Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica 70- ce ai soro cu mine, crezi ca nu am prestat azi si mai am de facut una alta, plus ca mergem si la cursuri diseara, pic de somn acusi, nu stiu de ce, beauun capucino acuma.
Ma intrebai d eopinia mea referitor la ce, la doctori si bautul de apa?

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI si eu o sa "dau comanda" pe duminica la salata de boeuf la mami! Ieri m-ai facut sa gatesc salata orientala, cred ca saprtamana asta n-am gatit altceva! Daca ma "enervezi" ma duc sa atac si salata de ciuperci cu usturoi ce mi-a adus-o mami azi, n-am vrut s-o amestec cu cea orientala, dar...ce importanta mai are.Am baut si lapte...ca la mine merge...mai lipseste caracatita .De peste nu-mating ca sotul nu dispune de truse cu pensete
Telina aia o fi ca merele ce mi le-a luat sotul frumoase, mari, acre si fara gust noroc ca a luat numai 3 buc.Mie imi plac acre, zemoase si...cu gust, de aia nu iau decat romanesti, preferabil din piata.

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Da chiar asa , Ursoaica s-o fii dus la culcare ?

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana se mananca si aici peste nus tiu dc la fel de mult ca la voi insa Marian a mancat mult prin cantonamente si i s_a cam acrit . Insa nici carnea nu o mananca decat foarte slaba la gratar foarte rar prajita. Eu mamanc ce imi dai . Nici el nu e pretentios baga orice dar dc e obligat sa aleaga il lasa la urma. Apropos de peste scria undeva ca dc mananci peste in timpul sarcinii faci copii destepti.Trebuie sa spun ca nu stiu dc eu am mancat de doua ori peste in sarcina asta.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ha ha Monica, caracatita nu are oase, asa ca iti trimit eu o cutie daca vrei

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Mai clar terminam pag 10 dar trecem la 11 clar, si aici se maninca peste, noua ne palce mult si sper sa fac si eu simbata neaparat.

Moncia si mie imi palce aia de ciuperci cu usturoi, facem si noi duminica, e f. faina, mie toata luem ami-o lauda, inclusiv romani, ce le-o fi asa lene sa o faca ca dureaza 10 min.

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Maraki, si eu am picioarele umflate. Dimineatza sunt bine, dar spre seara ... incet incet ajung cat butucii. Am observat ca mai rau se umfla cand stau in picioare, sau daca stau la calculator cu picioarele sub scaun (cum am obiceiul). Cica ar terbui sa le tinem pe ceva mai sus, dar eu nu ma vad intr-o asa pozitie

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

DENISA intrebam si eu asa aiurea sa te scot din barlog! Aia era o poanta cu profu' de engleza din liceu (1,50 h, schiop,nume JURICI JIVA, tic nervos "YES" tot la 10 cuvinte...monitorizat, pe bune!).Eu invatam la cretineala de economie politica (aia comunista) pe sub banca (teroarea vietii mele-daca mi-a trebuit liceu economic) si el imi pune brusc intrebarea cu pricina...si acum rad cu lacrimi prietenele mele cand isi aduc aminte...mai ales ca eram cam neiteresata si paralela cu engleza atunci.

Mergi la inceput

DEEA daca eram la serviciul vechi eram tot cu cracii in sus ca mai toata ziua eram singurica (mai putin intre 11,30 si 14,30).
Imi imaginez acum cum ar fi...biroul e exact la intrarea in fabrica si doi pereti au sticla de la jumatate in sus..sunt ca in vitrina, turbez! Eu si coleguta suntem si portari si birou de informatii!!!!

Mergi la inceput

Monica-ha ha ha cu poanta, bun asa, sunt aici si va citesc, desi ar trebui sa ma apuc de acte, dar sper sa mai apuc sa fac ceva pina vien Dragos sa mincam si sa mergem la curs, mai e 1h si 45 min.
EU ma bcuur ca nu am pofte si ca maninc usor si nu mi se umfla picioarele, un pic degetele de la mina, mai ales dimineatza..apoi isi revin..

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput