Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
utocatalina spune:
Nico ai fost azi la T? Asa ti-a zis ca o sa nasti pe la 31-34 de sapt.? Din cauza placentei sau de ce? Bebelina este ok ca grafic...si daca e sa nasti mai devreme asta este...principalul este sa fi optimista ca va fi bine...Azi a venit Dan si am pus deoparte banii pentru nastere...cam 15 milioane...e mult? E putin? Habar nu am, dar macar plicul este in geanta pentru spital...am mai scapat de o grija! Acum vrea musai sa luam un frigider mare, ca atunci cind apare Bia nu o sa avem loc in frigiderul nostru mic...stiu ca are dreptate, dar nu o sa mai gasesc nici un loc in casa sa pun cuptorul cu microunde, ca eu am o bucatarie mica! Om vedea ce facem!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
LunaNoua spune:
Toanca, ai in total 126 zile, prenatal + postnatal. Astea le poti impartii cum vrei tu, poti si renunta la ele, singura conditie impusa este sa ai 42 de zile postnatal, minim.
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
.... si GOOOOOOLLL !!!!! Alina marcheaza inca un punct contra socroseniilor. Bravo Alina !!!! Publicul gravidutelor este in extaz

, Deea
29+
Pozele ale mele
Bombonicaaaa spune:
Bee si CRISU LA MULTI ANI!MULTA SANATATE SI FERICIRE SI TOT CE VA DORITI!
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 34+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
alina80 spune:
CATA, tu cum dai banii la dr., in lei? Ca eu nu stiu cum trebuie. Eu auzisem de sume in euro.
DENISA, crede-ma ca este greu de ignorat socrosenia!
DEEA, i-am zis eu ce aveam de zis socroseniei, dar sa nu-ti inchipui ca din asta s-a suparat. As vrea eu! Pot sa-i zic orice, ea tot isi va baga nasul, nu se supara.
MARAKI, tu cand mergi cu socrosenia la cumparaturi? Abia astept sa ne povestesti!
Eu am intins rufele si este foarte frig afara, adica in balcon, deci afara chiar este frig. Trebuie sa avem grija sa nu racim.
Il astept pe Gabi cu ceva de papa, sper sa vina repede de la servici.
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Ce faceti fetitele?
Lacramioara parca tu pleci in concediu! Iti urez si eu sarbatori placute si nu in ultimul rand o nastere usoara si bebelin sanatos si mancacios. Sa ne dai de stire cand nasti!
Nicoleta, ai bebita in grafic si stai linistita ca nu-i nimic daca nasti mai devreme, sunt multi puiuti nascuti la 7 luni (intra si citeste la "estentele tari se tin in sticlute mici")!
Gatiti, spalati, faceti modificari in case....succes la toate!
Ce noroc am eu cu soacra-mea, nu ca ne-am iubi foarte tare dar nu vine niciodata la mine neanuntata si asta se intampla odata la 3 luni si atunci sta putin! mai mult ne intalnim la cafele prin oras cand facem shoping ca se da moderna!
daniela 29 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
LunaNoua spune:
Alina, nici nu trebuie sa le suparam, ca doar suntem niste lady ("ce mama zmeului?
"). Eu te-am punctat pentru raspunsul la obiect. Asa as vrea sa am si eu curajul sa "marchez", sa spun ce am de zis. Le mai scap asa subtil, dar cred ca e prea subtil ![]()
, Deea
29+
Pozele ale mele
alina80 spune:
DEEA, eu cam asta as vrea cu socrosenia, sa se supere si sa ma lase in pace. Ar fi ideal. Dar vad ca tine la jigniri.
CATA, nu stiu ce sa zic de bani, ca sunt multi, ca sunt putini. Depinde cat dai la dr., ca acolo e cel mai mult. Oricum, eu zic ca sunt destui. Sa ma lamuresti cu chestia asta, in lei sau in euro?
Voi v-ati facut bagajul de spital?
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
Buna seara !
Sper ca in seara asta sa pot scrie mai multe ca ieri am fost cam knock-out!
In primul rand incep cu ce-i mai nasol,desi sper sa nu fie , sa nu fi inteles eu bine! E vorba de GIOVA si concediul pre/postnatal. Vezi ca si in cazul acestuia e nevoie de o perioada de cotizare de cel putin 6 luni in ultimele 12 luni (dupa interpretarile unora chiar de ultimele 6 luni doar) ca sa poata fi primiti banii, adica recuperati de la CASA DE PENSII.Parca am inteles ca esti "angajata" doar din septembrie? Daca-i de anul asta calculeaza...6 luni ar trebui inclusiv in 28 februarie "sa fi la lucru" abia din 1 martie 2005 se poate da concediu (indiferent ca-i medical sau pre/post natal) si MARCO ar face bine sa mai intarzaie vreo 2 saptamani!!!
Si oricum, ai lua toate cele 126 zile pe post de postnatal.Dar poate ai mai fost angajata anul asta undeva??? Sau n-am inteles eu bine,angajata doar din septembrie?
Fac o mica pauza si revin!
MONI 33+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
In primul rand CRISU SI BEE
pana nu uit iar!
TEOLINDA si BOMBONICA mai auzim si de voi in sfarsit!
Si inca BOMBONICA se rupe in figuri
la dans la 33+!!!
PISOI si URSOAICA dac-ati stii ce ciuda imi faceti cu pisicile alea!!! Mi-e atat de dor de ele!Si imi aduc aminte in ce pozitii dormeau si in ce locuri...chiar si in biblioteca, pe pic-up am gasit odata un motanel, nu stiu cum naiba s-a inghesuit acolo, da' acolo ii pica lui bine!(Ale noastre,au murit - timp de 9 ani, cat am stat la socrii am avut destule, chiar 5 deodata!)
Chiar i-am zis sotului ca dupa mai creste bebe eu sant in stare sa-mi iau o pisica chiar si la bloc! Ca un catel...nu prea are cine sa se ocupe de el, eventual daca ne mutam la casa, de fapt sigur mi-as lua!
CATA si la mine bebelina se trezeste odata cu mine, inca n-am avut placerea sa ma trezeasca din somn ca altii! Si eu sper sa fie la fel dupa, putem sa visam...
nu?
BEE eu n-am, luat caruciorul inca, ziceam ca-i iarna, dar daca gasesc unul cat de cat ieftin si cu de toate - sport,landou,scoica,scaun de masina- imi iau urgent!N-am avut inca deloc timp sa merg sa vad ce exista pe piata,mai merg la serviciu sapatmana asta si cea viitoare si dupa sper sa am timp (si bani
).La control pe mine m-au chemat tot la o luna..daca-i tot in regula (de unde sa stiu sigur?)
DANIELA am ramas datoare cu un raspuns...nu, n-am fost iarna la mare...cand bate vantul (tot timpul presupun), dar am prins vara vreo doua zile cu vant, ca te lua pe sus si ziua, ce sa mai zic seara ca nu scoteam nasul pe faleza
Asa ca intrebarea aia cu plimbatul pe malul marii a fost de 
DENISA lasa ca nu-i bebelina mica, sau daca e, va fi activa ca tine! Serios, nepoata mea primul baiat l-a nascut la 8 luni si o saptamana, avea doar 2700 kg, iar cand am fost la ea in vizita dupa o luna ...n-am vazut bebelus mai dolofan si mai vesel ca el!!!! Da' si sugea intr-o veselie!
MARAKI ce mai face socrosenia? Asteptam vesti
ALINA pe tine nu te mai intreb de ea
Iar DANA a ai ajuns sa-i faci striptease
socroseniei
Fac o pauza de un sandwich si-o cola!
MONI 33+ si bebelina DIANA