FIV 50
Raspunsuri - Pagina 13
romaniaau spune:
Multumesc pentru raspuns Nicole74. Te-am intrebat ca sa stiu si eu la ce sa ma astept. Eu o sa incep lucrul la o firma chiar a doua zi dupa ET.
Moniland, fa tratamentul linistita mai departe. O sa nastem toate "fecioare", indiferent de sexul lor:)
Va pup pe toate si va astept sa impodobim un pom de Craciun cu teste pozitive:)
gabid spune:
Multumesc,Ileana!
Chiar daca am trecut prin atate greutati sunt gata sa o iau de la capat cu un nou FIV...nu stiu cand ...poate ca in 2007...acum invat franceza...si la vizita medicala nu trebuie sa fiu insarcinata!
Gabi si Moni 4 ani.
gabid spune:
Ileana,ce stii de Karula,Pia..mi-e tare dor de fetele mele!
Voi ati mai facut FIV sau ET pana la urma?
Gabi si Moni 4 ani.
Fabya spune:
Multumes pt.raspuns gabid,cami
eu am facut numai stimulare eu nu fac Fiv ca nu e nevoie, la mine au devenit ovarele mai lenese,dehh virsta cred eu...
La mine e decit un ajutor pt ovare si mai departe ma stimulez cu sotu meu in doi.![]()

vedem ce iese de Mosh Miculash,vine sau nu vine cu II
O duminica placuta va doresc tuturor!
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
gabid spune:
Ti-am si raspuns,Ileana!
Minnie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
gabid spune:
POZE NOI CU MONI.....la 4 ani...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
ileana spune:
Gabid,
Frumoasa foc!!!
Acum, si mare...imi aduc aminte cand ne scriai, si ea urca pe tastatura...
andicu spune:
Buna ziua de luni!
Cami, cat mai ai pana afli rezultatul? scuze, dar n-am mai tinut socoteala.Abia astept sa ne dai vestea cea mare !!!
Romaniaau si Minnie, multa bafta!! sa veniti cu testele pozitive
!!!
Eu ma pregatesc ptr marea intalnire de miercuri, cu Denisa Protopopescu. Am un ghem in stomac care creste pe zi ce trece!! Cine stie sa-mi zica si mie care e strada Nanu Muscel din Cotroceni? am inteles ca acolo trebuie sa ajung, si cum nu-s din Bucuresti...pana la Cotroceni, in zona, o sa ajungem noi,dar mai departe nu prea stiu.
Fetelor, va urez o zi frumoasa si sa ajungem la week-end cat mai repede !!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
zisaCami spune:
Andicu peste o saptamana voi afla raspunsul!
Intra pe www.medsana.ro si vei avea acolo o harta, oricum este in apropiere de Piata Cotroceni sau statia de metrou Eroilor, Spitalul Universitar ( Municipal ), asta ca sa-ti faci o idee. 
Romaniaau Mult succes azi la punctie, sa ai cat mai multe ovocite si embrioni de calitate! M-am gandit toata dimineata la tine si ti-am tinut pumnii ...m-ai vazut, nu-i asa?! ![]()

Minnie Daca nu ma insel, azi afli raspunsul! Sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune! 
Rh, Monica-Elena

Cami