Mamici de ianuarie-februarie (69)
Raspunsuri - Pagina 4
marchplayer spune:
Buna dimineata fetele. Mai gravidute dragute nu va mai chinuiti cu delfinii, ca nu sunt cantece, sunt doar niste sunete pe care ei le scot si care in urma unor studii au aratat ca dezvolta inteligenta copiilor. Asa ca pe ei tebuie sa-i "obligam" la cate o portie de delfini zilnica
!
Maraki, imi pare rau ca ti-au tras tzeapa aia de pe Ebay, zici ca esti in Ro, aici nu prea se comanda online stim cu totii de ce![]()
Nicoleta, la ce ti-ar folosi aceasta analiza? Dr. ce ti-a spus? Daca el zice ca trebuie sa o faci atunci fa-o sa scapi de o grija, macar sa n-ai mustrari de constiinta. Ce-i drept este cam scump dar...!
Giova deci a ajuns zapada si pe la voi! Pe noi ne-a lasat o "tura" acum este soare dar este un geeeer, azinoapte au inghetat apele!
Monica, nu mai fac nici o plimbare pe malul marii pana la primavara, cred ca n-ai fost niciodata la mare iarna ca altfel nu intrebai! Bate un vant pe malul marii acum de-ti ingheata si chilotii oricat de bine imbracat ai fi!
Denisa, deci azi lucrezi la domiciliu, bafta la doctor azi si sa vii cu vesti din cele mai bune!
Ana chiar ca record 5 ore de plimbari, eu nici 100 de m nu mai fac fara sa ma opresc de 10 ori sau fara sa-mi ridic burtica pe care o simt tare jos si parca ma apasa pe toate cele![]()
Noi de vreo 2 nopti dormim relativ bine, ne mai trezim incomodate de o durere dar schimbam pozitia si trece, cred ca am tendinta de a dormi cam pe burta si nu-i place Ioanei, dar ce stiu eu ce fac in somn?!
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Dana, iti multumim pentru cantecele, vai ce lene imi este sa pregatesc ceva ce stiu ca-mi trebuie abia peste vreo 4-5 ani. Macar cateva o sa le invat si eu pe post de cantece de leagan ca sa mai dau si eu din gura cand o sa ma chinui sa o adorm, ca acum mai mult de un nani nani puiul mami nu stiu nimic
. Ma gandeam ca am sa-i pun CD-uri dar cred ca o sa-i placa mai mult vocea mea oricat ar suna de fals![]()
Andiaroro, bafta la analize azi si la ce mai ai de facut pe la casa. Sper sa termini si tu odata cu cuibul!
Diana, ne pare rau ca suntem in contratimp cu tine dar ce sa-i faci, cand la noi este soare la tine este noapte si invers! Acuma iti spunem noi somn usor!
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Crisu23 spune:
Neatza burticutze!
Stiu ca v-am bulversat cu vestea nasterii mai devreme.Si eu sunt la fel. Deja stau si ma gandesc sa nu ma apuce din clipa in clipa, mai ales ca mamica mea m-a nascut la 7 luni, si cam toata sarcina mea a semnat cu a ei.
Crisu
32+
dana_ene spune:
Daniela, surprinzator, sa stii ca o sa ai nevoie de cantecele muuuult mai devreme.
Eu i-am pus Oanei cantecelele acestea inca din primele luni. Sunt excelente. Ei sunt foarte receptivi si au nevoie de asemenea cantecele.
Iar Oana mea sa stii ca le cunoaste pe de rost si n-are decat 2 ani si 2 luni.
O sa mai trimit si alte cantecele, din CUTIUTA MUZICALA 1:
- Astazi s-a nascut Hristos
- Bate vantul frunzele
- Iepuras coconas
- In padurea cu alune
- Melcul suparat
- Nani, nani
- Oac, oac
- Un motan cat un pisoi
- Vine rata
Si din CUTIUTA MUZICALA 2:
- Alunelul
- Aria fluturasului
- Cantec de leagan
- Cantecul gamei
- Ceata lui Pitigoi
- Copacelul
- Cucule, pasare sura
- Fluturasul meu
- Iepurasi
- Inflorsc gradinile
- Matza
- Puisorul cafeniu
- Sade rata pe butoi
- Veverita
- Vulpea
Daniela
(28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
nicoleta raducu spune:
March..ma duc miine sa fac analiza aia..m-am programat deja..dupa ce o sa o vedem pe bebelina la eco..ca miine avem zi de eco..o sa mergem si la Geneticlab...Ma bucur ca tu esti mai bine....
Giova... ce frumos trebuie sa fi fost sa te trezesti si sa vezi zapada...ca in basme,nu?
Cata...ma bucur mult pentru vestea cu mama ta...o aminare..dar binevenita...
Eu trebuie sa gatesc ceva..si zau daca mai am idei...Voi ce mai papati?
Hai pupam burticutele....
Eu mai fac ceva prin casa,mai stau putin in pat...mai intru pe aici..asta-i regula..asa ca o sa tot scriu azi...
Nicole si Daria
27 fix
toanca spune:
neata fetelor.
Ce faceti?
Eu la munca: DATORIA MA CHEAMA.
Totul e ok si sper ca si voi sunteti la fel
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
utocatalina spune:
Nicoleta uite o idee....un pilaf sirbesc...ajuta si la digestie, e foarte sanatos ca are de toate si foarte gustos! Eu asta am in frigider...printre altele!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Si mie mi-a zis o prietena ca i-a pus cantecelele de cand era bebe mic. acum la 1 an jumate le stie pe toate.
Dana multumim pt. cutiute!!!
Daniela, da acum e la noi zapada.
Nicoleta, e frumos sa te trezesti si sa vezi totul alb, dar eu vreau sa mai ies din casa!!! Si bunica-mea ma suna disperata ca sa nu ies singura, sa nu cad, mai bine il astept pe Clau si ies cu el. Dar saracul are asa mult de munca, caci vine numai la 9 seara in fiecare zi. Asta inseamna sa nu mai ies din casa.
gio
si bb Marco 32+
dana_ene spune:
Banc:
In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani, dooormi usooor ...
![]()
Daniela
(28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006