Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari si ganduri bune. Va mult pe toate.
Ana, grija mare cu tensiunea! Si incearca sa-ti mentii moralul cat mai sus chiar daca a plecat mama ta.
Teolinda sper sa treceti cu totii cu bine peste toate incercarile!
Nicole fii optimista si totul va fi bine. Nici nu stii cat de iute ai sa ajungi la 31 si apoi la 34 de saptamani!
Janina, da de sapt viitoare cred ca stau mai mult la mama! Sper sa ma simt bine si sigur ne putem vedea. CE zicetzi burtici? Cine e in forma de intalnire (ca eu daca ar fi zilele astea, sigur ash zice pas! Jos nu pot sa stau ca ma doare, cand ma ridic nu pot sa ma indrept ca ma doare, cand sunt intinsa ma doare! Ce sa mai, nasol. Dar eu in toate astea vad semne bune- adica 3 sapt s-o tzin pe bebitza in burtica dupa care ma apuc de facut curat, spalat si alte lucruri solicitante).
Maraki, tu parca m-ai intrebat de burtica coborata? Pai eu toata sarcina am avut o burtica rezonabila, care macar m-a lasat sa respir! Mie nu mi se pare coborata, dar sotzul si mama asha spun ca ar fi!
March sa-ti traiasca Ioana grasana! SI ai vazut ca e totul ok? Ai inceput sa iei Gravibinon?
Irinel, ti-a venit sotzul? Tu faci cezariana la MUnicipal? Ca eu da si n-am nici cea mai vaga idee ce e de facut!
Alina, tu intrebai de lei sau euro! EU dau totul in lei! Asa m-am decis. Si am auzit ca sunt sanse sa scap cu 11 mil totul! Dr, anestezist, neonato, asistente (Cezariana, ca banuiesc ca la nastere naturala e mai putin). Bine asta in cazul in care n-o sa se intample de Sarbatori!
Monica 70, hai acuma dupa munca te asteptam sa animezi atmosfera! (cand tu saraca, banuiesc ca esti stoarsa de puteri!). Studiile mele de piata legate de carucioare, au dus la concluzia ca ai sanse sa gasesti carucior sport cu 3-4 pozitii, dragutzel + scoica in jur de 6 mil. Scaunul de masina potzi sa-l iei si mai tarziu, pe la primavara incolo, fiindca e ideal sa iei unul solid, maricel sa stea copilul bine pana pe la 2-3 ani!

EU ma retrag si nu promit ca mai scriu, ca tb sa incerc sa dorm. Asta noapte am tras chiulul la somn si nici azi pe zi n-am avut timp de somn! Si ma doooaaare!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Seara buna burticute,
Iete si eu pe aici, fuguta ca ma striga sotul ca cica sa mai stau si cu el, nu doar pe forum. Ce or avea sotii astia cu forumul asta, nu stiu, cred ca sunt gelosi, saracaul al meu vrea sa ma aiba si pe mine pentru el macar seara.
Acum sta cu matzele pe langa el in pat, si ma voi alatura si eu cetei vesele in curand.
Ursoaica, i-am zis sotului de motanul tau, a ras si a zis ca e motan cu personalitate, ca doar personalitatile sforaie (acu' cred ca se referea si la el) ca cica incearca sa se impuna!!!! Auzi tu, idei de IT-ist! Sa pupi matzele tale din partea mea, tare frumos e sa ai animalute acasa!
Monica, te inteleg ca ti-e dor de pisicute, pai ia-ti si tu una cat mai repede, eu nici nu mai concep sa traiesc fara pisicute. Imi inchipui ce super e sa ai 5 pisici cum ai avut tu, bine pentru ele e ca traiau in curte, asta da, fericire, libertate si independenta!
Denisa, stai linistita ca Emma nu e mica, lasa ca recupereaza ea, important e sa fie sanatoasa, si al meu are doar 1.800 la 32 de sapt., dar dr. a zis ca au ritmuri diferite de crestere.
Alina, tot respectul ca ai pus-o la punct pe socrosenie, pacat ca e nesimtita si are soricul gros, nu se simte! Da' repeta-i pana intelege!
Fetele, acum chiar fug la sotiorul meu, va pupic pe toate si va urez o noapte fara insomnii. Apropo, si eu de 4 zile ma trezesc pe la 5 dimineata si pana la 7.30 nu mai adorm, bebe doarme iar eu nu! Sper sa nu ma tina mult, ca ma urc pe pereti. Ne-a apucat insomnia pe toate!
Anda si bebe Mark 33+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana, 14 cu 9 e cam mult. E chiar la limita in care incepe sa iti dea tratament. Sa spui neaparat doctorului de ea. Iti trebuie regim cu sare normata (adica mai putina, dar nu lipsa) si hiperproteic. Dar si tratament medicamentos. E bine ca ajungi la doctor. Neaparat sa discuti cu el asta.

Irina, poi ce sa iti spuna de tensiune? ca 11 cu 7 e buna. Cea mare nu trebuie sa depaseasca 15 si cea mica nu trebuie sa depaseasca 8,5. Mie asa mi s-a zis. Eu cand am ajuns la 14 cu 9 m-a pus pe tratament cu dopegyt (metildopa) si de atunci imi este bine. Am doar 13 cu 7.

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Asa e fetelor, e cam mare. Las ca maine ajung eu la doctor, da mari sperante nu imi pun in el. E un batranel tare cumsecade, vorbeste calm linistit, zambeste, dar cand ii zic ca ma supara ceva zice ca e normal. Si tot ce i-am zis pana acum asa i s-a parut. Ultima oara, de vreo 2 dati ma tot plangeam ca am un miros ciudat acolo jos, el :modificari normale. Pana cand atat l-am batut la cap ca mi-a luat o mostra de acolo. ei bine, dupa 3 sapt cand ma duc dupa rezultate, zice ca nu e nimic, nu ii apare nimic, sunt modificari normale in timpul sarcini. Modificari modificari da eu nu aveam asa un miros si tot timpul sunt umeda, fara tampon de fiecare zi nu pot umbla , ca ..... Dar tot el, imi zice ca imi da o crema sa ma dau cu ea daca tot ma deranjeaza. Imi cumpar eu crema acum vreo 2 sapt si cand am citit pt ce prostii e , am zis ca pic jos... In plus zicea ca nu e recomandat la gravide decat daca e strict nevoie. I-am aratat-o si moasei, si am zis ca eu asa ceva nu imi pun, si a zis si ea ca e un corticoid, nu are nici un sens sa o folosesc.
Asa ca, om vedea maine..............

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Iar eu...
DENISA nu-ti imagina c-am facut ceva hartoage ca nici vorba, tot pe week-end le las, daca nu-i urgenta.Nici nu ma mai fortez sa-mi propun ca tot nu ma tin de treaba!
IRINA ce sa fac are si sotul dreptate, ca el isi mananca nervii cu mine dimineata, cand ma scol in ultimul moment si el trebuie sa-mi puna de mancare la pachet, sa-mi incalzeasca laptele si mai nou sa...ma incalte! Azi dimineata iar m-am dus cu tramvaiul urmator (e din jumatate in jumatate de ora)...m-a sunat coleguta disperata ca ma simt rau, ca n-am sosit??? Daca ma culc tot dupa ora 24,00...si nici nu mai pot sa ma echipez ca la armata in 2 minute dimineata, nu atat din cauza burtii, cat din cauza spondilozei, ca umblu ca alea cu luxatie de sold (sau ce au), intr-o dunga
ANA ai grija cu tensiunea, data viitoare sa mananci caracatita nesarata cu ceai de tei indulcit (sper ca glicemia e buna )
Doamne, bine ca am tensiunea (inca)mica, eu sunt moarta fara sare!!!!
DEEA si tu tot fara sare? sau e destul tratamentul?
ANDA ca bine ziceai cu pisicile de la curte "fericire,libertate si independenta" da' sa vazi tu ce fain era sa le deschizi usa din juma' in juma' de ora, ca tot timpul era circulatie la 5 bucati, care voia sa intre , care sa iasa...Asta iarna, ca vara le mai exmatriculam, macar vara sa nu strang cu aspiratorul tone de par!!!! Si mai fain era ca daca dormeau veneau si ne trezeau sa se ceara afara, se intindeau cu labutele in sus pe pat...Si de multe ori, samabata dimineata cand voiam sa dorm si eu pana la 12,00 ma trezeam cu ochii lipiti sa-i deschid usa respectivei ...si ea era deja la frigider intinsa cat era de lunga...ca de fapt voia de mancare
BEE mersi de informatii, vad ca tot mai circuli ...Despre bani si eu m-am gandit in jur de 10 mil. max., cred ca voi da in euro, probabil, dar vedeti ca mai sunt si alte cheltuieli colaterale! Cand am facut laparo anul trecut la Timisoara a trebuit sa cumpar incepand cu seringi si ace pana la fase si altele de pe lista!!! Ca ti-o da la internare, cu adresa farmaciei din apropiere de unde trebuie cumparate. (DE CE OARE???) Verisoara care s-a operat saptamana trecuta tot in timisoara a trebuit sa cumpere pana si masca pentru doctorul care o opera!!! Astept cu increde re ziua cand va trebui sa le cumparam doctorilor chiloti sterili

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana dar nu poti sa schimbi doctorul ? Daca nu ti-a facut asa o parere buna e mai bine sa te duci la altul.Eu l-am schimbat, am fost doar de doua ori la el si nu mi-a convenit deloc! Cat priveste umezeala jos, e normal in sarcina, nu iti face griji ca toate o avem
Irina da si tu un indiciu ce prajitura vrei sa faci, m-ai facut curioasa rau Eu mai imi fac pofta cu briose, aici prajiturile nu imi plac mai deloc!Si chiar asa: ce sa iti spuna dr. de tensiune ? Ultima oara o aveai foarte buna
Bee sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina pana pe la 37 -39 sapt.Dar de ce ai durerile alea ? De la ce ?
Teolinda prin ce emotii treci si tu Sanatate maxima familiei!!!
Monica ce faci, esti la tv?

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Nu o sa ghiciti niciodata ce am facut acum : extragerea cu penseta a unui os de peste infipt in gatul sotului.. A mancat peste si i-a ramas osul in gat. M-am chinuit mai intai cu pensa mea dar era prea scurta si nu ajungeam, si ca norocul printre trusele lui ( de care e tare mandru) am gasit o pensa normala , ca acea a doctorilor. si a fost groaznic de infipta . Bine ca am reusit sa i-o scot cadeja incepusem sa-l bat la cap sa mergem pana la urgente si nu voia.

Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA doctorul ala sigur n-are rude prin Arad? Ca si la asta unde merg acum i se pare totul ok, desi la mine scria "puroi+" la urina si am si eu o usoare scurgere..."galben ca lamaia", de vreo 2 saptamani.La fel cu FE si CA, cam scazute dupa mine, el parea fericit ca au mai ramas urme din respectivele ...Vorba aluia "modificari normale"
Mai voiam sa va scriu unora (TOANCA,JANINA,RALU,ASTERYARO,IRINEL...) dar chiar ca nu mai tin minte nimic din ce voiam, va multumiti cu un pana una alta!
Pai daca voi snteti mai matinale, eu la schimbul doi...apropo restul lumii unde e? Ca daca nu apareti in 5 min. promit solemn ca merg la culcare si ee.Sotul e turbat rau "Ce tot scrii acolo?"

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Monica cu glicemia stau bine , Slava Domnului l acate dulciuri mananc. Din pacate , acum nu stiu cat de mult se poate regla fara sare tensiunea asta, pt ca eu toata viata am fost sub limita : 90-60 in cel mai bun caz. Asta e o tensiune indusa de sarcina, a crescut constant in fiecare luna, cu toate ca eu de regula nici nu prea imi place sarea in mancare, mananc cel mai putin sarat din toata famila, tot timpul aveam discutii ca mancarea e prea sarat pt mine.
Maraki, naiba stie daca il pot schimba, acum nu-l mai schimb, pt o luna, n-are sens, deja am schimbat odata ca nu mi-l placea pe primul. Oricum am inteles ca in ultima luna de sarcina ma duc sa ma controleze aia direct in spital. Deci probabil ma mai duc maine si in cel mai bun caz inca o data. Si cum oricum nu nasc cu el ci cu medicul care e de garda, nu ma mai agit. Sper doar sa nu am o ciuperca, vreo candidoza ( ca am facut tratamente pt nenorocita asta inainte de a ramane gravida, de mi-au iesit ochii din cap) , ca asta se transmite si copilului in timpul nasterii.

Ana 32+

Mergi la inceput

S-ar putea sa aiba Monica vreo ruda pe acolo. Ca si eu am avut lipsa de Fe de la inceput, dael a zis ca analizele sunt OK. Pana am facut urmatoarea tura de analize si s-a alarmat moasa si mi-a dat ea fier. Stai sa vezi ca maine i le arat sa vedem ce o sa zica.

Ana 32+

Mergi la inceput