Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62543" target="_blank">aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, scuze, am facut confuzie. Eu ziceam de suzete, tu de tetine!!! Nu am tetine de la Avent

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata,

Harnice de dimineata nu gluma.

Maia maninca in 10 minute. Dupa 10min scoate tita si nu o mai ia nici daca o fortez in gura ei. Se burica si se inroseste si gata, incepe plinsu. Asa ca m-am hotarit sa nu o mai stresez daca ea nu vrea. Dar imi manincacam la 3 ore sau 4.am incercat sa vad de ce o tine asa de mult (adica 4 ore uneori) dar nu am nici o descoperire. Maninca si gata.
Adevarul ca incerc sa am cel putin o masa in care eu maninc carne, costita sau salam sau pulpe de pui la ciaun sau cu smintina si bine inteles ceva cartofi, dar sa nu lipseasca supa sau borsul. Cred ca de aia se satura ea in 10 min. Doar in primele saptamini (cred ca 3 sau 4) minca in 20 de min, dar acum gata. Dupa 10 min fix nu mai maninca.

va rog sa imi spuneti si mie cit costa CC ca daca ma duc in oras sa am bani pregatiti pentru a o cumpara. Toata lumea face referire la ea, si eu nu o am. Dar nu mai e mult si o cumpar.

PE mai tirziu...
Simona si Maia 22sept2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Simona, cartea roz o gasesti si pe site-ul "bebelusultau.ro"si costa 545000.Mi-am facut si eu comanda azi.vazand ca fetele fac referire la ea am zis ca trebuie sa o am.Apropo eu am facut facultatea la Sv, la litere.Am absolvit acum 3 ani.Vroiam sa-ti spun, asa, ca mi se parea ca avem ceva in comun.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput