Mamici de ianuarie-februarie (69)
Raspunsuri - Pagina 11
miraklucker spune:
Buna seara fetelor!!
Multumesc mult pentru urari la Fetita mea!! Si voua sa va traiasca bebeii sa se nasca sanatosi si in pace si sa va bucure viata!!!
Maraki, Diana avea dreptate, nu David abia astepta sa infulece din tort ci Daria. Nici nu l-am pus bine pe masa ca si-a si infipt manutele in el si binenteles in gura!! tot cu ochii pe el era. Il mutam dintr-o parte in alta si ea se tot invartea dupa masa dupa el!!
Monica70, va mai dau un sfat, dormitit fetelor cat puteti ca mult nu veti mai putea!! O sa vedeti dupa ce vine bebele, cat va veti dori numai 5 minute sa inchideti ochii dar nu va lasa. Si daca o sa mai aveti si unul ca baitul meu.... eu am spus daca mai vine unul asa ii arunc pe toti 3 pe fereastea si am liniste
. noi de cand -sa nascut el nu am mai putut lenevi in pat nici macar 5 min dupa ce el se trezea! nici Daria nu e departe dar oricum mult mai bine.
Irina, in franta cred ca si aici poti inchiria pompa de muls. eu am luat-o de la spital dar exista si la farmacii sau drogherii. Mie mi-a spus ca o parte imi deconteaza casa de sanatate dar pana la urma a platit tot! Nu se prea merita sa cumperi, exista doar anumite parti din pompa care le folosesti doar tu si trebuie cumparate.
Va rog dati-mi si mie careva parola de la contul comun!! am si eu o caseta cu cantecele CUTIUTA MUZICALA, la David ii palc tare mult!! Dar din pacate sunetul la calculatorul meu nu merge bine, e pe rapid, cica trebuie reinstalata placa de sunet. Ce sa fac daca am o familie de informaticieni dar sunt asa departe...
si noi suntem habarnisti. Dar poate le pot salva asa si cand se rezolva problema asculta.
Azi noapte am avut tot felul de vise ciudata cu bebelina cred ca din cauza ca am simtit-o mai toata noaptea miscand. m-am trezit buimacita de dimineata.
Azi am fost in Austria sa mai casc gura sa ma uit de carucior si scaun de masina pentru David. N-am luat nici una nici alta, oricum sunt mai ieftine decat aici si mai pimesti si TVA inapoi la granita. Ma bate gandul sa cumpar de pe eBay, mai vad!!
In rest mai toata ziua ne contrazicem eu cu sotul el o da inaite cu baitul eu cu fetita
. am hatarat sa asteptam cu mutatul camerelor pana vedem ce e!! De fapt pana vede el ce e
!!!!
.
Va pup si noapte buna!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ursoaica spune:
Irina vezi sa nu faci ca mine....sa coci cartofii in loc sa-i fiebi
.
Da Maraki mercic, dar tot nu merge. Nu stiu ce are, imi zice ceva de sistem ca da o eroare. Trebuie sa-mi intreb fratele "cu cap mare" ca el ma pus sa-mi fac la si la astia. Cica pot sa trimit mai mult....
Eu mai stau pe aici sper sa nu-mi cada iar net-ul ca ii impusc pe astia!
Ursoaica
33+
diana12 spune:
Ursoaica, daca iti da eroare vezi sa nu fie prea mare emailul pe care il trimiti. Incearca sa trimiti un email mai mic si vezi daca merge.
Monica si eu mai bag masline si hamsi, asta cand sunt in tara, ca pe aici...nema.
Mira, eu deja ma gandesc ca nu o sa mai apuc sa ma odihnesc pana creste de vreo trei anisori jumate.
Si incerc sa ma odihnesc cat mai mult acum, dar parca tot nu imi ajunge.![]()
Irina, ma bucur ca ai papat bine.
29 fix si
04/25/2000
irinadum spune:
Miraklicker
uite ca la asta cu pompa nu m-am gandit dar am sa ma uit pe un forum francez sa vad ce zic sau am sa ma interesez ca nu are rost sa dau 60 de euro si apoi sa ma trezesc ca nu imi trebuie. Pai la banii astia iau altceva. Inca o data mercic.
Ursoaica da am sa vad maine cum casc ochii ca sa nu fac cine stie ce minune.
Diana hamsii fiind pestisorii aia mici prajiti? La asta te refereai?
Irina 35+
T_Ioana spune:
Ursoaica multumesc mult pentru program. Faza e ca nu am nustiuce cu care sa-l pot desface, zice Cristi ca de cand am formatat hardu s-au dussss....multe chestii. Eu trebuie sa instalez inclusiv placa de sunet (nu eu personal, ca de ma bag eu in calculator il mananca mama minunii....)
Am primit o veste cumplita asta seara, niste cunostinte, vecini de-ai bunicii lui Cristi, au avut azi accident in Dej. Erau 4 persoane in masina:2 tipe surori, fratele lor si sotia lui. Una dintre tipe e moarta, celeilalte i-a "explodat" bazinul, fratele este in corset de ghips iar sotia lui este in coma profunda si se pare ca nu o sa isi mai revina.... ma intreb oare cum poate Dumnezeu sa dea cate un necaz din asta unei singure familii..........
Hai ca va las, sper ca nu v-am intristat!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
Fetelor v-am scris si...brusc am iesit din net, habarnam cum!
Nu mai pot inca odata...
Voiam sa va intreb doar daca stiti ceva de durerile astea de sani, daca-s normale acum, asa deodata! Si in plus la unul ma doare mai rau, am o zona in lateral jos, dureroasa rau la atingere si parca simt ceva galme pe-acolo. La amandoi e o zona mai rosie in jurul sfarcurilor, au crescut parca dintr-o data si dupa ce-mi dau jos sutienul ma dor mai rau.Azinoapte a trebuit sa dorm cu o bustiera de bumbac.
Diana ai vreo idee de la ce e?
Maine sper sa ajung la doctorita de famile sa vad ce idee are...
Asta-mi mai lipsea dupa spondiloza!
Noapte buna, sa vad daca ma mai invart pe-aici, dac nu, pe maine!
MONI 33+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica70- si eu mai pun masline si castravete murat la salata boeuf.
Am venit de la masaj ce bine a fost, si eu sunt in urma cuactele, asa ca suntem colege
Fetele ce active sunteti, eu treb sa ma apuc iara d elucru pt firma si a venit baiatul cu satelitul, chair sunt curioasa ce treaba va face si cat va tine.
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Diana
SCUZE am uitat ca tu mi-ai explicat
.
Ioana daca vrei iti trimit si dezarhivatorul. Stai sa-l caut.
Ursoaica
33+
LunaNoua spune:
Ioana, e foarte bun Nero. Dai new cd, selectezi audio cd ...si in fereastra care apare cu drag & drop pui fisierele mp3. Nero face restul.
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Ursoaica spune:
Ah, Diana si am uitat sa spun ca am incercat toate variantele de la 50M pana la 7M. Iti dai seama daca nici cu 7M nu mere nustiu ce sa-i mai fac. Ba da folosesc Yahoo
.
Monica s-ar putea sa fie de la sutien, mai ales daca este cu sarme. Sutienul opreste nu stiu ce circulatie a vaselor limfatice si blocheaza ganglionii - sper ca nu te-am bagat in ceata mai rau - ar trebui sa renunti la sutien, asta in cel mai fericit caz. Iar daca nu se poate, poarta bustiera, important este sa nu aibe sarme si sa nu te stranga in jurul coastelor, sa nu preseze sanii si sa nu fie dintraceia care ridica sanii "in gat" - scuza expresia dar nu gasesc alta.
Ursoaica
33+