Mamici din Arad...???(38)
Raspunsuri - Pagina 8
pau spune:
Scuze de intarziere,La Multi Ani ,multe bucurii si tot ce va doriti,pt cei care poarta numele de Andreea sau Andrei,pt Alina,va ureaza Nico si Paula.
Eu sunt foarte necajita, am fost azi cu Paula la medic,si dupa 4 otite repetate o asteapta operatie la ambele urechiuse.Sunt terminata.MULTI PUPICI DE LA NOI.
pufymic spune:
Clau cum l-ati sarbatorit pe Andreiul vostru azi?
Nico la ce medic ati fost si de ce trebuie operatie?
Alinush ma bucur ca esti mai bine!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Mai bine mai tarziu decat niciodata!!!!!
LA MULTI ANI RAUL-ANDREI!
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Alina mersi fain de urare, se pare ca sunt cam data la o parte sau cel putin uitata, dar nu-i asta nici un bai...iti trimite Raul o mare portie de tort de ala super bun!
ALESIO
Claudia&Raul (01.04.2004)
cristinacsa spune:
La multi ani, Alesio Andrei!
La multi ani Raul Andrei!
La multi ani Alinutza!
Ioana, ce mare e Alesio!Si smecher...Ia da-ne si noua reteta de tort.
Alina, multa sanatate!
Multa sanatate si Paulei. Adevarul e ca de cind merg la gradi si ale mele cam culeg tot felul de chestii.Si faza mai nasoala e ca ii trece la una si face cealalta...Si acum Carina tuseste putin, dar in rest nu are febrasau altceva. Asta e, ce sa facem.
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
pau spune:
Ioana,am fost la dr Serban si dupa 4 otite la rand am facut azi si o timpanograma,pt ca de un timp mi-am dat seama ca nu aude bine cu o ureche,la care a facut mai des otita,rezultatul fiind ca micuta nu aude cu nici o ureche ,decat putin,si se rezolva numai prin operatie,ce sa va spun am plans toata ziua.Este programata deja pt data de 8.Nico
alinutza13 spune:
Nico imi pare f rau pentru ceea ce se intampla cu fetitza ta.Sincer regret si nu inteleg de ce trebuie sa sufere atat de mult copii nostrii.Cu ce sunt ei vinovatzi oare de sunt supusi unor incercari atat de grele.Nu inteleg si nu voi intelege niciodata!!!
Va doresc sa treceti cu bine peste asta iar Paula sa treaca cat mai repede peste acest moment greu.Multa sanatate!!!
Pupici!!!
Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi
"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer
pufymic spune:
'Neata fetelor!
LA MULTI ANI PENTRU TOTI ROMANII!!!!
Multumim pentru toate urarile adresate Andreiului nostru ieri!
Clau ce tort ati facut?....eu am facut tort caramel....asa ca la toata lumea cate o bucatica...virtuala!
Nico imi pare foarte rau de micuta ta, Paula!Multa sanatate ii doresc si sa treaca cu bine peste operatie!
Cum va petreceti azi fetelor?????Sunt artificii????
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
maggda spune:
Ceau fetelor, nici nu mai am timp sa bantui pe aici .Azi sunt libera si am citit ce ati scris!Alina nu cred ca ti-am urat de ziua ta.In primul rand te rog sa ma scuzi,iti doresc tot binele din lume alaturi de familia ta si LA MULTI ANI.
LA MULTI ANI si pentru "Andrei"!
Fetelor la noi pe sectie e teroare, sectia e plina ochi.Dimineata bolnavii stau in ambulanta pana pleaca bolnavii care au iesiri, e cumplit!
Ieri dupa-masa dupa ce am papat cate o pizza (inclusiv Biutza manaca o pizza mare) la "5 colturi" ne-am dus pe la Chic=nimic, la Leonardo dupa cizme de piele la Biutza=nimic,la Grand Center=nimic.La Ziridava i-am gasit Biutzei o pereche de blugi matlasati ca cei de anul trecut ii las de scoala si sa aiba de oras dar cizme de piele pauza.
Nico multa multa sanatate micutzei si sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste toate problemele.
Dita unde e strada Crizantemelor?Eu stau pe Zefir.Stiu Poiana, Cerbului, Crinului, Bujor, Luncii,Fabius.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
La multi ani Raul Andrei!
La multi ani Alesio Andrei!
La multi ani Alinutza!
Scuzati intaziarea, nu prea mai apuc sa scriu! Nu pot acasa numai cand doarme Tudor, ca vrea si el sa butoneze.
Nico, imi pare tare rau de fetita ta. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine de operatie.
Alina, cum te simti? Ti-a trecut criza de fiere?
Clau, cum e la lucru?
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
Ce vreme urata afara si ploua...
Azi m-am simtit mult mai bine ca ieri, dimineata am facut si curatenie.Am inceput sa mananc si altceva in afara de paine prajita si biscuiti. Sper ca pe maine sa fiu bine si sa merg la lucru, azi am fost liberi.
Nico, multa sanatate fetitei tale, e tare nasol cu otita.
Gabi, tu ai fost libera azi? Tudor s-a mai obisnuit fara tine?
Clau, Raul e cuminte cand esti la lucru, nu plange dupa tine?
Ioana, am vazut pozele de pe yahoo, sunt super, imi place freza lui Alesio.
Flavia, am vazut si pozele cu Lisa, e o scumpa.
Magda, eu i-am luat cizmulite la Dragos de la Leonardo, nu sunt din piele, dar sunt super imblanite si mi-au placut. Erau din piele intoarsa numai, dar alea nu-mi plac pentru el. Are ghetutele din piele care le-am luat anul trecut de la Belaggio, atunci erau marisoare, acum sunt numai bune de el.
Cristina, ce mai fac gemenutele, le place la bloc?
Alinutza, cum se simte Fabiana, mai ia antibiotic?
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici