Mamici din Arad...???(38)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Va scriu rapid ca nu ma simt bine. Azi noapte am facut o criza de fiere cum n-am mai facut niciodata pana acum. Am vomitat de 6 ori si ma dorea groaznic in hipocondrul drept(in zona fierii).
N-am fost la lucru azi, am fost acuma seara sa-mi faca un echo si mi-a zis ca-i foarte urata fierea si am mil. Stau si maine acasa si joi avem liber, asa ca sper sa ma pun pe picioare pana vineri.
Va pup!
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
Gabi cred ca sunt ! Am incurcat oalele cu atatea Aline pe aici! De fapt maine e ziua lui Alinutza 13 !
Alinush imi pare rau de tine ca ai probl. cu colecistul....nashpa !Nu e cazul de operatie?Sper sa nu ajungi acolo....Multa sanatate!!!!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinutza13 spune:
Alina imi pare tare rau ca nu te simti bine,nu stiu cum e dar imi imaginez ce nasoala este o criza din asta de fiere.Sa te faci bine repede!!!
Pupici!!!
Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi
"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer
pufymic spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PURTATORILOR DE NUME ANDREI SI ANDREEA!!!!!!!
....si in special LA MULTI ANI Andreiutul lui mama!Sa cresti mare, sanatos, fericit si iubit toata viata ta!!!!Sa te pazeasca ingerii mereu!!!
LA MULTI ANI ALINUTZA13!!!!!
Pupici!
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinutza13 spune:
Multumesc Ioana!!!
LA MULTI ANI ANDREI ALESIO!!!
Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi
"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer
flavia ramona spune:
ALINUTZA
Andrei Alesio
Alina M sa te faci bine. Nu am avut nicodata criza de fiere, dar am o prietena care face mereu. Sper sa te simti deja mai bine.
Gabi, eu chiar nu i-am spus pana acum la Dana de noi, nici nu m-am gandit. Daca are timp o sa intre si ea. Baiatul ei e deja mare si smecher. Pe educatoarea lui de la Gradi o cheama Luminita si l-a invatat Rudi sa o strige "Luminita de la capatul tunelului ..." ..... iti dai seama ...
Deci tu ai tras chiulul??????? Pai asa se face fata frumoasa?
Dragutzo sa stii ca si eu am ceva probleme cu tenul. Mi-e in martie mi s-a pus diagnosticul de acnee si am inceptut tratament dermatologic, dar implica tetraciclina si cand am hotarad ca merg la inseminare am renuntat pt ca e total contraindicata intr-o eventuala sarcina. Cred ca tratamentul hormonal m-a afectat putin. La mine zonele cu probleme sunt fruntea, tamplele si barbia. Acum fata mi-e curata, dar pe frunte si in barbie mai am ceva ramasite avand in vedere ca sambata mi-a venit CM. Ieri dupa tratament mi s-a dus pielea de pe fata si a ramas asa finaaaaaaa, ca a unui bb. Atept sa vad daca mi se vor exfolia si cele de pe frunte zilele astea.
Ioana , nu stiu daca ma crezi dar nu prea tin minte preturile de la ea. Parca 120.000 epilat scurt si 180.000/200.000 epilat lung. Dar oricum merg luni, cred, la epilat si atunci o sa ma uit mai bine pe preturi. Cosmetica asta e in cadrul salonului de coafura "Georgi", de la Piata Mica spre Spitalul Judetean, pe partea stanga, dupa ce se termina spitalul Municipal, la o casa. Se vede de la sosea, ca sunt niste vitrine mari si scrie pe geamuri Coafura, Cosmetica, ... Cand mai treci pe acolo uita-te sa vezi unde e.
Alinutza in principiu intalnirea ramane dupa data de 18 ca sa poata si Magda sa vina. Mai vedem noi pana atunci. Trebuie sa gasim si un loc unde sa mergem.
pufymic spune:
Flavia am inteles unde e cabinetul, daca mergi sa te uiti la preturi te rog.Si cate cosmeticiene sunt?Sunt bune?
Pupici!
Poze Yahoo
pufymic spune:
Avem poze noi in albumul de pe yahoo cu poze de azi cu tortul scris cu......fulgi de cereale!
Pupici!
Poze Yahoo
alinamoro spune:
La multi ani Alinutza!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
La multi ani Alesio-Andrei!
Fetelor, putin ma simt mai bine, nu ama fost la lucru nici azi, am stat doar in pat, sper pe maine sa fiu mai bine.
pozici
alinamoro spune:
Mai bine mai tarziu decat niciodata!!!!!
LA MULTI ANI RAUL-ANDREI!
pozici