Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Am trimis mai devreme ordonanta!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alexandru doarme si eu ma plictisesc fiindca m-am obisnuit sa ma activitate toata ziua.
Codruta Petra se satura numai cu ceai si poate dormi? al meu nici chip sa doarma numai cu ceai ....
Asta noapte s-a culcat al meu copil la 23 si s-a trezit la 4, apoi la 9.
Am citit intr-una din carticelele primite in maternitate ca " o regula generala de calcul, aplicabila pana la varsta de un an, este urmatoarea:
PC=talia/2+10 cm unde PC e perimetrul cranian
iar la Alexandru nu respecta si m-a apucat teama .
La el PC= 41-42 cm iar talia= 48-49 cm..e prea capos?

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mimsi asta chiar nu am auzit-o ..cu kupilul fiert...interesante ideile socroseniei..

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nadina, promit ca las fata da' tu promiti sa nu fii socrella rea pentru ea, da?
Cat despre CC- este cartea roz, scrisa de sotii Capraru. Am cumparat-o si eu in cele din urma ca ma innebunisera fetele de pe forum, vezi ca se gaseste in librarii (Mama si Copilul se numeste, la Editura Medicala). E buna, scrie tot ce vrei acolo, dar are pe alocuri niste expresii invechite si mori de ras...

Fata mea mai are un pic pana la vaccin, ii facem si noi hexa, sper sa nu planga. Cat despre botez, mai e cineva care il face asa tarziu? noi am hotarat data de 5 martie, e ultima sambata inainte de Postul Pastelui. Acum, in post, nu am vrut sa fac ca mi-a zis preotul ca e pacat mare sa dau bucate de dulce la petrecere. M-a sfatuit sa fac botez si sa las petrecerea, ca doar botezul nu inseamna petrecere. Dar poti sa faci asta? Toate rudele si prietenii asteapta si petrecerea. Si la cum ii cunosc nu pot sa le servesc doar zacusca si masline. Asa ca...
in ianuarie si februarie mi-e frica ca e prea frig...asa ca prima saptamana din primavara suna bine, ghiocei, muguri in copaci...sper sa fie frumos, chiar daca fata o sa aiba 5 luni atunci.
De innebunit m-au innebunit babele cu "copilu' cere botez, d-aia plange atata" - eu cred ca e de la colici. La noi functioneaza Calma Baby, dar nu ii place gustul si abia putem sa i-l dam! Am avut si Debridat, tocmai ce l-am aruncat. Dupa ce prepari solutia e buna cam o luna, apoi trebuie aruncata...sper sa ajung zilele astea sa ii cumpar alta sticluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor. Hop si noi
Noi am avut program artistic pana acum. Simt ca-mi crapa capul. Stiti melodia din reclama aia impotriva violentei cu "ti-am pregatit un loc la noi in celula"? Toate jucariile noastre melodia aia o au, iar bursicutzei mele ii place tare mult. In schimb eu daca o mai aud o iau razna.
Eu cand pun Bonisanul tin putin sticluta inclinata, asa curge mai intai pe margine si mai atenueaza viteza. Oricum mie imi e mai usor pt ca pun in biberon, pt. ca daca ar fi sa-i dau direct in gurita ar fi chin.
Fetele, eu o ung pe bursicutza pe obrajori cu putin ulei de masline pt. ca ii crapase pielea, fiind dolofana in obrajori sta f. intinsa. O ung seara dupa baita si vad ca acum nu mai e crapata.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Kupilu fiert, am aplicat-o la fii-miu cand era bebe. Dupa care il infofoleam bine, bine, legat fedeles si culcat. Cand il dezbracam peste noapte sa-l schimb, cred ca i se facea frig, saracutul. Cert este ca racea cam des. Si cred (cu mintea de acum) ca si asta era un motiv. Oricum, si la fii-mea mai pun cate un pic de apa calduta ca intre timp se mai raceste cea din cadita. Dar nu o fierb (pe fii-mea).
Caciulita si fularul le-am luat din piata de la mine (Rahova). Avem aici vreo 2 "cartiere" de gherete unde gasesti tot ce-ti bubuie mintea, "ace, brice si carice". (Pardon de expresie)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Raluca, bonnisanul este un pic mentolat. Nu modifica gustul laptelui? Ii mai place laptele asa?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu revin cu aceleasi prostii: am capiat cu alaptatul!!! suge ce suge si incepe sa urle cand nu mai curge asa usor. pot sa pun niste intrebari tampite?
de ex: cele care alaptati - mie imi curg din sani, cand ma mulg, picaturi. am doar cate un canal subtirel in fiecare sfarc din care tasneste, timid si subtirel, un fir de lapte. am inteles ca ar trebui sa am mai multe canale si sa nu ma doara sfarcurile si acum, la o luna jumate de la nastere. nu stiu, oare am tzatzele super-handi de nu curge din ele? ce pot sa fac? offf...

si, de curiozitate, nu vreti sa facem o statistica? cam cate alaptam exclusiv, cate dam copiilor mixt, cate lapte praf exclusiv.

nu stiu ce se intelege. e pranzul cel mare si eu tot nu m-am trezit de-a binelea.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Si eu mai pun un pic de apa calda, dar cat sa ajunga apa din cadita la 37-38 de grade. Aseara m-a sunat sa ma intrebe daca nu i-am facut baia mai fierbinte, ca-i mai rece. da, sa i-o fac mai fierbinte ca diferenta de temperatura sa fie mai cat mare . De picioare legate ca sa nu iasa cracanata n-are sens sa va mai zic.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu ii fac baita la 40-41 grade.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput