Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
ieri am avutr parte de o criza de colici de la 22 la 22.30 de nu mai stiam ce sa ii fac ..am papat varza .
Fetelor care aveti probleme cu lactatia va rog sa incercati ceva..papati supa de pui(cu ceapa, cartofi, morcov, telina, pastarnac..).
Am papat saptamana trecuta seara si m-am trezit cu sanii beton si nu stiam de ce..aseara iar s-a repetat fenomenul si cred ca e de la supa...incercati si voi si spuneti-mi rezultatul ..poate sunt eu nebuna.
Jadi pentru marirea apetitului stiu ca merge sa ii dai si vitamina C fiole cate 2 ml pe zi.
NOi ne aflam la extrema cealalta si am vazut ca la 3 luni baietii trebuie sa aiba maxim 7,6 kg iar noi ne apropiem cu rapiditate de limita aceea...poate se mai opreste si el ca deja parca ridic un saculet cu nisip cand il iau in brate .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

ieri am avut o zi cumplita de nu am reusit sa fac nimic altceva decat sa tin fata in brate,nu stiu ce a avut de a plans toata ziua,nici nu prea a vrut sa manance,nici sa doarma..si in final la 12 a adormit,s-a trezit la 4,a mancat putin si la 8.30 de m-am si speriat cat a dormit..a mancat iarasi putin si de atunci doarme..cred ca recupereaza ziua de ieri.

Si noi avem probleme cu mancatul,cum se apropie ora mesei ma ingrozesc..mancam mixt(pentru statistica),incepem cu san,atunci cand e adormita,daca nu bibe cu lapte muls si dupa suplimentul..Acum ziua ii dau numai cu bibe,ca asa pot sa vad cat mananca si e si ea mai linistita,nu se mai agita asa ca la san.Oricum tragem ff mult de bibe si eu de ea,ca e ff lenesa,nu prea-i place sa suga,incghite aer...ori se agita si scoate bibe din gura si e cu mare cantec..ajungem uneori tot intr-o ora sa mancam..
Biberoane si suzeta tot NUK,ma enerveaza suzi aia de la Nuk ca lasa semne pe fata,am mai incercat de la chicco dar nu-i place.

Sunt cam suparata de ieri am tatele si mai moi si laptele la jumatate,am alergat repede dupa galactogil si inca nici un efect..si nici peste noapte nu s-au intarit asa ca inainte..oare de ce??sa fie cumva asta finalul??eu inca nu ma las,mai trag de ele,mai beau ceai..poate,poate imi revin..

Baita o facem in dormitor,la 39-40 grade,cu clatire dupa.Cadita avem italieneasca,am avut si noi surprize cu furtunul dar in baie,nu in dormitor.In shimb,de 2 zile,plange copila ff tare cand o scot din baie.Pana acum mai plangea dar o linisteam cu suzeta,ei acum nu se mai linisteste cu nimic..oare de ce urla asa tare,va dati seama ca nici gand de ceva masaj dupa baie,eu abia de apuc sa o imbrac.

m-am uitat si eu pe b1 aseara..ce reclama si-a facut tipa..m-am suparat un pic cu feliuta de cascaval..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu sunt franta, noptile sunt de kk, mananca putin si des dar pe total mananca enorm, 860 ieri, are 4 kg. In plus mesele au inceput sa tina mult, adoarme mancand 30-40, se trezeste repede si mai vrea putin, ce-o mai fi si asta?!
Tetina de la Avent nr 2 nu se foloseste de la o luna in sus? Deci as putea sa o incerc si eu, nu? Are o luna si 1 zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata mamici si pitici

Mergi la inceput

Jadi, e foarte frumos Vlad, nu e slab deloc, e bine facut! parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!

Marlena, eu asa patesc cand mananc ciorba de cartofi. Mi se fac beton sanii.

Nu stiu de ce papa Petra dimineata asa de des. I-am dat la 3 jumatate azi noapte si la 6 a papat iar si pe la 8 jumatate din nou. Asa face aproape in fiecare dimineata. La voi papa doar o masa dimineata?

Tonnia, la tetinele cumparate de mine de la Avent sunt 0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni.
Maddy, incearca sa ii faci baitza dupa ce a mancat (normal la 1/2 ora dupa). La noi asa functioneaza si pot sa ii fac linistita masaj. Uneori ii dau putin ceai dupa baie si doarme apoi.
Miflore, imi pare bine ca, prin ce ai scris tu, m-ai linistit pe mine. Nu ma gandeam ca in 10 minute de supt poate manca asa mult. Ca eu la muls nu scot decat putin.

Eu cred ca nu mai crestem asa de mult in aceasta luna. De o luna a luat 700 g, dar de vreo saptamana nu a mai luat la fel ca si pana acum.
Simona, grasunica fetita ta. Inseamna ca papa tare bine de la tzitziul tau.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am uitat sa va zic ca la noi sunt -10 grade. Am vrut sa o scot pe la 12 afara, dar daca nu sare termometrul macar la 0 grade, nu o mai scot. As scoate-o si pentru 15 minute, dar pana o imbrac si mai ales cand ii pun caciulita, face cu nervii si ma trec toate caldurile. Ori o scot sa o tin macar 1/2 ora, ori nu o mai scot.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Codruta, tetina cu un orificiu nu e pana la 1 luna si aia cu doua, pt 1-3 luni? Te mai uiti o data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Codruta, asa este. Scrie si in CC. Din luna a treia, copiii nu mai iau asa de mult in greutate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput