe toate.
De deschis un nou capitol apare Diana pe la 4 dimineata asta e sigur si schimba ea.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Luna Noua , mersi de aprecieri. Nici eu nu stiu cum de am reusit sa o fac, ca mie numai daca imi povesteste cineva de ceva chestie asa medicala, sau ceva ce i-au facut , ma ia cu lesin. Da banuiesc caci cand se pune problema de ceva ce le face rau la cei dragi, iti vine sange rece si reactionezi.
Irina , si zici ca sotiorul refuza sa manince ? Vai dar ce bun e pestele. Eu prefer peste in loc de carne. Oricum asta l-am cumparat prima si ultima oara. Mai bine iau din ala congelat , ca e file, fara oase decat asa, ca nu mai am chef de accidente din astea. Da chiar la voi cum e, se mananca mult peste ? Spaniolii mananca mult mai mult peste decat carne.

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput