Mamici de ianuarie-februarie (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Irina,ai dreptate, hamsiile sunt pestisorii aia micuti care pot fi sarati si nesarati. Noi in salata orientala punem hamsii crude, sarate. Le prajim pe cele nesarate, ii tavalim prin malai, le prajim si le papam cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Ioana, sa ne pazeasca Dumnezeu de asemenea nenorociri.

29 fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

ursoaica multumesc frumos
Fetele care ati pus de curand termopane, la ce sa ma astept? ca joi au promis baietii de la montaj ca vin si le pun sus....se face multa, multa, multa mizerie, sau cam u ce sa compar.....Cand am pus centrala de exemplu, eu eram la Team Building la Gilau iar Cristi la niste cursuri la Bucuresti si le-am dat baietilor cheia si s-au ocupat de tot....bineinteles ca n-au spalat pe jos dar am gasit casa mult mai curata decat ma asteptam....

Ioana cu Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana ce tragedie nici nu am cuvinte.
Diana cruzi???????? Uau nu am gustat dar nu se stie eu mai bag din compozitia la chifetle de la sarmale mai bag si ficat crud dc prind, vorba lui mama gusturi de canibal ,dar trebuie sa o incerc si pe asta.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana- stai linistita, asa e viata cu buen si rele, Dumenzeu sa ne ajute sa nu avem parte de asemenea necazuri.
Diana-yummy- si eu fac pestele tot tavalit in malai si cu mamligutza si mujdei, chair vreau sa fac in weekend!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ioana normal nu au de ce sa faca murdar chiar deloc ca doar nu dau cu ciocanul si mai ales ca dureaza si f putin. Cel putin asa a fost la noi.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana de acord cu Irina, nu stiu cum e acolo, dar aici in 7 ore erau puse 8 ferestre si o usa spre backyard is aspirat de baieti si nu am dat cu carpa, decat am vopsit un pic unde era cazul la rama, adica in 2 camere, atata tot.

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Eu nu stiu acum care si cum cert e ca la mama au fost puse in o ora balconul , sufrageria si dormitorul . Pai au venit cu scheletul ala dela geam deja facut( cadrul) si l_au fixat apoi imediat altii au pus spuma sau ce naiba era si uite asa a fost gata imediat. Si mama la fel se gandea ca se vezi deranj.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Stati asa, ca mai intai se dau jos geamurile vechi, si sunt din alea babane, deci trebuie "smulse" din perete, aici ma gandesc eu ca se face mizeria de pe lume.....ca la termopane e floare la ureche....oricum, cica azi le pun, pun spuma si a doua zi vin sa faca nu siu ce....sper sa nu ma tina astia mult cu geamurile date jos ca acum sunt -8 grade la noi. L-am trimis pe Cristi sa intinda niste haine pe balcon si zicea ca i-au inghetat toate alea...

Ioana cu Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ioana gata am trimis mail-ul. Vezi daca il gasesti.

Ursoaica 33+

Mergi la inceput

Pai da Ioana se dau aalea vechi ( era bine sa le dati voi ca sa stiti o treaba) apoi ei vin cu cadrul pe care il fixeaza in secunda doi dau cu spuma si lasa asa o zi parca ( depinde cum v_ati inteles) dupa care vin si pun geamurile dar astea doua actiuni se fac foarte repede ( la fel de repede cum le dai banii cam in acelasi timp)
Nasol cu timpul fara geamuri asta asa e.
Irina 35+

Mergi la inceput