Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Monica 70
- nu ma sperii asa usor, adic astiu ca dulcineea va lua in greutate, si sunt erorile, ti-am zis ca unei prietene i-a zis ca are 2700 si azi a nascut-o cu 3,260kg, asa ca e posibil orice- medicul a zis ca e in grafic., om vedea, sanatoasa sa fie!
Sa ai spor la acte si eu mai am cev ains eara asta.
Abia astept sa plec azi, ca ma doare spatele si m-a capiat baba!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Acum ca mi-am facut plinul revin!
IOANA cum stai cu termopanele, cand ziceai ca incep sa le monteze?
NICOLE ai facut analizele alea, ca nu mai tin minte, parca azi ziceai ca mergi ...?
ANDIARORO ce mai faci, admiri bucataria cea noua?
LACRAMIOARA odihna placuta, mai trage cate o tura la vreun net-cafe !O sa se sperie aia de pe la net-cafe-uri daca incep sa-i asalteze secta de gravide fara net acasa 
ANA unde esti sper ca nu bocesti? (n-am avut alta rima...
)
CANDA parca tu esti proprieatara unui bebe urias, nu? Cine-o intrece?
DIANA cum stai cu arsurile, hai la schimbul doi!
FETELE voiam sa va intreb cam la ce pret e o cadita din aceea cu suport, eventual cum sunt, de mai multe feluri/marimi si care-i mai buna ca habarnam si cine stie ce iau si pe urma imi pare rau...
MERSI la fetele care mi-au zis de durerea de sani, m-a mai lasat durerea, azi am luat in loc de sutien o bustiera, care desi n-arata nicicum la 85C-ul meu se pare ca mi-a picat bine.Cred ca era totusi de la sutienul care m-a strans! Aviz amatoarelor! A venit si mami cu informatia ca i-a zis o tipa ca ei, medicul ginecolog i-a interzis sa mai poarte sutien, doar bustiere e voie cica! Cat despre "galmele" alea-s cam pest tot, cred ca-i in regula, chiar in august au fost cei de la medicina muncii de la firma sa ne controleze pe toti si la tipe ne-a controlat si sanii! Oricum, eu inainte de ciclu cu o saptamana ii aveam umflati, usor durerosi si cu ...galme care dispareau dupa.Se cheama mastoza fibrochistica, e pe baza hormonala,n-am luat niciodata nimic,desi am inteles ca ar fi f.f.bun un tratament homeopat.Singura chestie e ca intotdeauan am avut doua randuri de sutiene pentru inainte si dupa (80B si 85C).
Nu m-am mai dus pentru asta la doctorita de familie, il voi intreba eventual pe ginecolog cand merg, peste vreo saptamana.
UAUUU ce s-a pus asta mica pe box! Merg putin sa ma-ntind sa se poata desfasura!!!
P.S. Sotul iar vrea sa-mi sparga computerul...
MONI 33+ si bebelina DIANA
diana12 spune:
Iau si eu o pauza acum. Am papat, citindu-va.
Monica, nu stiu dar cand apari tu pe aici parca aduci un aer proaspat. apari seara dupa serv si mai ai puterea sa raspunzi la toata lumea.
Eu inca n-am terminat de scobit gogoloaiele, cred ca mai am vreo 30.
Irina, daca gaseam pe aici de cumparat, cumparam. In Europa tot mai gaseai prajiturele bune, aici nu am gasit nimic care sa ma satisfaca. Toate dulciurile lor sunt exagerat de dulci.
La noi ninge de azi dimineata si daca o tine tot asa maine ne dam cu saniuta.
Fug inapoi la treaba. Pupicei si mai revin.
29+ si
04/25/2000
maraki spune:
Denisa am si mancat de doua ori din ciulama, mi-am facut pofta dar m-am ales cu niste arsuri de zile maaaari plus greata
Cat priveste greutatea Emmei nu ai de ce sa iti faci griji, a mea a avut la nastere 2,800 si a luat imediat in greutate
E valabil si pt. Nicoleta
Alina poate socrosenia ta nu se prinde cand spui ce te deranjeaza,ori face pe proasta
Normal, sambata asta trebuie sa merg cu a mea la cumparaturi, pana astazi nu mi-a dat nici un telefon,daca si de data asta ma amana chiar nu e sanatoasa!!! Spun asa pt. ca imi este si mie din ce in ce mai greu sa umblu prin magazine!!! Si daca nu o sa cumpere tot ce scriu pe lista termin cu ea din start
Aseara am aflat ca se duce mereu cu cumnata-mea ( cealalata nora ) la magazine si cumpara pt. ea imbracaminte,pt. mine daca nu e sarbatoare nu i-a niciodata nimic
Ea intotdeauna afirma ca ne are pe amandoua la fel, minte cu nerusinare...hai ca iar v-am innebunit cu socrosenia mea ![]()
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Diana yammi, yammi
caise cum faci tu acum am mancat si eu cred ca de 2 ori in viata,atat de bune au fooost
mama nu stie sa faca si nici eu.
Irina si mama ta la fel ca a mea
De cate ori nu am auzit.o spunand: atatea dulciuri sant la magazine,ce rost are sa facem in casa?![]()
![]()
![]()
31+
Monica
Ana_m spune:
Buna burticute dragi,
Ati fost harnice ca niste albinute la scris. Multumesc tuturor de incurajari, ma rog a trecut si ziua de azi, mi-s cam mohorata , dar asta e. Mama saraca plangea, eu ma tineam tare, da cand am ajuns acasa, m-a apucat si pe mine. Mergand pe strazi acum, parca mi se pare un vis ca a fost mama aici, chiar incredibil. Nu stiu azi am o stare nasoala. Binenteles ca am reusit sa o ingrijorez si pe ea, cand azi dimineata din senin am ametit si am picat drept pe pat
. Nu stiu de la ce naiba. Mama a plecat din alt oras care e la 100 km de noi, am dus-o cu masina pana acolo. Mi-a fost un rau la drumul de intoarcere, ca am stat doar culcata pe bancheta din spate. Si niste greturi, de ma gandeam la tine Maraki, doamne ce teribil trebuie sa fie sa le ai zilnic.´
Aseara am fost si la cursul maternal, mi-a luat moasa tensiune aveam 140 cu 90
, m-a tinut acolo culcata vreo 20 min, mi-a masurat-o de vreo 5 ori pana mi-a scazut umpic. Se pare ca voi avea o problema cu asta, deocamdata nu , dar daca tendinta e sa creasca, la ce ma pot astepta. Si am scos sarea din mancare, ar trebui sa o elimin de tot.
Ana
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Uite ca in mohoreala mea am uitat sa zic sarbatoritelor de azi : BEE SI CRISU , LA MULTI ANI SI BEBEI CUMINTI , SA AVETI O ZI CAT MAI FRUMOASA
Ana
32+
Ana_m spune:
Ma scuzati restul fetelor ca am uitat ce sa va scriu la fiecare in parte , uite cate un pupic pt fiecare 

Maine ma duc de dimineata la eco sa imi vad bebelina, ca nu am mai vazut-o de 2 luni aproape,si tare mai da din picioruse.
Ana
32+
maraki spune:
Ana, doamne ce tensiune mari ai avut
Ai mare grija si scoate sarea definitiv din alimentatie! Cred ca e bine sa te duci mai des sa iti verifici tensiunea ca nu e de glumit
Imi imaginez ce greu iti este fara mama ta![]()

31+
Monica
irinadum spune:
Doar ce am venit si eu nu de la facut prajitura ci de la cumaprat ce imi trebuie pentru ea. E si asta un pas mare care inseamna ca se va face si prajitura.
Ana lasa ca mai vine mama sa isi vada nepoata. Si eu am avut 14 cu 9 penultima oara da nu a zis ca e mult sau putin
incep sa cred ca data viitoare ( dc mai am cand) il bat pe doctor. Ultima oara e ra 11 cu 7 si iar nu azis nimic.
Monica rezolva_ ti sotul . Explicai ca mai esti sectanta pentru putin timp
.
Irina 35+