Mamici de ianuarie-februarie (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ce naiba? Am postat de 2 ori mesajul si nu mai am optiunea sa sterg? Nasol? Apropo...daca a-ti vazut pe undeva veioze haioase pentru bb ziceti-mi si mie unde si la ce pret!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

BUNA DIMINEATZA,BURTICULTE!!!!
Astazi facem si noi 27 fix.....Si ne-am trezit amindoi migiind burtica...Draguta mamii...ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa...ca noi o iubim muuult.....
Monica.....saru"mina pentru incurajari....inca nu am discutat cu Tutunaru cum voi naste..dar..pt ca am rh-ul negativ,probabil ca prin cezariana.....
Bee.....multam pt link...nici nu stiu ce sa fac...sincer,m-am saturat sa ma imbuib cu injectii si tot felul de pastile....
Diana...saru'mina ca te gindesti la noi....
Cata...incerc sa fiu pozitiva...ca bebelina mea simte,draguta mamii..cin mami a ei se streseaza.....
M-am trezit cu gindul sa merg la Geneticlab..sa fac analiza aia...si nici nu stiu....
Daca nu o fac...mi-e ca o sa fie naspa..Off...
Om vedea...Aveti grija de voi..si sa aveti o zi frumoasa...
Vreau sa va zic un lucru..poate par o ciudatica..dar sa stiti ca am reale motive cind imi fac griji...am la activ o sarcina pierduta la 4 luni...si nu as suporta gindul ca s-ar putea intimpla din nou...de aia ma panichez la fiecare faza.....
Hai sa aveti o zi frumoasa......toate mamicile....
Nicole si Daria

Mergi la inceput

CATA...Biomarin-Plus noi am luat de la o farmacie care este vis-a-vis de piata vitan...cind mergi spre mall vitan,ai trecut de casa de pensii..pe dreapta,dupa trecerea de pietoni de la piata...este o farmacie micuta...la parterul blocului..si este in termen..expira 06-2007.
E putin mai scum..vreo 330000 lei..fata de cum il luam de regula..
Pupam fetele
Nicole si Daria
27 fix

Mergi la inceput

Nicoleta intrebarea mea este...cind ai luat Bio- Marinul de la farmacia aia? Sapt. trecuta? Ca daca l-ai luat acum vreo 2 sapt. era alta treaba...se pare ca de citeva zile a disparut de peste tot...am sa-l trimit totusi pe Dan acolo unde ai zis, mai ales ca este la 2 pasi de noi! Pupici si felicitari pentru 27 fix!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, burticile mele !

Nu va luati dupa icon, ca nu-s chiar asa de vesela... dar macar asta-i energizant.
Mersi tuturor pentru suportul moral. Eiii, ca doar nu le pasa colegilor mei ca-s eu gravida.
Ba mai aud si tot felul de comentarii rautacioase la adresa mea: ce i-o fi trebuit altul ?
Asa ca va imaginati ce spirit colegial pluteste pe la mine .
Oricum, nu ma intorc 2 ani, in cazul Oanei am facut prostia sa cedez presiunilor din partea sefului si am revenit la serviciu cand ea avea doar 10 luni. Si n-a fost deloc usor cu copil mic si probleme de serviciu, mai ales ca intelegere din partea colegilor... dupa cum v-am povestit... IOC !

Nicoleta, iti tin pumnii la analize. Eu zic ca nu-i cazul sa te sperii, ia sa vezi cum primesti tu vesti bune .

Daniela, lasa ca si eu am auzit de multe fete care au facut toata sarcina injectiile astea si a decurs totul foarte bine.
Nu te ingrijora, mai e putin si te intalnesti cu printzesa ta, deci merita orice .

Catalina, multa sanatate mamei tale. ... Si numai vesti bune [flo3]!

Crisu, fantastica veste . Cand medicii nu sunt siguri 100%, mai bine nu spun ca "pare" a fi baietel/fetitza. E o dilema mult prea mare pentru bietii parinti.
Cand eu am nascut-o pe Oana, una din fetele care au nascut dupa mine era convinsa ca va avea baietel fiindca asa-i spusese doctorul ei si a nascut o fetitza. A fost asa de socata, saracutza, ca o zi n-a acceptat ideea. (Cred ca am mai povestit... dar nu dati cu pietre, ca-s si eu mai batrana si mai uit).

Deocamdata serverul 3X (acolo unde este gazduit site-ul nostru) are ceva probleme tehnice, asa ca nu pot sa descarc ultimele actualizari (poza Giovei, greutatea lui Razvanel). Dar o sa urmaresc situatia lor si cu prima ocazie, le transfer, stati linistite.

Aseara mi-a tras Roxana niste lovituri undeva in zona colului, de-am simtit ca mor de durere. Asta o insemna ca nu-i intoarsa, oare ? Posibil !
Parca la multipare bebele se poate intoarce cu putin inainte de nastere, asa ca nu ma impacientez.

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Cata,am luat bio-marin acum 3 zile de acolo...Sper sa nu ma injure Dan..ca face drumul..Dar eu zic ..e posibil sa mai aiba...Incearca si tu....
Dana..multumesc mult pentru incurajari..tocmai am sunat la geneticlab sa vad cu ce se maninca analiza aia..si cik seface o cariotipare genetica..sa vada daca eu am ceva genetic care ar putea afecta bebelina...Sa ma duc..sa nu ma duc????
Hai va pup....
Nicole si Daria
27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
Azi am dormit pana la 8, si cand ma uit pe geam ...zapada!!!
Nicoleta bafta la analize!!!
Dana mersi, nu e nici o urgenta, cand se poate, se poate.
Pai eu de ce crezi ca am plecat de la birou, asa de repede? ca ma exploatau. si cand le vedeam ca ele nu vin cu orele la birou si faceam eu si treaba lor, normal ca eram nervoasa tot timpul siClau la fel, ca era acolo si vedea situatia.
Erau niste bani in plus, dar mai bine ma lipsesc si am liniste, decat asa.
NU poti sa intri in prenatal?

In dupa masa asta merg la o prietena si-mi da 2 Cd-uri cu MP3-uri, cantece pt. copii, chiar si in engleza. Cum ajung acasa le pun pe mail, ca sa le descarcati si voi.

Aseara cantam cu Clau prin casa "bate vantul frunzele...." si "ceata lui Pitigoi...". Eu le stiu de pe vremea cand eram educatoare, el isi face Cd-uri pt. masina ca sa le invete si pe urma sa vina sa-i cante la bebe.Va dati seama, ca, se apuca saracul de plans cand l-o auzi pe tat'su cantand. Dar mai bine nu mai zic nimic, pana nu vad.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Nicoleta l-am trimis pe Dan unde ai zis tu, iar daca nu gaseste o sa ia altceva pe baza de ulei de peste....cred ca e foarte bun...yammy yammySucces la analiza aia si fa-o totusi daca trebuie!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Am uitat sa va dau o veste partial buna...pe mama a vazut-o doctorul renumit si intr-adevar muschiul nu este cusut, dar a zis ca e prea devreme sa se opereze acum, i-a zis sa mai stea 6 luni, timp in care se stringe cu un briu si ia niste pastile, dupa care prin mai se va opera....este o veste partial buna, ca tot la operatie va ajunge, dar macar astea 2 luni cit mai am pina nasc voi sta si eu mai linistita!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Dragele mele, am sa trimit si eu pe contul nostru 10 cantece, care fac parte din albumul CUTIUTA MUZICALA 4 (canta Oana Cuzino, Teo, Mihaela Radulescu si Daniela Nane):
- 2 ratuste si-o babusca
- 20 pitici voinici
- Albinita
- Am o casa mititica
- Boul si Broasca
- Cantec de primavara
- Castelul
- Gainusa motata
- Gospodina
- La moara

Daca mai fac rost si de alte cantecele (mp3) le trimit tot acolo.
Trebuie facute provizii serioase de cantecele... o sa vedeti ce utile sunt.

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput