Mamici de ianuarie-februarie (69)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Adriana de umflat inca nu ma umflu, dar am o stare ca sunt grea toata...tensiunea este buna, dar seara nu pot sa mi-o iau ca nu am tensiometru si pe mine seara ma apuca durerea de cap...care vad ca a aparut mai mult de cind nu am mai luat Bio Marin Plus...azi trebuie sa gasesc asta sau uleiul de peste...luni am sa-i zic desigur lui T! Si sapt. viitoare trebuie sa ajung si la ortoped sa vad daca imi recomanda sau nu cezariana!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by maraki
Adriana asa curand te duci la spital pt. inscriere? Mie mi-a spus dr. pe la 34 sapt. sa ma ducSapt. asta sun si eu sa fac programare pt. luni sa vizitam spitalul
pai ma duc ca nu are rost sa o mai lungesc. M-am hotarat la care spital vreau, si mai bine mai tai o liniuta de pe interminabila lista cu ce mai e de facut pana vine Maya
Adriana 27+
Ana_m spune:
Va scriu pe bucati, caci compu face probleme si nu vreau sa scriu un mesaj lung si sa-l apuce damblaua sa nu mai pot trimite mesajul.
Apropo de durerea de cap, si pe mine ma cam doare capul Catalina, si mie mi-e teama de acelasi lucru, dar mai sunt niste semne cum zicea si Adriana : sa vezi ceva ciudat in fata ochilor ( asa ceata, sau stelute), o durere puternica , de scurta durata cumva sub inima. Du-te la o farmacie sau un medic sa iti ia tensiunea. Eu am tensiometru, dar cum nu e profesional , nu ma mai incred in el. Poate cobor si eu pana la farmacie sa o masor.
March, anul trecut stateam intr-o localitate pe malul marii, si intr-adevar batea vantul, da parca nu chiar asa ca la Marea Neagra. Imi amintesc ca am fst intr-o zi de februarie in Constanta si ne-am dus la malul marii, mama ce vant batea, de nu puteam sa respir. Am facut si niste poze, si am iesit de zici ca eu eram Muma Prapadurilor
Ana
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Adriana, succes la spital azi, si iti tin pumnii sa iti vezi bebelina
Nicoleta, ca intrebai de idei de mancare, eu azi vreau sa fac o tocanita, pe care deja trebuia sa o incep , da uite ca nu pot pleca de pe forum.
Irina , ai grija ce papi azi la restaurantul ala !!!
Giovatrimite-mi si mie niste zapada......la pachet. Iti trimit eu soare daca vrei.
Ieri am fost intr-un magazin si am vazut un brad superb, ornamente, mama as fii cumparat jumate de magazin. da e asa ciudat sa vezi Mosi Craciun si afara 18 grade.
Ana
32+
maraki spune:
Ana sa poarte bebelina sanatoasa ce a primit aseara
Mama ta cand mai vine la voi? Ce repede a trecut timpul, parca ieri scriai ca a venit...
Fetele am vorbit aseara cu Roxana, era la un prieten( pe care il cunosc de cand era in burta la maica.sa )si mi-a spus sa-i trimit niste poze cu mine....dupa ce le-au vazut, ce credeti ca au spus amandoi? Ca am imbatranit

De fapt baiatul ala a spus ( el nu ma vazuse de doi ani ) iar Roxana i-a dat dreptate
Am fiert cartofi sa fac o salata orientala, pt. cine mai vroia idei![]()
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
irinadum, asa e; inainte eram mai libera, dar acum avand in vedere ca intru in concediu, incerc sa-mi cam termin toate treburile; nu-mi place sa las lucrurile neterminate; am foarte multe procese pe rol.....de facut ordine in acte, etc....
Norocul meu e ca inca mai pot.
Si, pe cat posibil, incerc sa va citesc ca sa nu raman in urma cu stirile...
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
Ana_m spune:
Maraki, lasa-i draga, ca pustii asa sunt . Poate a vzut ca esti schimbata, si nu stia cum sa se exprime. Si fratele meu are 20 de ani si tot imi zice ca mi-s ca o baba
. Nu stiu cand va veni mama, cert e ca acum va veni soacra. Mama sper ca va veni la anul , dupa ce pleaca soacra, dar asta depinde inca de o gramada de lucruri , de cum imi voi gasi eu servici, depinde de asa de o gramada de lucruri ca planuri chiar nu pot sa fac. Normal ca mi-ar fii placut sa fie mamma cu mine cand nasc, dar ma bucur , si asa , ca a venit mai repede, a putut sa lucreze putin si sa isi faca niste bani ( caci cu pensiile din Ro.....). Asa a fost vara, a mai prins si plaja, chiar zicea ca nu credea vreodata ca o sa ajunga sa faca baie in Mediterana.
Ana
32+
Giova spune:
Ana ia de aici
.
Nu mai fi necajita ca pleaca mami, stiu cum e, dar asta e viata, nu avem ce face. Bine ca a reusit sa faca niste banuti, vorba ta, ca de nu....mori de foame si de frig aici. Cica de la primavara scumpesc astia gazul. Tot e bine ca nu l-au scumpit de acum, in plina iarna. dar gata cu politica.
Monica cum te simti azi?
da-le pace copiilor, ce stiu ei despre gravidanta si alte alea. Vor trai pe propria piele. Roxana nu e cu tine in Germania?
Esti frumoasa, oricum, tanara si frumoasa.
Toanca spor la munca!!! Rezista, ca mai ai putin.
Ma duc sa pap si eu ceva, cum Clau n-a venit la pranz acasa, parca nu-mi vine sa mananc singura, dar trebuie, ca si asa ciugulesc ca o pasarica.
gio
si bb Marco 32+
maraki spune:
Ana cand vb . de mama ta imi aduci aminte de a mea
Sper sa vina cel tarziu in februarie, o sa fie prima data cand iese din tara
si iti dai seama ca abea asteapta sa fie aici
La mine e cam ciudat, parintii nostri nici nu s-au cunoscut face to face, socrosenii mei nu au binevoit sa isi i-a concediu cand am avut cununia in Ro
si santem deja de 5 ani impreuna
Giova am mai scris de doua ori pe forum
: Roxana este in Ro ca trebuie sa isi termine liceul. Si aici a nins si este zapada asezata,pe strazi e lipsa pt. ca nemtalaii curata imediat,doar prin gradini vezi omat.Ai fost sa cauti material pt. aparatori?Eu ma apuc mai tarziu sa calc ce am spalat aseara pt. Angelo
Toanca spor la treaba
Denisa te asteptam cu vesti de la eco
p.s. Giova vad ca am inceput sa nu mai am asa sila doar la gandul vreunei mancari
Acum chiar daca ma simt nasol dupa, reusesc sa mananc cat de cat mai acceptabil
pupici
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36