Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Intrebari pe care am sa i le pun si medicului pediatru, dar abia peste vreo 2 saptamani, pana atunci vi le pun voua:
1-ati auzit cumva ca bebeul tb uns pe fata iarna cand merge afara? (pediatrul nostru este complet impotriva unsului, indiferent pe unde)
2-trebuie sa aibe gurita si nasucul acoperit? La o adica gurita inteleg, dar nasucul - nu
Noua dr ne-a zis sa o scoatem afara pana la maxim -4 grade.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nu am prea mult timp, asa ca va spun oful meu cel mare: tampita de lege ptr mame.
cica ne stimuleaza sa ne ducem la serviciu cu 3 mil, da' daca ne ducem la serviciu, ce impozit platim. tot ei sunt in castig.

Cei care pierd cu adevarat sunt puiutii nostri care raman asa de mici cu bone.

Ioana, Jadi, felicitari ptr curajul de a face bebe doi.
Antoanela, ma bucur sa aud vesti despre verisorul lui Victor. Lasa ca va scapa si Victoras al tau de colici.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, am observat ca atunci cand papa noaptea san, dimineata isi tot ridica piciorusele, deci o doare burtik. Azi dimineata nu s-a mai foit de loc. Fac si eu experimente. O sa vad cum merge asa. Poate totusi am sa ii tin o masa de lapte noaptea.
Ege mie peste zi nu-mi doarme mai mult de 1/2 ora. Numai daca iesim afara, atunci dormim si 3 ore.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Karmenutza nu te speria ca ti-a venit bucuria si e mai abundenta si tine mai mult, e normal, la fel am patit si eu.

Jadi Vladutii nostri sunt cam de o varsta, noi am avut mereu colici, dar acum spre 2 luni parca avem crize mai dese simai naspa.... deci e posibil sa aveti si voi ceva ceva....

Moki iritatia de pe obrajori trece de la sine, ai rabdare, noi suntem deja la tura a doua, iar apar iar dispar bubitzele, am inteles ca poate sa o tina asa pana la 1 an.... sa speram ca nu...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si la noi apar si dispar bubitele de pe fata.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

cristina, dar ce, sperai cumva ca astia de dreapta sa dea o lege astfel incit oamenii de rind sa iasa in cistig?
mimsi, n-am auzit de creme pe fatza; iar despre fular, maica-mea a citit in documentatia mea (ori in CC ori in tencul de reviste mami) ca nu se pune fular peste gura. Asa ca noi iesim doar cu fular la git afara.
karmenutza, in CC scrie clar ca intre deget si suzi se prefera suzi; ea nu-si baga degetul (de fapt pumnul) in gura decit inainte de a adormi, citeva minute; si am zis sa-i bag suzi in acel moment, poate uita de mina (desi nu cred ...).

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mamma mia , dar ce spor aveti la scris !

Eu tocmai am venit de afara .Am fost sa ii arat zapada lui Mihnea .Reactia lui : "kaka".Tot ce e pe jos e murdar , prin urmare e kk .Banuiesc ca asta a fost judecata lui . Inteligent baiat are mama .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, am inteles . Nu stiam ca Miruna isi mananca pumnii.
Mimsi, nu se pune fular peste gura si peste nas. Respiratia calda + aerul rece de afara = condens = respiratie umeda. Nu e bine. Doar la gat se pune fular. Adica il pui legat la spate. Nu se intampla nimic daca respira aer rece de afara. Apropos de fular, i-am luat ieri lui fii-mea un set de fular si caciula, rosii, foarte frumoase, cu ciucurasi lungi si margelute insirate in ciucuri, in crestetul capului. Si la fular la fel dar ciucurii sunt mai scurtuti.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana, sa stii ca eu am sunat ieri la primarie pt dosarul CIC pe 2006 si mi-au spus ca persoanele care sunt angajate tot la firma ar face cererea. Dar eu n-am citit OU 148 sa o verific
Cristina, ai mai facut ceva cu bonele? Ca eu am ajuns iar de unde am plecat!!!

Fetelor, unde gasesc si eu CC asta ca m-ati innebunit...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Multam de raspunsuri, dragelor. astea erau din ciclul "una pe zi" servite de socrella. Si ca sa nu mai zica ca-s eu reactionara la ideile ei (proaste, ce-i drept!) am zis ca am sa intreb. karmenutza, de unde i-ai luat setul? Ca si noua ne trebuie. Voi aveti manusi? Ca nici d'alea n-avem. Am vazut un set manusi +fular+caciula la carrefour, portocalii, numai ca mi s-au parut cam mari. eram si cu cupilu da inca nu sta la probat.
Tot din aventurile cu Socrella cel mai greu a fost sa o lamuresc ca n-am sa ma las in veci convinsa sa scot cupilu fiert din apa. (adica incepi baita cu apa la temperatura normala si o incalzesti treptat) Si cate mai sunt...

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput