Mamici de ianuarie-februarie (69)
Raspunsuri - Pagina 13
T_Ioana spune:
Nu-l gasesc nici pe "bebeianfeb" nici pe mailul personal....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Il mai caut maine....merg la nani!
Noapte buna!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
ralirali spune:
Buna seara la toata lumea
.
Mie acum mi-au plecat musafirii si m-am apucat sa va citesc.
Asa e Ioana, se cam face moloz cand dau jos geamurile vechi. La noi cand le-au pus, au strans ei ce era mare, dar tot a fost praful de pe lume si totul vraiste. Apoi se mai face mizerie cand se izoleaza dupa ce taie spuma si cand tencuiesti rupturile... draga de tine, iti tin pumnii sa termini cat mai repede si sa nu ai prea mult de lucru.
Noapte buna la toate burticutele

.
Ralu 33+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
maraki spune:
Ioana yammiiii....
iar mi-am adus aminte de perete
daca eram prin zona ta veneam sa i-au o gura de perete
Irina se manca hamsiile crude asa cum le cumperi din magazin pt. ca sant sarate
Vaaaai ce bune saaaant....Buna de tot ideea cu pompa de muls
ma interesez si eu sa vad daca pot inchiria pt. ca am mai luat de la spital si carje fara sa platesc nimic.
Denisa scuze, sant cu capul in nori
te si vedeam imbracata in mos ![]()

Am ceva de cusut, revin burtici
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Ioana- si la noi s-au dat cele vechisi s-au pus cele noi in aceasi zi, ti-am zis in aceleasi 7h ore de care ziceam si nu s-a pus spua deloc, o fi aici alt fel de termopan, de, si mi le-au pus pe 3 decembrie, anul trecut, tot asa erau cam -2C.
Ralu-somn usor si vise palcute!Si la celelalte burtici la fel!
Maraki-spor la cusut!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
diana12 spune:
Mama ce ati mai scris, doar ce am luat-o pe fiica-mea de la gradinita si i-am dat sa manance si voi deja ati umplut o pagina.
Monica, Ursoaica are dreptate, durerile pot surveni daca ai sutien cu sarma, daca te strange, daca ridica sanii prea sus. Ganglionii pe care ii simti nu cred ca ar trebui sa te ingrijoreze. Acum incepe sa se formeze lapticul si din aceasta cauza avem senzatia asta. Incearca sa iti iei un sutien mai lejer si cred ca vor dispare si durerile.
Maraki, daca cumparam hamsii d'alea mici sarate, le taiem doar capul, le curatam si le papam asa. Restul de hamsii si peste, il papam gatit.![]()
Legat de pompa, daca doctorul considera ca ai nevoie ti-o poate deconta asigurarea, cel putin asa am inteles. Eu d'asta nici nu ma grabesc sa imi cumpar. In primul rand sa vad daca am nevoie, nu de alta dar nu sunt asa de ieftine..
Ralu, bine ca ai mai dat si tu un semn...
Denisa, spor printre acte.
Mai revin dupa ce culc mandra, adica spre dimineata la voi.
Pupicei si noapte buna.
29 fix si
04/25/2000
maraki spune:
Diana multe saptamani inainte
pana pe la 38-40
Putin a mai ramas si o sa mananc de toate dupa ce nasc
Eu nu sant capricioasa la mancare
acum insa, nu suport deloc pestele.
Bombonica iar ne citesti din umbra?
Vad ca de peste ocean numai Diana si Denisa sant active
Denisa abea astept sa vad pozele de la baby-shower 

chiar: de ce se organizeaza de doua ori la tine ?
Ralu, Ioana si celelalte fete: noapte buna
pe maine![]()
Fetele de peste balta: o seara placuta
p.s. Denisa sa ne scrii ce canale romanesti prinzi
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
Buna fetele. Acum si eu, mai noctambula, ca toata ziua am umblat.
Ioana, in mod normal in aceeasi zi ar trebui sa termine si cu datul jos si cu montatul. La mine a durat cam 8 ore la 2 inca incaperi (5 geamuri). A cam fost mizerie!Si mult mult de reparat (asta depinde si de structura peretelui unde se pune termopanul- noi am avut multa tencuiala, au pus multa spuma), deci alta distractie prafaraie, etc. Nici nu stiu de ce te-ai omorit cu curatenia daca stiai ca montezi si termopane, fiindca iar o s-o iei de la capat! Ma bucur ca ti-a mai trecut raceala.
Anda si Canda_H, sa va traiasca bebeii mari!
In rest, eu am fost prin Niro sa vad una alta si afost cam horror, ca era si frig si aglomerat si oricum n-am luat si n-am vazut mai nimic. In Obor in schimb am vazut (pe langa niste vanzatoare ingrozitor de nesimtite, care se holbau la niste bijuuuri de aur cu care le imbia o alta tanti si nu ma bagau in seama)un set de patutz cu aparatoare cu tot, verde deschis cu pisicute! Taaare dragutz! Fetele care nasteti in Decembrie si pe la inceputul lui Ianuarie, ati cumparat carucior? Cum v-ati gandit sa scoateti bebeii afara? CA eu una imi iau pt inceput un cosulet din acela din material textil si apoi carutzul, dupa ce nasc.
Cred ca am rezolvat-o si cu marele imprumut la banca (si acolo am dat peste cele mai inteligente functionare pe care le avea banca! Doua creierem, nu faceau cat unul bun, fiindca oricum cele 2 minunate aveau nevoie de inca o a treia persoana sa le lamureasca intai pe ele!). SIngura problema ar fi ca am racit din nou si ma doare capul de nu mai vad bine! Si maine mi-am propus sa nu mai ies din casa, dar ma duc si eu la doctor la control. Giova, tu intrebai de controlul la doctor, parca. EU ma duc tot la o luna. Acum am 34 de sapt si sunt tare curioasa cand ma mai cheama.
pe toate.
Bee 34 +
si Fetitza
Ursoaica spune:
Sper sa nu se supere fetele...
Bee spune-mi te rog ce ai vazut prin Niro ca vreau si eu sa merg si sa nu ma duc degeaba.
Ai vazut ceva scutece, salopetele, budy, bluzite, paturici, sosetele, pantalonasi mai grosi, etc. Cam tot cei tre unui bb in primele luni pt imbracat. Daca da, pot sa intreb la ce pret. Ca daca budy este tot 100.000 nu ma mai duc nicaieri.
Setul de pat cat era? Avea si cearceaf?
Te rog sa nu te superi.
Stiu ca sunt multe intrebari, dar sambata tre sa ma duc si daca sunt preturi naspa mai bine ma duc in Flora.
Cadite ai vazut?
Si mai am o groaza de cumparat....
Mama cate intrebari.
Ursoaica
34
Ursoaica spune:
Bee tie tia coborat burtica?
Sunt curioasa daca este semn ca se apropie sau asa trebuie sa se intample la 34 sapt.
Ursoaica
34