Mamici de ianuarie-februarie (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna dimineatza!!!
Vad ca e o dimineatza plina si fetele active.
Aveti idee cine mai merge la doctor azi in afara de Denisa? S_a cam luat o pauza cu eco sau mi se pare mie?
Dana merci pentru cantecele eu deja le_am tras pe un cd pe celelalte .
Maraki eu zic sa dai un telefon totusi ca nu se poate sa platesti si sa nu primesti articolul. Mai incearca nu ii lasa.
Daniela mie mi_a placut totdeauna sa ma plimb pe malul marii iarna chiar dc era ingrozitor de frig. Te simti mai bine ai dormit mai bine?
Crisu chiar asa dc ai probleme cu colul normal ar fi trebuit sa iti spuna sa stai la pat si sa te odinesti ca sa nu nasti mai repede sau a sarit peste partea asta?
Nicola bafta maine la analize.
Toanca cand termini cu treaba la servici inainte nu erai asa ocupata.
Fetelor eu azi fiind marti iar o tai cu Marian de data asta sa studiem nu stiu ce parc auto si ma duce la un resto cu specific bietnamez_ chinez_ etiopian sa vedem ce animale mai mananc si pe acolo.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata gravidutze

Diana nici eu nu suport sutienul, sant sigura ca imi trebuie altul muuult mai mare pt. ca ma strange rau si imi cad breteleleCred ca o sa imi cumpar direct pt. alaptat.Mie mi-ar fi placut sa fiu singura in salon pt. ca nu imi place sa vina vizitatori oricand si sa ma prinda cum alaptezAcum asta e cosmarul vietii mele: cand alaptez nu vreau sa intre socra-miu in salon si sant toate sansele sa se intample asa pt. ca sant lasati fara probleme in spital
Andiadoro,chiar trebuie sa ai mare grija sa te menajezi cu colul,nu ridica mai mult de 1 kg, nu urca scari, stai mai mult in patLa prima sarcina am fost foarte sensibila, de doua ori am avut iminenta de avort,de data asta nu a fost zi in care sa nu stau cateva ore in pat pe timpul zilei si vad ca totul a fost perfect la fiecare control.
Burtici inca nu am citit ce ati postat, revin

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
am reusit in final sa citesc tot ce ati scris.Dar ati scris nu gluma.
Imi plac cantecelele pe care le avem pe contul nostru ...Deja am inceput sa cant din ele singurica . Dan inca e la faza de fredonat , fara cuvinte...
Ma bucur ca in mare sunteti bine toate , va pup.

Anca 28+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Toanca si Nicoleta eu ii zic pilaf sirbesc la cel facut cu multa ceapa verde, ardei gras si morcovi si mult marar...desigur si orez...cind vreau il fac cu carne, cind nu cu ciuperci...demential! Pe mine ma cam doare capul, in special seara, dar vad ca si acum ma doare...mi-e frica sa nu fie vreun semn de preeclampsie...si mai am si crape noaptea ca si cind m-ar trece o cufureala, dar nimik...a mai patit cineva asa ceva?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Chiar nu mi-a spus sa stau la pat, probabil ca nu sunt probleme asa mari. Doar ca la servici o sa vin pana la sfarsitul lunii, asta a fost singura conditie.

Crisu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehehe, fetelor, poi nu v-a zis Daniela ca sunetele delfinilor fac bine la bebei? Poi la bebei nu la mamici. Mamicile sa asculte muzica cu doape in urechi

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Tocmai am auzit o poveste de bebe nascut la 6,5 Kg !!!!!!!!!!! Si mama mamei asteia, a nascut gemeni in toatal de 11 Kg !!!! Ce ziceti de asta ??

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetele

si eu pe aci, mai greu cu scrisul ca de obicei . Azi mergem la spitalul unde vrea sa nasc, sa ma inscriu, asta insemnand discutii cu ginecolog si cu anestezist legat de peridurala (am ajuns la concluzia ca o vreau si o doresc , numai daca printr-o minune rezist relativ bine la dureri, atunci nu). Si am emotii ca poate poate o sa imi faca aia si un eco, sa aiba la dosar , sa o vad si eu pe bebitza mea,c a tare dor imi e de ea... De nu, o sa ma mai perpelesc pana pe 5.12, cand am control si cand sper ca va face si eco...

In rest, per ansamblu suntem bine, nimic nou, per detail probleme cu mainile... de 3 zile imi sunt tare umflate, mai ales dreapata, i ma doooor non stop si ma furnica, si imi amotzesc, mai ales noaptea. Ceea ce inseamna implicit si ca dorm iepureste, mai mult ma trezesc si adorm decat sa dorm adanc . Da' trece si asta, bebe sa fie bine...

Utocatalina:: ai intrebat de dureri de cap si preeclampsie. Ai si alte semne in afara de durerile de cap? Cum stai cu tensiunea? Dar cu umflatul mainilor, pleoapelor, picioarelor, cu vederea? Daca astea sunt Ok, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Dar evident ca cel mai bine intrebi doctorul, numai el te poate linisti cu adevarat...

O zi frumoasa va doresc,

Adriana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute dragi,
Am cam dormit agitata in noaptea asta, m-au treit si crampele dupa plimbarea de ieri, dar cum ma apuca nu ma las sa ma chinuie, sar imediat in picioare din pat si imi trec. Ursoaicapt sfat.
Azi am fost la o cunostiinta la care am lucrat eu, si cum nu stiu cand ne vom mai vedea, mi-a dat deja cadoul pt Craciun: un costumas pt bebelina. Bluzita are 2 fete, caciulita la fel si pantalonasi. E asa de frumos !!!
Azi nu stiu daca voi mai intra pe net, ca e ultima zi cand e mama aici, maine pleaca . Acum o astept sa vina, si avem de umblat, sa isi ia ramas bun. Ea saraca, aseara plangea , ca pleaca , eu ma tineam tare, dar nici mie nu imi e usor. Maine va fii o zi teribila, of ce urasc despartirile astea

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Adriana asa curand te duci la spital pt. inscriere? Mie mi-a spus dr. pe la 34 sapt. sa ma duc Sapt. asta sun si eu sa fac programare pt. luni sa vizitam spitalul
Catalina la pilaful sarbesc eu mai pun si rosii

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput