Mamici din Arad...???(38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

LA MULTI ANI RAUL ANDREI!

Cu mii de scuze Clau, nu mi-am dat seama ca si Raul e Andrei.

Eu am venit putin la lucru. Dimineata am facut si eu curatenioe si mancarica ca am fost singura acasa, iar pe la amiaza am plecat prin oras cu o prietena, dar nu am cumparat nimic.

Va mai scriu maine ca vreau sa plec mai repede de la lucru.

Ioana, preturi: epilat lung 220.000 lei, scurt 120.000, pensat 50.000, vopsit gene 50.000, vopsit sprancene 50.000.
Am fost azi la manichiura acolo la salon si am intrat sa vad tarifele. Mai sunt si preturile pe fiecare in parte, adica epilat maini, epilat inghinal, etc, dar alea nu le-am tinut minte. Daca te intereseaza asa o sa ti le spun daca merg eu la epilat. Face epilat si cu ceara de unica folosinta, dar acolo nu m-am uitat la preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina ma bucur ca ti-ai revenit!

Flavia multumesc de informatii(preturi)!

Clau ati mai stat?Ne-am intalnit cu Clau si cu Claudiu pe centru acum seara!Erau singurei....ca 2 porumbei........noi cu bazucu urlator dupa noi....!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia stai linistita nu m-am suparat, am vrut doar sa ma manc cu voi

Da mai Ioana noi ne permitem sa ne plimbam ca porumbeii noi nu am stat la concert, mai mult ne-am plimbat, am facut doua ture de centru (teatru - podgoria) si dupa am luat-o spre casa!

Nico multa sanatate Paulei!

Gabi, nici eu nu pot sta la calculator cand e Raul treaz...tot timpu e calare cu mana pe tastatura, imi fura mausul din mana La servici incepe sa fie mai bine, ma mai odisnuiesc si eu...sau cel putin asa cred
AM fost marti pe la Directie...cu afaceri

Alina nu ne mai spui nimic de Dragos?? cum e la gradi??

Magda, eu azi am fost la Leonardo, ce-i drept nu m-am uitat la fetite dar pentru raul am gasit ceva ghetute si dupa pret cred ca erau de piele...vai viata mea aveau un pret......1,1 mil lei

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor, ieri dupa ce am scri aici am avut un soc.
De cateva zile fiu-meu a fost tot cu nasucul infundat si nici nu ma lasa sa ma apropii de el, el in schimb to incerca sa se scobeasca in nas. Ieri am vazut ca are ceva caca foarte mare si l-am tot pus sa sufle. La un moment dat imi arata ceva, foarte fericit, pe jos. Era un surubel cu caca bineiteles, care incepuse sa si rugineascaAm ramas masca. Nu stiu cand si l-a bagat in nas, nu a fost curios pana saptamana trecuta cand cineva i-a zis sa nu isi bage nu stiu ce in nas, Atata i-a trebuit. Normal ca lucrurile interzise sunt mai interesante. Sper ca s-a lecuit.
Ioana am vazut si eu pozele lui Alesio. Cum ii faci freza aia? Cu gel?
Alina, Tudor se trezeste noaptea si vrea cu noi in pat. Si doarme dimineata cat dormim noi. Ieri de ex a dormit pana la 10, dar cand mergem la lucru se trezeste si el de dimineata si nu mai doarme.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Buna fetele,ce ziceti de vremea asta nasoala?Nu mai pot iesi cu tzuca la plimbare si mor de ciuda.
Alina,Fabi nu mai ia acum antibiotic,cica ar fi bine(antibioticul l-a luat pt scaderea leucocitelor).Azi-noapte in continuu a tusit(cu reprize de 15-20 min.de somn)si ii curge nasul de numa.Da culmea ii ca de tusit tuseste doar cand doarme,acum i-am pus compresa la gatutz si vad ca doarme mai linistita.Saraca timp de 6 sapt.trebuie sa ia 3 feluri de medicamente,pe baza de plante,a zis doctoritza ca pt.intarirea imunitatii,pt.anemie,pt.fixarea calciului in oase,cu care sunt perfect de acord si ne-a mai dat unul pt pofta de mancare ceea ce nu prea imi convine pt.ca si asa Fabi este o mare mancacioasa si pofticioasa,mai ii dau si vitaminele astea cine stie ce o face(ne mananca si pe noi de foame).Na ce spuneati ca faceti de revelion?
Pupici!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Slaba miscare pe aici.

Gabi m-am speriat cand am citit de surub. Doamne, iti dai seama ca putea sa se infecteze acolo si nu stiai de la ce ...

Alinutza noi mergem in Moskea cu inca 3 familii, niste prieteni buni.

Clau, ma bucur ca te-ai obisnuit la servici. Stiam eu ca o sa-ti intri iar in mana. Cu Raul cine sta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Wow, Gabi... si noi am patit-o cu samanta de floarea soarelui in nas.
Eu l-am vazut imediat dupa ce si le-a bagat in nas si am scos una, habar nu aveam ca mai sunt.A doua zi dimineata a iesit a doua si dupa 3 saptamani a iesit a 3-a. Nici prin cap nu mi-a trecut ca mai putea fi a 3-a, nu stiu cum a stat cu ea in nas 3 saptamani, de fapt in nas nu mai era, probabil pe caile respiratorii si din cauza tusei care a avut-o(a tusit groaznic) a eliminat-o. Ce sperietura am tras si noi! Poate va amintiti ca v-am scris ca facuse pneumonie...i-am facut si radiografie... Dupa cateva zile de tratament pentru pneumonie a eliminat samanta.
Imi amintesc ca era toata inchistata in mucus.

Azi la noi la lucru a fost teroare, fiind inceput de luna au venit dupa retete compensate si gratuite ca elibereaza farmaciile, de fat eliberau azi ca maine nu se stie care mai da.

Ma duc sa termin mancarea, intre doua oale mai citesc si scriu pe-aici.
Maine am musafiri, vine fina noastra la noi si sta pana luni ca sotul ei pleaca in Germania.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Fetele vreau sa va intreeb ceva : acum a facut tzuca kk si cand am vrut sa o schimb m-am socat un pik,kk era plin de firisoare subtiri negre.Oare ce sa insemne asta?La bb vostrii s-a intamplat sa fie kk asa vreodata?Please sa-mi raspundeti!!!
Pupici!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alinutza, nu stiu ce sa iti spun. Eu nu am patit cu Tudor niciodata asa ceva. Ar fi bine sa suni medicul.
Multa sanatate micutzei.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Alinutza, eu cred ca firisoarele acelea negre in scaun erau firisoare de sange. Tu ai fost internata cu ea in spital pentru enterocolita? Poate fi si aceasta o cauza, dar mai bine suni medicul si iti spune ce trebuie facut. Cat a fost in spital ia facut coprocultura?
Sanatate multa si nu te speria. Multi copii fac chestia asta si la o usoara enterocolita. Sper sa nu fie nimic grav la voi.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput