Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Neatza burticutze frumoase.
Bee, Crisu, sa fiti sanatoase, fericite, iubite si tot ce va doriti voi sa vi se implineasca.
Eu azi sunt putin mai ocupata. Maine aici este "thanksgiving day", sarbatoare mare pentru americani, asa ca fiind liber am invitat niste prieteni la noi. Prieteni cam mofturosi la mancare. Asa ca, respectand teoria Ursoaicei, am sa fac si eu o supa cu galuste, un curcan umplut la cuptor si...caise. Este prajitura mea favorita din copilarie, niste gogoloaie mici, se coc, se scobesc, se baga crema, se unesc doua cate doua, se dau prin ceva apa cu colorant si se trec prin zahar. O bunatate, doar ca ia ceva timp, sa le faci nu sa le mananci. Eu aseara am copt gogoloaie, iar acum ma apuc de scobit la ele si poate le umplu cu fiica-mea cand vine de la gradinita sa aiba si ea ceva fun.
Maraki, eu fac ciulamaua cu ulei, dar nu cred sa fie o problema daca pui unt, poate iese mai gustoasa...
Va pupic, nu mai stau, cand mai iau o pauza mai revin.

29+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna mamici,
Am revenit asa cum am promis.
Maraki multumesc de urari si incurajari.Cu aceasta ocazie Catalina pot sa te sun pe tine daca e ceva mai important? Nu te superi?
Cum pot sti si eu contul comun?Dar sa nu ma complic eu las numarul meu de tel:0726.589.100.In rest toate bune si frumoase.Am facut si vaccinul antitetanos si analizele.Sper ca toate sunteti bine si la fel si bb.
Teolinda imi pare rau ca ai probleme cu tatal si soacra.Multa sanatate.
Fetelor eu va urez de pe acum Sarbatori Fericite,nastere usoara,bebelusi frumosi si sanatosi si sper sa mai pot intra pe DC pana nasc.
Scriu si mi-au dat lacrimile de emotie.Cred ca m-am scrantit,dar e normal zic eu.Nu-mi vine sa cred ca au trecut atatea saptamani petrecute cu voi si a venit timpul sa plec acasa si sa ma pregatesc din nou pt.venirea lui bb.Of nu mai sciu ca plang cu lacrimi de crocodil.Mai stau putin cu voi aici si plec acasa.

Mamici dragi va pupic si numai bine.
Lacra,33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna la toate fetele
Am si eu o propunere daca se poate si daca are timp dana , ca toate cantecele care le trimit fetele sa le puna pe situl creat de ea
Nu imi vine a crede ca mai avem putin si incepem sa ne tinem bb in brate, sunt unele fete care vad ca au 35+ si sigur o sa aiba bb de craciun
VA pup pe toate
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Lacramioara, sarbatori fericite si tie.Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos. Concediu placut si gandeste-te ca partea frumoasa de acum incepe. Daca ai lasat numarul probabil te vor mai suna fetele din cand in cand sa vada ce mai faci.
Acum chiar ca trec la treaba, dar nu m-am putut abtine sa nu ii raspund Lacramioarei.

29+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Lacra, multumesc mult!

Succes si ai grija de tine si bebe..poate mai reusesti cand si cand sa revi cu vesti.

Si eu ma gandesc cu emotie TANTI ca poate Mos Craciun sau daca nu Anul Nou...o sa mi-l aduca pe bebe. Aseara chiar l-am visat pe parintele duhovnic la care merg eu si ma impartasesc...se facea ca era 25 decembrie si a venit si mi-a zis "hai ca astazi nasti".
Eu sper sa nu se intample asa...dar Doamne Doamne stie cel mai bine cand trebuie sa se nasca bebe.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Lacramioara, iti uram si noi Sarbatori fericite si perioada frumoasa si linsitita pentru saptamanile care urmeaza. Nastere usoara si te mai asteptam cu vesti cat mai bune.

Ralu 33+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Dana cum adica "incepind cu al doilea copil nascut"? Cele care nu au nascut pana cum nu iau?

Pisoi mercic Esti tare cu pisoiul si mousul, probabil ca stie ce inseamna
Sa stii ca nu pot sa inteleg de ce sforaie. De cand era mic face asa...si era un uscat...acum la kilogramele lui l-as intelege, dar mai stiu pisoi grasi si nu fac asa. Cateodata ne bufneste rasul pe amandoi (eu si sot) ca sta cu ochii deschisi ne urmareste si in acelasi timp baga la greu sforaituri. Bolnav nu este ca am fost la dr cu el. Dar ma distreaza ce se zbarleste Laika cand il aude
Hai ca le-am ametit pe fete cu povesti despre pisoi. As putea povesti o viata, si nu ii am de mult ... dapai tu... oho...

Ursoaica 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Lacramioara numai fi trista si nu mai plange. Nu prea am inteles eu unde pleci si de ce nu mai scrii dar la cat e ametita sunt e normal ( lasa ca reiau cititul) dar bucura-te ca vine bebe si ai sa vezi cum uiti de tot apoi . Bine ca ai lasat nr de tel si sper sa il iei pe al unei fete careia sa ii mai dai cate un mesaj dc nu poti intra ca sa ne tii la curent. Si nu mai il supara pe bebe cu starile astea triste.
Diana bune caisele alea si noi bagam la greu cand eram mai mici ca de cativa ani s_au smecherit si "babacii" dc ii spuneam lui mama sa faca prajitura ma lua de mana si imi arata cofetaria din fata blocului si mai imi si zicea ca nu stiu in ce an suntem ca s_au dus vremurile cand gateai ca nebunu.
Teolinda imi pare rau de problemele avute cu tatal si soacra . Insanatosire grabnica.
Sa vedeti voi dc nu nasc eu pe scaun.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LAcramioara- Sarbatori fericite si un bebe sanatos!
Monica- pune ulei, ca nu are asa mult colesterol in comparatie cu untul.Ai facut-o deja?

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda- scuze am uitat - sanatate maxima familie si ai grija de voi!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput