Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
teolinda spune:
Ursoaica..acum am revazut listuta! Pai noi doua avem toate sansele sa ne intalnim pe culoarele sau in rezervele de la Elias. Cu DNP-urile noastre....
Ai dus tratative cu bebele tau sa stea pana dupa Revelion sau ai vorbit cu Mos Craciun sa ti-l arunce pe horn odata cu cadourile?![]()
Irina...merci mult! Astept cu sufletul la gura sa aflu vesti si eu..si sper mai bune (soacra mea abia a iesit din operatie de cateva ore iar tatalui meu i-au prelevat probe pt. o a doua biopsie..si luni aflam rezultatele). Din pacate amandoi au tumori la cap iar acesta este abia inceputul unui drum greu .Asa ca voi avea un sfarsit de an plin de emotii....de toate felurile insa sper ca Bunul Dumnezeu sa le transforme pe toate in emotii de bucurie.
34+
toanca spune:
Salutare burticute.
Abia acum m-am mai eliberat si eu ........ dar macar mi s-a luat o piatra de pe suflet; cea mai mare problema la servici pe care nu o puteam lasa neterminata am reusit s-o rezolv azi.....
Deci, din punctul asta de vedere sunt linistita.
Am reusit doar printre randuri sa citesc cam ce ati scris pe ziua de azi;
Dana, super naspa faza cu soacra ta....
Lacramioara, sa inteleg ca intri in concediu si nu o sa mai poti intra pe forum?
Si mie mi-e groaza de acest lucru; ca nu o sa mai pot lua legatura cu voi

Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
J G spune:
Lacramioara sarbatori fericite, sper sa poti sa mai intri sa ne dai vesti! Sau te mai sunam noi!
J 29+
toanca spune:
LunaNoua, postnatalul este de numai 42 de zile; adica eu daca nu imi iau prenatal, zilele pe care nu mi le-am luat in prenatal nu le pot adauga la postnatal astfel incat sa stau in postnatal 120 de zile (sau cat e legal - ca nu stiu)?
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
toanca spune:
Crisu, scuze dar cu intarziere iti urez si eu din suflet 

Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
nicoleta raducu spune:
Buna,burticute....
BEE si CRISU...

pup]

LAMULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!
Azi am fost la eco..si mi-am vazut bebelina...e ok..are 880 grame..cum vi se pare?E ok pentru 27 saptamini?Ea e bine..placenta e cam matura..IR-URILE au scazut..dar mi-a zis ca el crede ca voi naste prematur..
Asa ca pe la 31-34 saptamini..tre sa fiu pe faza....
Asta e....M-am cam pleostit..dar...nu suntem nici primii nici ultimii....
Sa dea Domnul sa fim bine....
Va las..ca simt nevoia sa stau in pat...
Va pupam pe toate...Aveti grija....
Nicole si Daria
27+
alina80 spune:
Fetelor, vad ca v-ati pus pe gatit. Ciulama, supa cu galuste. Bravo voua, eu as dormi toata ziua!
GIOVA, DANA, multumim inca o data pentru muzica
.
DANA, bine ca ai pus la punct socrosenia! Si eu am avut o intrevedere acum cu a mea si i-am zis clar ca nu va sta cu copilul decat in prezenta mea, supravegheata, si nu prea des. Vad ca nu a comentat. I-am zis ca o sa fiu ca o leoaica in cusca. M-a enervat ca a inceput sa-mi zica ca cheltuim prea multi bani pe poftele mele, ca mananc mult de cand sunt gravida. Auziti voi ce nesimtita!
Fug sa intind rufele.
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
ralirali spune:
Nico, bebita e in grafic, deci nu te necaji
, iar despre nasterea prematura trebuie sa fim optimiste si sa discutam cu fetele sa stea cat mai mult la caldurica
. Nu fii pleostita ca simte si ea si asta nu ii face bine. Bine ca au scazut IR-urile. Fruntea sus si zambetul pe buze!

.
Ralu 33+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
asteryaro spune:
Crisu si Bee, LA MULTI ANI si sa fiti sanatoase si fericite!
Kiki
29w fix
http://community.webshots.com/user/astery100
Denisam spune:
Kiki- cum te mai simti, mai da-ne vesti despre tine te rog.
Alina- pe socrela ignor-o, e cea mai buna cale, nu et consuam inutil.
Monica- gata ciulamaua aia, ca mi-ai facut pofta, na.![]()
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!