Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna seara dragutzelor,

..asa ca inainte de somnul cel de seara ne alaturam si noi cu unele anunturi.

Aveti tastarnita nu gluma, abia reusesc sa va citesc, daramite sa mai si raspund.

RoxiP si Gina, Domnul sa va binecuvinteze copii si noi asteptam marele eveniment in decembrie cind vine tati acasa. Dar de fapt vreau sa le urez la toate cele care ati dus copii la biserica. Este locul unde ei se intilnesc cu DUmnezeu. sa fiti bincuvitate cu copii sanatosi, frumosi si sa va dea Dumnezeu zile sa-i vedeti crescind.

Pe noi incadratine in categoria NATURAL, ocazional ceiuc. Foarte multa lume mi-a spus sa ii dau si ceiuc din cind in cind pe parcursul zilei. Ca asa cum noua ne este sete si lor le e si le prinde bine, nu are ce sa la pice rau. Asa ca din cind in cind mai bem si ceai.
Noi astazi am facut 2 luni. Suntem tare mari. deja ridem la ratuste galbene si mai ales daca fac si ceva sunete.
Am fost la tanti doctor si am facut vaccinul, pe la 12. Pina in prezent fata e putin miriita, dar a dormit toata ziua. Sper din tot sufletul sa doarma si la noapte. Acum inainte de masa de seara am luat temperatura si avea 38.6 asa ca i-am pus supozitor si a mincat si a adormit din nou.
Si avem urmatoarele rezultate 6,050g si 63cm (o lungana nu gluma).
Si nou luam acum debridat. se pare ca a functionat, dar vrem sa vedem cit de bine e si peste 2 sau 3 zile. Va anuntam.
Si noi suntem pe suzi, dar nu de la o firma anume. noi le-am primit si nu imi aduc aminte firma, important e ca e de ajutor. Se mai intimpla noaptea s mai adoarma la mine in pat dupa ce maninca la masa de noapte si la urmatoarea masa incepe sa se foiasc. Dar eu cum sunt chiauna de somn, iau suzi si i-o tot servesc pina ajunge sa scoata un sunet si imediat imi trece somnul si ii dau sa maninca.
si noi mai avem ceva colici, dar nu asa dupa cum spuneti voi. Foarte rar a plins si asta numai pe parcursul zile din cauza colicilor, noaptea nu imi aduc aminte sa fi plins vreodata, si avem 2 luni. Slava Domnului. ca eu stau foarte rau cu nervi[bang[

O sa incerc miine sa pun si eu ceva poze sa ne mindrim si noi, ca pina acum tot ce am vazut numai frumuseti de copii. Frumosi toti, de la cel mai mic pina la cel mai mare. sa va traiasca

Va dulce pe toate si ne vedem miine

Simona si Maia 22sept2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,treceti-ma si pe mine la categoria celor care alapteaza natural.Multumesc

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am citit ca acasa se face vaccinul de 2 luni 5-6 in unul! Pot sa va zic ca aici se fac in injectii separate asa ca micutza mea a incasat 4 injectii dintr-o lovitura! Doua intr-un piciorutz, doua in celalalt. Imi venea sa pling si eu acolo linga ea! Ma intreba doctorul inainte de veccin ca de ce nu mi-am adus sotul sa ma ajute...La 4 luni ma duc sa il iau la intrebari pe doctor de ce nu fac si ei vaccinul asta all in one!
Cit despre temperatura la baie eu o masor cu mina. Daca apa e ok pe incheietura miinii inseamna ca e ok pentru Monica. Ii place tare mult la baie si nu a plins decit la prima baie.
Si ca sa inchei ma altur si eu la hranitul natural, fara ceaiuri si alte cele.

Anca & bb Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am uitat sa va spun ca am intrebat si eu de vitamina D si singura modalitate prin care i-o pot administra e prin multivitamine picaturi. Nu au vitamina D separat asa ca am inceput sa ii dau multivitamine.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Nu se putea sa trec cu vederea un asa eveniment! Acum, la 2 luni si 1 zi fata mea a mancat la prima masa 200 de ml!!! Si asta in 10min si de la un san! Pana acum max era de 170ml; nu va spun cum se bateau turcii la gura ei
Ca bilant, in luna 2 papusa mea a luat 750 de grame, bine zic eu!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ca mai vorbiti de vaccinuri: infanrix hexa se gaseste la medicover cu 1850000, eu acolo l-am si facut si acolo i-am facut si tot controlul de 2 luni: masurat, cantarit, consultatie, ascultat plamanii, deschis gura mare sa ne uitam in gat, discutii, intrebari etc; pediatra mea face consultatii si la medicover, d-aia am ajuns si pe-aici;
Cu copro, eu am mers la farma si am capatat un borcanel cu o lingurita in el; am recoltat si am dus-o la spital, la Emilia Irza si a fost OK; nu stiu cum e cu gelul incolor al Ioanei; probabil ca e mai smeker!
Jadi, ce frumos e Vladut! Nu-i deloc pui de gostat, e naltut si atletic, cum le place fetelor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ioana, repeta analiza, eu nu cred sa aiba fata klebsiella; si mie imi iesise la o analiza kestia asta cand eram gravidutza, am repetat-o si nu era nimik; asta se ia din spitale, intr-adevar, dar din sonde urinare, pefuzii prelungite; asa ca repet-o, eu zic ca n-are nimik fata!
Cristina, bafta la vaccinuri!!! Tinem pumnii sa fie fara reactii la ambii copilasi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

mifloricico, mersic de incurajari. Pe mine ma mustra constiinta de mor ca am dus-o la spital sa o cintaresc, iar vaca de dr a pus-o pe cintar fara pampers. Nu mai las sa se intimple asta niciodata.
anirim, si eu m-am uitat ieri pe b1tv; pt cine nu a vazut, a fost invitata nutritionista care a ajutat-o pe Teo sa slabeasca peste 50 de kg si pe Mihalea Radulescu dupa nastere sa-i revina silueta. A vorbit foarte foarte frumos, iar cind a mai zis ca piinea e OK, ca o felie de cascaval face cit 3 de piine, a devenit brusc pretena mea.

Fata mea tot doarme, cred ca e prima zi in care ma trezesc inaintea ei; si ieri a dormit toata ziua (nu exagerez, doar cu pauze de masa, in care adormea la sin). Am pus mina pe ea, dar nu are febra.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Daca pe nutritionista o cheama Mihaela Bilic, atunci am vazut in rev Tango ca a scos si o carte "Silueta dincolo de mituri". Eu oricum am sa o iau si va zic dupa aia cum e.
O zi buuuuuna va doresc.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mimsi, abia astept sa ne zici de carte.

Cred ca la fata mea puseul de crestere de la 3 luni are ca suport somnul si nu mincarea.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput